NickoGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Παιδια καλησπερα και θα ηθελα την βοηθεια σας οσο δεν παει... μου χαλασε η καρτα γραφικων κ την εστειλα στο μαγαζι πισω κ την εστειλαν στην εταιρια Gigabyte εχουν περασει 3 μηνες και τιποτα ακομα δεν την εχω παρει.. το θεμα ειναι οτι εχω διαβασει τα χειροτερα για την Gigabyte και το RMA τς... αυτο π θελω να ρωτησω ειναι τι κανω αμα μου στειλουν μεταχειρισμενη καρτα γραφικων? εδωσα 784 ευρω για καινουργια καρτα κ υπαρχει περιπτωσει να μου δωσουν αλλη μεταχειρισμενη και οχι καινουργια?ειναι λογικο αυτο? ξερει κανεις τι μπορω να κανω κ αν με καλυπτει πουθενα ο νομος? αν καποιος ξερει τι γινεται με αυτα τα θεματα θα το εκτιμουσα σας ευχαριστω!!
saxos55 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 ^ Είσαι σε καλό δρόμο. Στο θέμα που διαβάζεις, πέρα απ'το ότι η συζήτηση αφορά στην ίδια εταιρεία, έχουν γίνει αναλυτικά posts με τη σχετική νομοθεσία. Πρόκειται για σχεδόν ίδια περίπτωση. 2
NickoGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 δηλαδη φιλε μου αν μου πουν μεταχειρισμενη ιδια καρτα 980 ti G1 την δεχομαι? και αν ναι εχω εγγυηση 3 χρονια η 1,5 οσο μ απεμενε οταν χαλασε?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 δηλαδη φιλε μου αν μου πουν μεταχειρισμενη ιδια καρτα 980 ti G1 την δεχομαι? και αν ναι εχω εγγυηση 3 χρονια η 1,5 οσο μ απεμενε οταν χαλασε? Αν σου επισκευάσουν την κάρτα σου (δηλαδή σου φέρουν κάρτα με ίδιο serial number) Τότε την περνεις και λες ευχαριστώ, εκεί δεν αλλάζει τίποτα στην εγγύηση Αν σου φέρουν ίδιο ακριβώς ίδιο μοντέλο επισκευασμενο η refurbished (ίδιο part number) τότε πάλι πρέπει να το δεχτείς αλλά εκεί επειδή θα αλλάξει το serial είναι υποχρεωμένο το κατάστημα να σου δώσει πάλι πλήρη εγγύηση Αν σου φέρουν οποιαδήποτε άλλη κάρτα μπορείς να αρνηθείς και να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω γιατί αλλάζουν μόνο μέρος την σύμβαση που κάνατε στην αγορά (απλοϊκά μιλώντας για την εφορία είναι σαν να αγόρασες μήλα και επειδή είδες ότι είναι χαλασμένα τα επέστρεψες και σου λένε δεν έχουμε μήλα αλλά πάρε κεράσια) 1
NickoGR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 μιλησα μαζι τς φιλε μου και μ ειπαν οτι η gigabyte εχει την καρτα μ 3 εβδομαδες στο service... τους ρωτησα αν παρω την ιδια καρτα με αλλο σειριακο δεν παιρνω πληρη εγγυηση κ να στειλω εγω email στην εταιρεια για να μ δωσουν.. τραγικο!! αν μου δωσουν την ιδια καρτα αλλο σειριακο δεν ξερουμε αν ειναι μεταχειρισμενη η οχι ε?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 μιλησα μαζι τς φιλε μου και μ ειπαν οτι η gigabyte εχει την καρτα μ 3 εβδομαδες στο service... τους ρωτησα αν παρω την ιδια καρτα με αλλο σειριακο δεν παιρνω πληρη εγγυηση κ να στειλω εγω email στην εταιρεια για να μ δωσουν.. τραγικο!! αν μου δωσουν την ιδια καρτα αλλο σειριακο δεν ξερουμε αν ειναι μεταχειρισμενη η οχι ε?Αν είναι ίδιο μοντέλο (με ίδιο Part number) τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι την εγγύηση την ζητάς από το κατάστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα