Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να μην θεωρηθεί ότι θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον αλλά πιστεύω​ ότι είναι λίγα τα 250 και φυσικά πολλά τα 749.

Λείπουν πολλά πράγματα από αυτό το κινητό συν ότι έρχεται με περσινό επεξεργαστή. Έτσι είχε γίνει με το flex. Ήρθε 900 ευρώ νομίζω και τώρα στα 190 πουλάει κάτι. Η LG το έχει χάσει το παιχνίδι. Όχι μόνο με τα λειψα σε χαρακτηριστικά κινητά που βγάζει αλλα και στο Software πάσχει πάρα πολυ με πολλά boot loops σε g3 G4 κακές οθόνες χαλασμένες μητρικές. Κρίμα αλλά έτσι έχει η κατάσταση εδώ και χρόνια.

Σε λίγους μήνες που θα φτάσει τα 400 ευρώ, θα πουλάει σαν ζεστό καρβελάκι.

Πάλι πολλά χρήματα για το συγκεκριμένο κινητό.

Δημοσ.

Συμφωνω οτι στην τιμη τωρα του g5 θα ειναι καλη επιλογη ΑΛΛΑ γιατι να μην παρει καποιος σε αυτα τα λεφτα το Mi Mix 256gb. Απο εξω φυσικα....

Δημοσ.

Χωρίς υπέρυθρες και αφαιρούμενη μπαταρία θα πάρω διαζύγιο από την lg... Κρίμα

Ακριβώς ή σκέψη μου. Βάλε επίσης τα πίσω πλήκτρα που άγνωστο γιατί τα έβγαλαν, συν το χειρότερο ότι δεν καλύπτουν πια το burn in των οθονών. Οποτε μετά το κάλλιστο V10 πάπαλα η LG και για μένα

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερα να βαλω intercooler στο αμαξι

Eτσι οπως ειναι η κατασταση σημερα μην σου πω πως με 750 αλλαζεις και αλλο αμαξι!

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς ή σκέψη μου. Βάλε επίσης τα πίσω πλήκτρα που άγνωστο γιατί τα έβγαλαν, συν το χειρότερο ότι δεν καλύπτουν πια το burn in των οθονών. Οποτε μετά το κάλλιστο V10 πάπαλα η LG και για μένα

Το θέμα είναι ποιος θα μας καλύψει τώρα..

Δημοσ.

Μόνο εγώ είμαι μάλλον που δεν αντιλαμβάνομαι τη φιλοσοφία της οθόνης με στρογγυλεμένες γωνίες(οξύμωρο και μόνο στο άκουσμα).

Για το burn-in που λες δεν χρειάζεται να το φοβάσαι για τις LCD αλλά για τις Amoled κάτι που δεν γνωρίζουν σχεδόν όλοι όσοι αγοράζουν τέτοια κινητά.

Δημοσ.

Ωραίο τηλέφωνο αλλα που πας με τέτοιες τιμές ρε lg και με περσινό επεξεργαστή ! Δεκάρα !

Δημοσ.

στα 350 € το βλέπω να πέφτει μετά από κάνα 6μηνο από το release του....
specs του 2016 στο 2017...
Σε ναυαρχίδα......
Με τιμές ναυαρχίδας.....
Γελάει ο κόσμος :)

Δημοσ.

Για το burn-in που λες δεν χρειάζεται να το φοβάσαι για τις LCD αλλά για τις Amoled κάτι που δεν γνωρίζουν σχεδόν όλοι όσοι αγοράζουν τέτοια κινητά.

Στο V10 πέστο burn in, πέστο retention, ghosting, πάντως είναι πολύ έντονο. Η οθόνη είναι τεχνολογίας quantum αν δε το λέω λάθος και η LG επίσημα μέσω procordia με ενημέρωσε ότι πέρα από οτι δεν υπάρχουν και ανταλλακτικά, δεν το καλύπτει πλέον θεωρώντας το φυσιολογική συμπεριφορά της οθόνης. (μη... @!#$$!#$%)

Δημοσ.

Οποιος δινει πανω απο 300 ευρω με τα τουμπανα που κυκλοφορουν, ειναι μεγαλος.... μπρουκλης και κουβαρντας

• Like 2
Δημοσ.

Υπερτουπανο τηλεφωνο αλλα αυτα τα λεφτα για οποιοδηποτε κινητο ειναι πεταμενα λεφτα. Οταν και αν πεσει στα 300 ευρω μετα απο μηνες θα το παρω για να αλλαξω το G5 μου, με το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Δημοσ.

το g5 σου πώς το έχεις ήδη κάτω από 300€ ? γιατί εγώ περιμένω να πέσει στα 300€  μπας και το πάρω ακριβώς επειδή δε θέλω να δίνω πεταμένα λεφτά :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...