ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Απο χτες το μεσημέρι έχω τρομερή καθυστέρηση σε ότι έχει να κάνει με ένα domain. Το δοκίμασα και από το σπίτι το βράδυ και είχα πάλι καθυστέρηση Καθυστερεί πολύ να φορτώσει την σελίδα Καθυστερεί να επεξεργαστεί σελίδες και προϊόντα σε wordpress Αργούν να κατέβουν τα emails στους clients Έχει μια κάποια καθυστέρηση στο cpanel Απο κει και πέρα το ιντερνετ και στην δουλεια και στο σπίτι μου ειναι εντάξει και φορτώνει όλες τις άλλες σελίδες κανονικότατα Από την εταιρεία δεν βλέπουν κάποιο θέμα και μπαίνουν κανονικά
eleionos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν γινεται Ποσταρε το domain .Η καθηστερηση μπορει να υπαρχει για διαφορους λογους.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το πρόβλημα ειναι στο backend Σε ότι έχει να κάνει με σελίδες οι οποίες έχουν στηθεί με visual composer σέρνεται απίστευτα και μέχρι να φορτώσει την σελίδα για να την επεξεργαστώ πίνω τον καφέ μου και κάνω και ένα τσιγάρο.
eleionos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μηπως εχεις φορτωσει καποιο add-on που προκαλει αυτην την δυσλειτουργια; Ειναι compatible ο composer με την εκδοση του wordpress που εχεις ;;;
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πριν λίγο ειδα live την διαχείριση του site από τον άνθρωπο που το έστησε. Πήγαινε σφαίρα και δεν είχε κανένα θέμα Είναι όλα συμβατά. δεν έχουμε θέματα τέτοια Κάτι γίνεται εδώ με την γραμμή μας και πήρα την wind. Κάνουν λέει κάποιες αλλαγές στο διαχειριστικό τους απότι μου ειπε ο εκπροσωπος και για αυτό μπορεί να έχει αυτό το πρόβλημα. Δεν ξερω. Προς το παρόν δεν μπορώ να δουλέψω Ακόμα και από το κινητό μου με 4G πάει σφαίρα
eleionos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Oκ τοτε. Αρα αναμενουμε μολις τελειωσουν με τις αλλαγες τους.Αν ειναι αυτο εν τέλει το πρόβλημα κανε ενα reply εδω αν θελεις. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Oκ τοτε. Αρα αναμενουμε μολις τελειωσουν με τις αλλαγες τους.Αν ειναι αυτο εν τέλει το πρόβλημα κανε ενα reply εδω αν θελεις. Ευχαριστώ Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη σελίδα και όλες οι υπόλοιπες πάνε καλά. Δηλαδή σε ότι έχει να κάνει με τον server που φιλοξενείται η σελίδα Είτε ειναι mail ( τρομερή καθυστέρηση στο κατέβασμα στους clients) Είτε είναι η σελίδα ( αργεί πολύ να φορτώσει) Είτε είναι το διαχειριστικό ( ενω το φορτώνει κανονικά αργεί παρα πολύ στο να με αφήσει να επεξεργαστώ κατι)
geekas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Περίεργο πάντως να φταίει ο πάροχος, στην περίπτωση σου Wind, δοκίμασε από κάποιον άλλον που έχει άλλο δίκτυο να δεις
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Περίεργο πάντως να φταίει ο πάροχος, στην περίπτωση σου Wind, δοκίμασε από κάποιον άλλον που έχει άλλο δίκτυο να δεις Απο το σπίτι χτες το βράδυ με forthnet πήγαινε κανονικά. Τώρα που δοκιμάζω πάλι από την δουλειά τα ίδια προβλήματα Από CYTA σύνδεση που δοκίμασαν χτες από την εταιρεία και κάναμε live συνδιασκεψη στο skype πήγαινε πάλι κανονικά. Αυτό που μου είπαν χτες από την wind είναι ότι κάτι αλλάζουν στο διαχειριστικό του cloud και θα διορθωθεί το μεσημέρι.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Στην Wind κάνεις το hosting; Όχι. Τους έχω δώσει το site εδώ και λίγη ώρα να ψάξουν γιατί συμβαίνει αυτό. Αναμένω να με καλέσουν να μου πουν γιατί γίνεται αυτό. Έχω θέμα τεράστιο με το backend του wordpress και με τα mail τα οποία καθυστερουν τρομερά να κατέβουν στους clients
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πριν λίγο θυμήθηκα ότι έχουμε μια άλλη γραμμή σε otenet στην εταιρεία. Το router καθόταν αλλά το είχαμε για backup. Γύρισα σε αυτό όλο το δίκτυο μιας και στα 2 router είχα βάλει ιδιες ρυθμίσεις σε οτι αφορα Pooling και dhcp . Οπότε μια χαρά. Αναμένω ακόμα την wind να δούμε τι γίνεται
lionheart82 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Κλασικό φαινόμενο με τα home routers πλέον να μην παίζει η να αργεί μια σελίδα που μπαίνεις συχνά μου έχει συμβεί αρκετές φορές αλλά και σε γνωστούς. Συνήθως φτιάχνει με restart εάν όχι δοκίμασε να κάνεις reset το router και θα στρώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα