xromolagneia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σε όλους Είχα πάντοτε htc κινητά αλλά τα αλλάζω σπάνια.Τελευταία έχω από το 2012 το ONEs και λέω να πάρω το 10.Σε αυτά τα λεφτά και μόνο σε επώνυμο κινητο εκτός από κινέζικα τι προτείνει ο ανταγωνισμός?Δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις αλλά βλέπω πχ ;Oτι η samsung me to s7 και το gear vr ή το gear 360 που το συνοδεύει περνάει σε άλλο επίπεδο.Θα εκτιμούσα λοιπόν αν κάποιος μπορούσε να εκφέρει μια σφαιρική γνώμη που δεν θα αφορά πχ μια στεγνή σύγκριση χωρητικότητας μπαταριών.Ευχαριστώ εκ των προτέρων κάθε φίλο που θα μπεί στον κόπο να απαντήσει.
Neg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Samsung Galaxy S7 32GB- Από τις καλύτερες οθόνες της αγοράς (ίσως μάλιστα η καλύτερη OLED αυτή τη στιγμή), δυνατό Hardware, ωραίο Design, τρέχει πλέον Nougat και έχει υψηλή ανάλυση κατάλληλη για VR και προσφέρει επέκταση MicroSD iPhone 6S 32B - άμα σε ενδιαφέρει κάτι σταθερό από τον ανταγωνισμό της Apple το κινητό είναι επίσης τούμπανο και τρέχει ομαλότατα με iOS 10, έχει επίσης από της καλύτερες κάμερες της αγοράς, εκεί που χάνει πόντους είναι στην οθόνη σε σύγκριση με την OLED του S7, VR μπορείς να χρησιμοποιήσεις αλλά δεν θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα λόγο ανάλυσης οθόνης, δεν προσφέρει επέκταση MicroSD OnePlus 3T 64GB - ένα από τα καλύτερα flagship κινητά από την Ασία, με τούμπανο Hardware που δεν θα σε απογοητεύσει, από design είναι επίσης όμορφο έχει πολύ καλή κάμερα, υπεραρκετή RAM και χώρο, έχει επίσης amoled οθόνη μικρότερης ανάλυσης σε σύγκριση με το S7 αλλά δεν απογοητεύει με Full HD στα 401ppi, τρέχει επίσης Nougat και δεν δέχεται MicroSD. Από εκεί και πέρα κοιτάς τι ανάγκες έχεις, άμα για εσένα είναι σημαντικό το VR και η επέκταση μνήμης τότε κοιτάς το S7, άμα θέλεις τούμπανο κινητό αλλά να τρέχει Android και δεν σε ενδιαφέρει η επέκταση μνήμης και σου αρκούν 64GB τότε το OnePlus, τέλος άμα θέλεις τούμπανο κινητό με iOS και δεν έχεις θέμα με τα 32GB τότε το iPhone. Σίγουρα θα σου προτείνουν και άλλες συσκευές οι συμφορουμητές. 1
xromolagneia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Τα προαναφερθέντα κινητά αφήνουν έτη φωτός τα αντιστοιχα ακριβά της htc(u ultra και το -10-)??Δεν βλέπω κόσμο πλέον να αγοράζει εύκολα htc και αναρωτιέμαι για ποιό λόγο.Χρήση δεν κάνω τρελή,διαβάζω τα email μου,παιχνίδια δεν παιζω,προτιμώ να διαβάζω πιο πολύ κατά τις μετακινήσεις μου και εν ολίγοις αναζητώ ένα πολυργαλείο.Σημειωτέον οσες φορές χρειάστηκε η τηλεφωνική εξυπηρέτηση της htc από Αίγυπτο μεριά (όντας ασχετος τεχνολογικά) ήταν άψογη για να αναφέρουμε και τα θετικά.Και πάλι ευχαριστώ όποιον απαντήσει.Τι εστί nougat?
Neg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Τα προαναφερθέντα κινητά αφήνουν έτη φωτός τα αντιστοιχα ακριβά της htc(u ultra και το -10-)??Δεν βλέπω κόσμο πλέον να αγοράζει εύκολα htc και αναρωτιέμαι για ποιό λόγο.Χρήση δεν κάνω τρελή,διαβάζω τα email μου,παιχνίδια δεν παιζω,προτιμώ να διαβάζω πιο πολύ κατά τις μετακινήσεις μου και εν ολίγοις αναζητώ ένα πολυργαλείο.Σημειωτέον οσες φορές χρειάστηκε η τηλεφωνική εξυπηρέτηση της htc από Αίγυπτο μεριά (όντας ασχετος τεχνολογικά) ήταν άψογη για να αναφέρουμε και τα θετικά.Και πάλι ευχαριστώ όποιον απαντήσει.Τι εστί nougat? Nougat = έκδοση Android 7.0, η HTC έκανε λάθη στο παρελθόν και έχασε την εμπιστοσύνη των πελατών της. Για την χρήση που θες το κινητό και επειδή θες και εξυπηρέτηση, εγώ προτείνω ή το Galaxy S7 32GB ή το iPhone 6S 32GB και τα δύο κινητά είναι άριστα κατά την γνώμη μου.
stsamp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μείνε εκεί που είσαι, δε θα βρεις καλύτερα από εμπειρία χρήσης, τα υπόλοιπα πχ λίγο καλύτερη μπαταρία, λίγο καλύτερη οθόνη κλπ δεν μετράνε όταν θα αρχίσουν τα προβλήματα. HTC 10 και το κεφάλι σου ήσυχο Αποστολή από το HTC Desire 10 pro με τη χρήση Insomnia App 2
fotislado Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 καλησπερα φιλε μου.εγω εχω ενα s7 edge 32 gb.Απο υποστηριξη να σου πω την αληθεια αν και χρονια χρηστης κινητων samsung δεν εχω αποψη γιατι δεν χρειαστηκε ποτε.1 φορα μονο για αλλαγη οθονης που αλλαχτηκε μεσω vodafone se 2 εβδομαδες.Οσον αφορα το συγκεκριμενο κινητο λοιπον να σου πω οτι σχεδιαστηκα ειναι οτι πιο ομορφο εχω κρατησει ποτε στα χερια μου.Η οθονη του ειναι απλα τρομερη κ το ιδιο και η καμερα.Ειδικα εαν σε ενδιαφερει το vr το s7 ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.Με την μπαταρια ειμαι εξισου ικανοποιημενος.με 3g ανοιχτο ολη μερα,κλησεις διαρκειας σιγουρα 3-4 ωρες και αρκετει περιηγηση μου διαρκει 24 ωρες.....γενικοτερα μετα απο 2 μηνες χρησης εχω μονο καλα λογια.Α!απ'οτι διαβαζω ενα μεγαλο αρνητικο της συσκευης ειναι η ανθεκτικοτητα της οθονης.αλλα με μια καλη θηκη και λιγη προσοχη φανταζομαι δεν θα εχω προβλημα!οτι κ να διαλεξεις ελπιζω να κανεις σωστη επιλογη για τα γουστα σου!!ελπιζω να μην σε κουρασα.....
xromolagneia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Κύριοι να σας ευχαριστήσω για το -τόσο πολύτιμο πια- χρόνο που δαπανήσατε και για τις πολύτιμες συμβουλές σας.Αμφιταλαντεύομαι ακόμα μεταξύ συναισθήματος-htc- και νέου-samsung-.Ιδωμεν
ge-lyk Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Είμαι κάτοχος του htc εδώ και 20 ημέρες περίπου. Εάν μπορέσεις να το βρεις και να το επεξεργαστείς λίγο, θα καταλάβεις τη διαφορά του από όλα τα υπόλοιπα android, τουλάχιστον στην ποιότητα κατασκευής. Απλά, εάν σε ενδιαφέρει αρκετά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού, καλύτερα να στραφείς προς το samsung 2
vchristod84 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Κύριοι να σας ευχαριστήσω για το -τόσο πολύτιμο πια- χρόνο που δαπανήσατε και για τις πολύτιμες συμβουλές σας.Αμφιταλαντεύομαι ακόμα μεταξύ συναισθήματος-htc- και νέου-samsung-.ΙδωμενΑν δεν το λιώνεις το κινητό στο χέρι, τότε htc. Βέβαια και το Samsung με λιώσιμο, δε νομίζω να αντέξει κι αυτό τη μέρα αλλά σίγουρα θα έχει καλύτερη αυτονομία.
ziaba Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σε όλους Είχα πάντοτε htc κινητά αλλά τα αλλάζω σπάνια.Τελευταία έχω από το 2012 το ONEs και λέω να πάρω το 10.Σε αυτά τα λεφτά και μόνο σε επώνυμο κινητο εκτός από κινέζικα τι προτείνει ο ανταγωνισμός?Δεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις αλλά βλέπω πχ ;Oτι η samsung me to s7 και το gear vr ή το gear 360 που το συνοδεύει περνάει σε άλλο επίπεδο.Θα εκτιμούσα λοιπόν αν κάποιος μπορούσε να εκφέρει μια σφαιρική γνώμη που δεν θα αφορά πχ μια στεγνή σύγκριση χωρητικότητας μπαταριών.Ευχαριστώ εκ των προτέρων κάθε φίλο που θα μπεί στον κόπο να απαντήσει. αφού είχες htc τόσο καιρό για αλλαγή δοκίμασε την samsung τώρα ... δεν θα το μετανιώσεις σίγουρα γιατί έχει ένα τικ ανώτερη κάμερα και σίγουρα καλύτερή μπαταρία με οθόνη
fotislado Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Έχω HTC 10. Η καλύτερη επιλογή της ζωής μου. Φανταζομαι τοτε οτι εχεις κυλισει στο παρελθον στα ναρκωτικα,εχει βεβαρημενο ποινικο μητρωο και εισαι λιποτακτης... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα