giorgos888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω το παραπάνω κινητό σχεδόν 2 μήνες και μόλις τώρα μου παρουσιάστηκε πρόβλημα με το ακουστικό.Σε κλήσεις ενώ μπορούν να με ακούσουν εγώ δεν ακούω τίποτα ..Μόνο με ανοιχτή ακρόαση μπορω ..Υπάρχει κάποια λύση;
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν δεν είναι θέμα software, θελει αλλαγή το ακουστικό. Κανε τα παρακατω με τη σειρά και αν δεν επανέρθει, πας για αντικατάσταση Α. Δοκιμές με engineering mode. Μπες με κανε το τεστ για τα ακουστικά και θα δεις αν εχει προβλημα. Αν δεν εχει, κάποιο προγραμμα κάνει mute Κάνε κλήση στο *#*#6484#*#* ή δες πως στο παρακατω link https://www.youtube.com/watch?v=UR30t8Z_J-s B. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Αν και απο τα 2 δεν φτιάξει, πας για αντικατασταση
giorgos888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.εκανα το τεστ που μου είπες και από ότι είδα και με σύγκριση και το βίντεο δείχνει ότι δεν έχει κάποιο θέμα..Η μόνη λύση υποθέτω είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 αν εκανες το τεστ και εκει άκουγες το ακουστικό, δηλαδή δεν έγινε fail τοτε ειναι θέμα software. Μήπως το εχεις χαμηλώσει πολύ ή το εχεις βάλει mute; Αν οχι ή αν δε το βρίσκεις, ναι επαναφορα εργοστασιακων 1
giorgos888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Τελικά έκανα επαναφορά αλλά και πάλι τίποτα λογικά έχει πρόβλημα
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 αφου νωριτερα εγραψες οτι στο τεστ δεν εβγαλε προβλημα. τεσπα, στειλε το service
giorgos888 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 καλημερα τελικα το πηγα στο καταστημα το οποιο το αγορασα (κωτσοβολο) και το στειλανε για επισκευη ..το θεμα ειναι πως το κινητο το ειχα λιγοτερο απο δυο μηνες στην κατοχη μου ,και το θεωρω απαραδεκτο να βγαλει προβληματα για καινουργιο κινητο . μπορω να ζητησω αντικατασταση κινητου με ενα αλλο;
isay Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Θα ξεκινησω αναποδα. Οχι δεν μπορεις να ζητήσεις αντικατάσταση. Για αυτό υπάρχει η εγγύηση Τωρα μου γεννήθηκε η απορία. Ποια εταιρεία στην Ελλάδα κάνει το service των xiaomi; Η ίδια η infoquest ή το δίνει outsourcing; Συνεχίζω. Οσον αφορά τη μάρκα και το κινητό, να εισαι σίγουρος οτι εκανες μια vfm αγορα. Εχουν περάσει απο τα χέρια μου και εχουν αποδειχτεί σκυλιά σε σχέση με άλλες μάρκες (ναι και γνωστές). Αν μάλιστα στην εξίσωση βάλεις και το κόστος αγορας ... αντε γεια! Προς θεου δεν λεω οτι δεν εχουν βλάβες. Εννοειται οτι θα εχουν, αλλά κάνοντας συγκριση χρηστών και κινητων και εχω δει οτι στον ίδιο χρήστη, αλλα κινητα (ακομα και πιο επώνυμα ή μαρκετιστικα ακριβά) θα ειχαν αλλαχτεί/επισξευαστει πολλαπλασιες φορες. Βεβαια σε σενα ειναι εργοστασιακο που ειναι λιγο διαφορετικο. Οταν αγοράζω μια νεα συσκευή δεν θελω εργοστασιακά προβλήματα, αλλά οταν μου κάθονται (η στατιστική ειναι αμείλικτη) προτιμώ να βγαίνουν μεσα στο πρωτο 2-3μηνο γιατί σημαίνει το εργοστασίακο εξαρτημα ειχε προβλημα και πολύ πιθανον το ανταλλακτικό να ειναι βελτιωμένη έκδοση με διορθωμένο το πρόβλημα ΥΓ. Δεν εχω καμια επαγγελματική σχέση με την εταιρεία, απλά χρησιμοποιώ τα προιοντας της εδω και χρονια και με τα τωρινα δεδομένα δεν την αλλάζω.ιδιο χρήστη 1
giorgos888 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 καταρχην σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου και της χρησιμες συμβουλες ..το service απο οτι μου ειπανε στο καταστημα θα σταλει στην infoquest και θα παρει περιπου 4 βδομαδες . δεν αντιλεγω οτι θα υπαρξουν προβληματα , και ξερω οτι σαν κινητο στα χρηματα του και στα χαρακτηριστικα ειναι οτι καλυτερο . το ολο θεμα δεν εχει να κανει στην ουσια με το κινητο αλλα με το καταστημα που το παρελαβα γιατι απο την αρχη εγινε αγωνας και εχω την υποψια οτι το κινητο παιζει να ηταν και εκθεσιακο
isay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 καταρχην σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου και της χρησιμες συμβουλες ..το service απο οτι μου ειπανε στο καταστημα θα σταλει στην infoquest και θα παρει περιπου 4 βδομαδες . δεν αντιλεγω οτι θα υπαρξουν προβληματα , και ξερω οτι σαν κινητο στα χρηματα του και στα χαρακτηριστικα ειναι οτι καλυτερο . το ολο θεμα δεν εχει να κανει στην ουσια με το κινητο αλλα με το καταστημα που το παρελαβα γιατι απο την αρχη εγινε αγωνας και εχω την υποψια οτι το κινητο παιζει να ηταν και εκθεσιακο Αυτό ειναι αλλο θέμα συζήτησης γιατί ο Κωτσο εχει τη φήμη οτι πουλά και τα εκθεσιακά σαν καινουργια. Οταν σου ήρθε ήταν σε σφραγισμένη ζελατίνα; Οταν το άνοιξες έπαιξε αμέσως έτοιμο ή έπρεπε να του κάνεις νεα εγκατάσταση (ποιος εισαι, δωσε wifi, gmail account, κλπ) ;
giorgos888 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αυτό ειναι αλλο θέμα συζήτησης γιατί ο Κωτσο εχει τη φήμη οτι πουλά και τα εκθεσιακά σαν καινουργια. Οταν σου ήρθε ήταν σε σφραγισμένη ζελατίνα; Οταν το άνοιξες έπαιξε αμέσως έτοιμο ή έπρεπε να του κάνεις νεα εγκατάσταση (ποιος εισαι, δωσε wifi, gmail account, κλπ) ; καταρχην να πω ολο το στορυ με λιγα λογια.. με πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα οτι το τηλεφωνο ειναι στην πολη μου και οτι μπορω να παω να το παραλαβω. τελικα πηγα στο καταστημα και απο εκει μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο και οτι εγινε λαθος. μετα απο πολλα τηλεφωνα ως εκ του θαυματος βρηκαν ενα μετα απο μια ωρα , η συσκευασια ηταν ταλαιπωρημενη καπως και σκισμενο το περιτυλιγμα. οταν το ανοιξα δεν ειμαι σιγουρος απολυτα αλλα νομιζω εγω το εκανα εγκατασταση .αλλα δεν παιρνω και ορκο
isay Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 αν ελεγες σκισμένο περιτυλιγμα ΚΑΙ νεα δική σου εγκατάσταση τοτε θα ήταν σιγουρα εκθεσιακο. Τωρα ειμαστε στο 50-50 1
giorgos888 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 για αυτο εχω την υποψια οτι ηταν εκθεσιακο .κατα πασα πιθανοτητα ομως την εγκατασταση νομιζω οτι πρεπει να την εκανα εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα