Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω VDSL και τωρα τελευταια το router εκανε συνεχως επανκινησεις μονο του σε ακυρες στιγμες ( συνεπως και το τηλεφωνο δεν λειτουργουσε ) και σημερα ηρθε ο τεχνικος του ΟΤΕ και μου ειπε οτι το προβλημα ειναι στα ηλεκτρολογικα του σπιτιου σου... Απο τον πρωτο μεχρι τον τριτο εχεις μεγαλη απωλεια σε ταχυτητα και αλλα. Πηρα σε εναν " ηλεκτρολογο " μου λεει οτι ειναι για επισκευες τηλεφωνικων γραμμων και ιντερνετ και μου ειπε οτι το προβλημα ειναι απο τον ΟΤΕ ( δεν ηρθε σπιτι απο το τηλ )... 

Καμια ιδεα ? 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ότι καλωδίωση υπάρχει στο κτήριο από το σημείο που συνδέεται η γραμμή του ΟΤΕ και μέσα, είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη κι όχι του ΟΤΕ ή γενικότερα του παρόχου...

• Like 1
Δημοσ.

Ότι καλωδίωση υπάρχει στο κτήριο από το σημείο που συνδέεται η γραμμή του ΟΤΕ και μέσα, είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη κι όχι του ΟΤΕ ή γενικότερα του παρόχου...

Αυτο

Αλλαξε καλώδια, δικη σου ευθύνη και έξοδα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο

Αλλαξε καλώδια, δικη σου ευθύνη και έξοδα

Ενα μονοκόμματο cat5e απο το κουτί έως το router, δεν απαιτείται και "ειδικός" ούτε το κόστος είναι δραματικό. Μελέτησε την "όδευση" και μέτρα καλά, οι συνδέσεις δημιουργούν "θέματα".

Δημοσ.

το να περασει νεο καλωδιο ενω το προβλημα το ΤΟΝΙΖΩ ΣΤΟ VDSL μπορει να ειναι τα bridge taps που σιγουρα εχει ....τοτε σε τζαμπα εξοδα θα μπει.δεν φταινε παντα τα καλωδια.μπορει να ειναι θεμα το πως εχουν συνδεθει μπορει να ειναι απλα θεμα καθετης μπορει να ειναι θεμα οριζοντιας κτλ.δεν τα αλλαζουμε ολα ετσι χυμα.αλλα σιγουρα θα εχει bridge taps αν δεν εχει φτιαχτει διαφορετικα η καλωδιωση.το 99 τις 100 των σπιτιων παιζουν με παραλληλα καλωδια (bridge taps)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...