Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι αρκετοι''πεφτουν απο τα συννεφα'' με τις τιμες των android ναυαρχιδων τις πρωτες μερες πραγματικα με ξεπερναει. 

Εντυπωση θα επρεπε να μας κανει αν ξεκιναγε απο τα 599ευρω και κατω (που σιγουρα για τοσο αξιζει)αλλα ειπαμε μονο η apple υπερ κοστολογει τα κινητα της...

• Like 2
Δημοσ.
στα 350 € το βλέπω να πέφτει μετά από κάνα 6μηνο από το release του....

specs του 2016 στο 2017...

Σε ναυαρχίδα......

Με τιμές ναυαρχίδας.....

Γελάει ο κόσμος :)

μπες gearbest και δες το καινούργιο Huawei με full specs ,κοίτα καλά την τιμή και θα γελάσεις κι αλλο
Επισκέπτης
Δημοσ.

τζάμπα μάγκες πράμα όποιος προλάβει 2 μηνιάτικα Μόνο λεμε

Δημοσ.

το g5 σου πώς το έχεις ήδη κάτω από 300€ ? γιατί εγώ περιμένω να πέσει στα 300€ μπας και το πάρω ακριβώς επειδή δε θέλω να δίνω πεταμένα λεφτά :P

Και στα 300 ακριβό είναι πάλι το g5.

Δημοσ.

Μόνο εγώ είμαι μάλλον που δεν αντιλαμβάνομαι τη φιλοσοφία της οθόνης με στρογγυλεμένες γωνίες(οξύμωρο και μόνο στο άκουσμα).

Για το burn-in που λες δεν χρειάζεται να το φοβάσαι για τις LCD αλλά για τις Amoled κάτι που δεν γνωρίζουν σχεδόν όλοι όσοι αγοράζουν τέτοια κινητά.

Ότι νά ναι. Όλες οι οθόνες κάνουν burn in. Γιατί η Samsung LED που έχω σπίτι τα μηνύματα που βγάζει όταν δεν είναι συνδεδεμένη συσκευή μετά από κάποια δευτερόλεπτα αλλάζουν θέση; Για να μην μείνει η στάμπα. Να ξέρουμε και τι λέμε.

Δημοσ.

Και στα 300 ακριβό είναι πάλι το g5.

Τι καλύτερο έχεις σε αυτή τη τιμή;

Ειμαι σιγουρος οτι θα αναφερθει καποιο κινεζικο και θα γελαμε.

Δημοσ.

Τι καλύτερο έχεις σε αυτή τη τιμή;

Στα 300? One plus 3, mi5s, le max 2 6gb 128gb, Mi max 2 4gb 128gb, A5 2017. Όλα αυτά έχουν 250 με 300 τώρα. Όταν θα έχεις το g6 300 θα υπάρχουν πολύ καλύτερα σε αυτές τις τιμές. Όπως είπα τα LG G μοντέλα πουλάνε όταν πάνε στα 200 με 250 ευρώ. Παραπάνω δεν αξίζουν ειδικά με την χάλια αξιοπιστια και υποστήριξη που έχει η LG.

Ειμαι σιγουρος οτι θα αναφερθει καποιο κινεζικο και θα γελαμε.

Τι θα πει κινέζικο ρε σεις είστε σοβαροί στο 2010 είμαστε? Τα συγκεκριμένα κινητά που ανέφερα είναι κλασεις ανώτερα από κάτι LG Sony και έχουν μεγαλύτερη υποστήριξη αξιοπιστία κτλ κτλ. Σίγουρα είμαστε στο Insomnia γιατί τέτοια αμάθεια δεν έχει θέση εδώ μέσα.

Δημοσ.

Στα 300? One plus 3, mi5s, le max 2 6gb 128gb, Mi max 2 4gb 128gb, A5 2017. Όλα αυτά έχουν 250 με 300 τώρα. Όταν θα έχεις το g6 300 θα υπάρχουν πολύ καλύτερα σε αυτές τις τιμές. Όπως είπα τα LG G μοντέλα πουλάνε όταν πάνε στα 200 με 250 ευρώ. Παραπάνω δεν αξίζουν ειδικά με την χάλια αξιοπιστια και υποστήριξη που έχει η LG.

Τι θα πει κινέζικο ρε σεις είστε σοβαροί στο 2010 είμαστε? Τα συγκεκριμένα κινητά που ανέφερα είναι κλασεις ανώτερα από κάτι LG Sony και έχουν μεγαλύτερη υποστήριξη αξιοπιστία κτλ κτλ. Σίγουρα είμαστε στο Insomnia γιατί τέτοια αμάθεια δεν έχει θέση εδώ μέσα.

Oneplus 3 που ειδες και εχει 300ευρω?

To A5 2017 τελευταια φορα που κοιταξα ειναι χειροτερο σχεδον σε ολα απο το g5. 

Επισης επειδη δεν ειμαστε στο 2010 και γνωριζουμε τι ρολο βαρανε τα κινεζικα απο υποστηριξη(αναβαθμισεις)και αξιοπιστια(απο πλευρας service εκτος των αλλων)ας μην το παμε παρακατω.

Και επειδη ειμαστε σε τεχνολογικο site δεν πρεπει να γραφονται κουβεντες οπως αξιοπιστια και υποστηριξη για τα κινεζικα γιατι  γελανε και οι πετρες. Το G5 εχει απο περυσι παρει nougat,τα περισσοτερα κινεζικα ακομα στο περιμενε ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

να συγκρίνουμε Α5 με g5/6 ή ακόμα και τα αρκετά καλά Oneplus είναι υπερβολή, αν πχ θες κάμερα η lg είναι χιλόμετρα μπροστά, αν θες πιο καλή οθόνη το ίδιο

συν αντιπροσωπεία που υφίσταται εδώ και σε εξυπηρετεί άμεσα 

Δημοσ.

Oneplus 3 που ειδες και εχει 300ευρω?

To A5 2017 τελευταια φορα που κοιταξα ειναι χειροτερο σχεδον σε ολα απο το g5.

Επισης επειδη δεν ειμαστε στο 2010 και γνωριζουμε τι ρολο βαρανε τα κινεζικα απο υποστηριξη(αναβαθμισεις)και αξιοπιστια(απο πλευρας service εκτος των αλλων)ας μην το παμε παρακατω.

Και επειδη ειμαστε σε τεχνολογικο site δεν πρεπει να γραφονται κουβεντες οπως αξιοπιστια και υποστηριξη για τα κινεζικα γιατι γελανε και οι πετρες. Το G5 εχει απο περυσι παρει nougat,τα περισσοτερα κινεζικα ακομα στο περιμενε ειναι.

370 έχει το καινούργιο μοντέλο 3T το κανονικό το έχει το Site της One plus 349. Αλλού δεν το βρήκα όλοι το 3Τ πουλάνε. Αλλά μιλάμε για 6gb Ram amoled. Το A5 το πρότεινα για πιο επώνυμο. Για την αξιοπιστία αν δεις έγραψα καλές μάρκες όπως xiaomi one plus leco και όχι τα κλασικά κινέζικα που ναι εκεί δεν έχεις υποστήριξη αλλά έχουν και 80 με 150 ευρώ όπως zuk umi elephone. Επίσης όταν πάει το g5 300 ευρώ θα έχει πέσει εκεί κοντά και το s7 edge. Ποιος λες να είναι καλύτερο? Με την LG την έχω πατήσει όπως πολλοί πολλοί κόσμος με τα G3 G4 flex και τα ατελείωτα bootloops με τις καμένες μητρικές και το service που τα κρατάνε ένα 2μηνο και δεν στο φτιάχνουν κιόλας. 2 φορές έχω πάρει LG και 2 φορές σκάρτο κινητό μου βγήκε συν την δεύτερη μέσα στην εγγύηση ζητούσαν 150 ευρώ για μητρική ενώ δεν έφταιγα καθόλου εγώ ήταν με stock Rom. Οπότε όταν λέω ότι το g5 θα αξίζει στα 200 αντε βαριά 250 δεν το λέω απλά γιατί είμαι hate της LG αλλά έχω επιχειρήματα.

Δημοσ.

το s7 εγώ προσωπικά θα το κοιτούσα σε επιπλέον μείωση τιμής, αλλά μόνο το σκέτο το edge με τις καμπύλες στο πλάι με χαλάει αρκετά 

από την άλλη αν έχεις μάθει στις 5.5 οι 5.1 ίσως είναι λίγες

• Like 1
Δημοσ.

το s7 εγώ προσωπικά θα το κοιτούσα σε επιπλέον μείωση τιμής, αλλά μόνο το σκέτο το edge με τις καμπύλες στο πλάι με χαλάει αρκετά

από την άλλη αν έχεις μάθει στις 5.5 οι 5.1 ίσως είναι λίγες

Ναι οι 5.1 είναι όντως λίγες. Και εγώ δεν καλό βλέπω τις edge οθόνες αλλά δεν είναι τόσο χάλια όσο δείχνουν. Βολεύουν αν τις μάθεις. Μεταξύ μας ή οθόνη των LG δεν συγκρίνονται με αυτές των samsung. Όπως γίνεται και στις τηλεοράσεις με την LG να έχει ξεφύγει με τις κορυφαίες oled της και η samsung παλεύει με Led qled κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...