Chrysostomos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Καταρχήν ν ζητήσω συγνώμη,καθώς δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό θέμα. Πάμε λοιπόν. Μετά τις τελευταίες προσθήκες στον υπολογιστή,η ζέστη που βγάζει,είναι αρκετή και δεν βγαίνει εύκολα. Το κουτί που έχω τώρα,Zalman Z3 Plus,μπορεί μεν να είναι γεμάτο από fans,αλλά κάτι το οριακό μέγεθος του για midi,κάτι που δεν έχω modular τροφοδοτικό,δεν επιτρέπει το καλό airflow,με συνέπεια να βράζει το σύστημα σε απαιτητικές εργασίες,λέγε με gaming. Άρα λοιπόν είμαι σε αναζήτηση κουτιού(τροφοδοτικό θα αγοραστεί modular) καλύτερου από αυτό που έχω τώρα. Στο μυαλό μου έχω 2-3 με επικρατέστερα τα: 1)Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window 2)NZXT S340 Elite. Με την σειρά που τα έγω γράψει. Ποια η γνώμη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Ποια είναι η ψύκτρα σου? Τον έχεις oc τον cpu και πόσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 μια Coolermaster Seidon 120 έχω στον επεξεργαστή. Τον έχω o/c στα 4.3 Tώρα που έχει αρχίσει να ζεσταίνει ο καιρός,ανεβαίνει η θερμοκρασία,όταν ζορίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δεν φταίει το κουτί σου. Η ψύκτρα σου είναι ανεπαρκής και ταυτόχρονα με την ζέστη έχεις αυτό το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 για κάποιο λόγο την περίμενα την απάντηση αυτή. το καλοκαίρι θα παιχτεί και αγοράς άλλος λύσης ψύξης,αλλά σε αυτό το κουτί δεν χωράει και τίποτα της προκοπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μαζί σου για την αλλαγή κουτιού καθαρά λόγω αισθητικής. Αλλά όχι ότι φταίει αυτό. Και τα δύο κουτιά είναι καλά αλλά θα πρέπει πρώτα να αποφασίσεις και τι ψύξη θα βάλεις. Αν θα πας για αερόψυξη να κοιτάξεις το μέγιστο ύψος που δέχονται τα κουτιά. Αν πας σε υρδόψυξη με 2 fans τότε θα την βάλεις μπροστά γιατί πάνω έχει θέσει μόνο για ένα fan. Το S340 το κοιτούσα αλλά το απέρριψα γιατί θέλω να βάλω υδρόψυξη 240 που πάει μόνο στο H440 v2. Βέβαια το 340 έχει Full window σε σχέση με το Η440. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Να σου πω,έλεγα πιο πολύ για το Phanteks που παίρνει διπλού ανεμιστήρα στο επάνω μέρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Νομίζεις ότι δεν το κοιτάω και εγώ? Με τρενάρει το γεγονός ότι στα phanteks έχουν παρουσιαστεί τριξίματα στο acrylic window. Είναι και σε τι κομμάτι θα πέσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Νομίζεις ότι δεν το κοιτάω και εγώ? Με τρενάρει το γεγονός ότι στα phanteks έχουν παρουσιαστεί τριξίματα στο acrylic window. Είναι και σε τι κομμάτι θα πέσεις. το βγάζει και με tempered αλλά είναι στα 100+.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Πάρτε ώρε tempered να σωθείτε!!! Πέρα απο την πλάκα μετά την εμπειρία μου με το tempered δεν ξαναγυρνάω σε ακρυλικό ποτέ μα ποτέ ξανα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Για εκεί το κόβω το πράμα. Και από ότι βλέπω το phanteks έχει και μεγαλύτερους χώρους από το nzxt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το enthoo εχει 3cm πισω για cable management. Λαβε κ αυτο υποψιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλό είναι αυτό έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ε ναι.. Τα περίσσότερα δεν έχουν ούτε το μισο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 άσε ξέρω. Αν ανεβάσω φωτό από το κουτί μου,θα πάθεις σοκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα