psy3076 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Τι μπορει να γινει με τα ενοχλητικα μηνυματα CONTENT CANNOT BE DISPLAYED, NO AVAILABLE SOURCES FOUND;
panos- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Λες πχ για τον ΑΝΤ1; εκεί έχω συναντήσει κάτι τέτοιο. Για Live ελληνική τηλεόραση υπάρχουν αρκετά apps διαθεσιμα. Επίσης ο ΑΝΤ1, MEGA, ALPHA έχουν δικές τους εφαρμογές.
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Αν εννοείς στο Kodi νομίζω παίζουν ρόλο η ρυθμίσεις(με ένα σχετικό βίντεο που είδα)
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Τι μπορει να γινει με τα ενοχλητικα μηνυματα CONTENT CANNOT BE DISPLAYED, NO AVAILABLE SOURCES FOUND; ποιητά βάλε υποτιτλους, γιατί αν θες βοήθεια πρεπει να γινεις κατανοητός
psy3076 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ναι μαγκες σορρυ δεν εγινα σαφης. Προσπαθώ να δω live streams ποδοσφαιρικών παιχνιδιών απο το κινητο και είτε μου βγαζει τα παραπανω μηνύματα ειτε μου φορτωνει χωρις να ξεκινα ποτε. Το ιδιο σε chrome και mozilla. Ευχαριστώ για την βοηθεια μαγκες.
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Για live streaming ξέρω τον Puffin Web Browser και τον UC browser. Τώρα άμα έχεις θέμα με το WiFi μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Wifi Fixer και το Wifi Fixer (Donate) και να σου φτιάξει το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα