liodos1988 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα , πριν λιγο καιρό αγόρασα τον εν λόγω κινητό αλλα το "freemeOS" δεν με ξετρέλανε όποτε το άφησα στην άκρη με την προϋπόθεση οτι θα του περάσω κάποια custom rom οταν θα εχω χρονο ! Τελικά μετα απο ψάξιμο ακολούθησα της οδηγίες απο το XDA developers και εγκατέστησα την Cynogenmod 13 επιτυχώς χωρίς θεματα , ολα δούλευαν ρολοι ( ειπα και εγω μπράβο μου ) , αλλα μετά απο ωρα χρήσης τα γραφικά στην συσκευή σαν να "κουραζόταν" όποτε εγινε ποιο αργο στης εναλλαγές καρτελών κτλπ , 3 φορες ξανα εγκατέστησα την Cynogen με full wipe κτλπ στην αρχη ολα οκ , αλλα το πρόβλημα εμφανίζετε αργότερα , εχει ιδεα κανεις τι μπορεί να φταίει και πως φτιάχνει ? , εκτος του προφανές να γυρίσω στοκ . * Εχω κάνει κάποια tweaks με το Kernel Adiutor , εχω κατεβασει και το Trickster Mod , Δεν φαίνεται να αλλάζει κατι .
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Βάλε τον Nova Launcher στις ρυθμίσεις έχει και ταχύτητα ανοίγματος και τα σχετικά, δεν θυμάμαι γιατί έχω να το ψάξω καιρό.
liodos1988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Θα του ρίξω μια ματια , btw ενώ χθες εκανε τα κολλήματα , σημερα το πρωι ειναι οκ προς το παρόν !! δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει .
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κοίτα και εδώ πέρα για καμιά Rom http://www.needrom.com/
liodos1988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 2 Rom ολες και ολες για την συσκευή , η δεύτερη μάλιστα αναφέρει κάποια fixes για το πολυπόθητο "freemeOS" έβαλα τον Nova , όμορφος και ταχύτατος αν κάνει τα ιδια αναγκαστικά "freemeOS" και ας προσεχα .
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Για την ταχύτητα πηγές να δεις που σου είπα στις ρυθμίσεις;
liodos1988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ναι! έχει ενα tab "ταχύτητα κύλισης" και ενα " ταχύτητα τον εφε " με της εξής επιλογές : Αργη / Προεπιλεγμενη /Nova /Γρήγορη/Αστραπιαια , by default είναι στην επιλογή Nova.
liodos1988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Λοιπόν θεωρώ οτι το εχω περιορίσει το ζήτημα ως προς που να κοιταζω πλεον αν και εμφανίστηκε παλι ! Ξεκίνησα να κανω drain της μπαταριας , οποτε το έβαλα και επαιζε playlists απο το app του Youtube , ολα οκ μέχρι εδω ! όταν μπήκα στο αρχικό μενού μετα απο 1+ ωρα άρχισε τα δικα του όποτε λεω ευκαιρία να δω τι παίζει , η ram είναι στο 43% οταν παίζει 720p video στο Youtube ενω οταν είμαι στο μενού χωρίς εφαρμογες στο παρασκήνιο παίζει 36% 37% , αυτο που παρατήρησα ομως ήταν οτι η συσκευή ηταν ζεστή (λογικό), όποτε ειπα να δω τον cpu , και αυτος ομως ηταν σε φυσιολογικά επίπεδα χρήσης όποτε δεν εξηγείτε το overheat της συσκευής ακομα και 5+ λεπτα αργότερα που έκλεισα ολες της εφαρμογές , εδω να πω οτι στο browsing σε sites κτλπ παει νορμαλ αλλα τα transitions στο αρχικο μενου σέρνονται ! , ειναι bug σε cpu ? gpu? *ΥΓ : χρησιμοποιούσα τον NOVA launcher . *ΥΓ2: το φορτίζω καθως ειναι κλειστό , θα περιμένω να φτάσει σε πλήρη φόρτιση και να "κρυώσει" εως το ξανα δοκιμάσω . Edιt : Δεν εχει να κανει με overheat , καθως ανοιξα την συσκευή ενω ηταν ξεκαθαρα κρυα και κανει τα ιδια . :/
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πρέπει να δεις και την στοκ ρομ μπας και είναι καλύτερα. Αλλιώς δεν βλέπω γιατρεια 1
liodos1988 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Σήμερα το πρωι το τηλ ηταν κομπλε , όπως Χθές ! Δεν μπορώ να καταλάβω τι παιζει :/ βρήκα την στοκ αλλά δεν μου την περνάει , λέει οτι λείπουν αρχεια , με το recovery και την ίδια διαδικασία δεν κάνω για να την περάσω; Edit : ΟΛΗ την ήμερα σήμερα το τηλέφωνο πήγαινε σφαίρα ακομα και με βαριά χρήση . Με το που νύχτωσε ( ο μονος κοινός παράγοντας που μπορώ να σκεφτώ πλέον ) άρχισε παλι τα δικα του ! ειναι η ιδεα μου ? τα ιδια χθες , και προχθες . Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2017 από liodos1988
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα