galera Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Γειά σας. πμΠαρακαλω για την βοήθεια σας. Παράγγειλα προϊόντα αξιασ 470 ευρώ από σάιτ που έγραφε παράδοση σε 1 εργάσιμη το πολύ. Έβαλα τρόπο πληρωμής αντικαταβολή. Την επόμενη με πήρε υπάλληλος που με προέτρεψε να καταθέσω στον λογαριασμό τους και ΓΩ Ο βλάκας το έκανα. Έκτοτε πάει μια βδομάδα και τίποτα. Τους παίρνω τηλ και μου λένε σήμερα και σήμερα. Άσε που μου λένε ότι η μεταφορική τους θα κάνει πάνω από δύο μέρες ως την ήπειρο. Τί να κάνω; Τα έχασα τα λεφτά μου;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Γραψε μαγαζι. Παρτους τηλεφωνο και ρωτα για την παραγγελια σου!
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Όχι δεν έχασες τίποτα. Αν δεν βρεις άκρη επικοινωνείς με την ΓΓΚ.
galera Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Τώρα με πήραν. Φεύγει 7 η ώρα. Για να δούμε.
Kostas.karras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Το μαγαζι θα μας το πεις ή ειναι κρυφο? Όχι δεν έχασες τίποτα. Αν δεν βρεις άκρη επικοινωνείς με την ΓΓΚ. Γενικη γραματεια κυβερνησης?? Οχι,αυτοι κι αν ειναι κλεφτες.. Υ.Γ λογοπαιγνιο, ξερω οτι εννοεις για τον καταναλωτη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα