Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μη διαθεσιμο. Το εβαλα και στον τιτλο.

255 εβγαινε με eurobank 20% επιστροφη, πολυ καλη τιμη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.

πιστευω asus zenwatch 3 ειναι πιο vfm

Ψήθηκα να το πάρω το zen αλλα δεν το βρήκα πουθενά στην Ελλάδα με τιμές εξωτερικού. 50€ πάνω

Δημοσ.

σε stock και πάλι αλλά με 399 ευρώ.

Όσο ίσχυε η προσφορά δεν υπήρχε stock και με το που επανήλθε στη κανονική τιμή, εμφανίστηκε και το stock!!

Δημοσ.

Όσο ίσχυε η προσφορά δεν υπήρχε stock και με το που επανήλθε στη κανονική τιμή, εμφανίστηκε και το stock!!

Θαυμα θαυμα!! 

• Like 2
Δημοσ.

Οποίος θέλει ένα σφραγισμένο από Θεσσαλονίκη ας μου πει. Δεν δέχονται κάρτα για πληρωμή και θέλουν μόνο μετρητα.το έχω κρατημενο στο κατάστημα και δεν πρόκειται να το πάρω.

• Moderators
Δημοσ.

1. Εχουν απο εξω ταμπελα ενημερωτικη οτι το καταστημα δεν δεχεται πληρωμες με POS; Αν ναι, καλως.

2. Το εχει το καταστημα το σαιτ της eurobank ως συνεργαζομενο στην "επιστροφη"; Αν οχι, καλως.

3. Πηρες στα κεντρικα να ρωτησεις για ποιο λογο δεν δεχονται καρτα και αν ειναι εν γνωση τους; Αν ναι καλως.

Καλο ειναι οταν βλεπουμε πραγματα που δεν μας αρεσουν να κανουμε κατι και εμεις.

Δημοσ.

Εμένα μου είπαν ότι είναι θέμα συστημικό, δηλαδή αν βάλεις παραγγελία μέσω ίντερνετ και επιλέξεις πληρωμή με μετρητά στο κατάστημα, δε γίνεται να πληρώσεις με κάρτα. Ούτε και το αντίθετο.

• Like 1
Δημοσ.

κι εμένα μου το είχαν κάνει αυτό με το ipad. είχα βάλει παραλαβή από το κατάστημα και επιμένανε ότι μόνο με μετρητά μπορεί να γίνει εξόφληση. ίσως είναι ένα είδος τιμωρίας επειδή είμαστε επιφυλακτικοί μή μας χρεώσουν την κάρτα και φάμε και το άκυρο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...