ss13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Lolarikos εντάξει σε πολλά έχεις δίκιο , απλά όταν βλέπεις μια ταινία και έρχεται ο υπότιτλός μετά από 5 λεπτά δεν είναι τραγικό ; Δεν σου είπα πως θα τρώω τον χρόνο μου για τέτοια πράγματα , η απλή λύση είναι να στις γράψει ένας που τις έχει ( video club - dvd club ) και τέλος . Απλά ήθελα να μάθω την διαδικασία , πράγματι χάνεις πολύ , 3 μέρες για να συγχρονίσω ( να μεταφράσω από Αγγλικά υπότιτλους που ο δημιουργός τους δεν τους είχε γράψει ) κλπ , δεν είμαι άνθρωπος που χαλάω άσκοπα τον χρόνο μου , από media player τι προτείνεις ; Διάβασα αλλού γι αυτήν τη λύση , αν θες δώσε πληροφορίες
Lolarikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Πρόσφατα πήρα για έναν φίλο από gearbest το Beelink GT1 16GB Android TV Box. Πολύ καλό, όσο τουλάχιστον το είδα κατά την διάρκεια του σεταρίσματος, μετά του το έδωσα. Εγώ προσωπικά τον σταθερό μου τον έχω συνδεδεμένο και στο μόνιτορ και στην τηλεόραση, οπότε βλέπω ταινίες από εκεί μέσω του Kodi. Παλιά κατέβαζα από Yify και στρίμαρα μέσω PS3 Media Server από το Laptop, αλλά τώρα εξελιχθήκαμε. Εννοείται ό,τι δεν βρίσκεις στο Exodus το βρίσκεις στο torrentάδικο. Έχω και έναν δορυφορικό δέκτη Enigma2, επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με το άθλημα, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει σαν Media Player φυσικά, αλλά σπάνια να τον χρησιμοποιήσω, γιατί όπως σου είπα έχω τον σταθερό στην τηλεόραση. Πάρε και μια γεύση να δεις τί παίζει. Ο καθένας όπως βολεύεται φίλε μου. Σχετικά με την μετάφραση που είπες, το είχα κάνει και γω παλιά, όταν έψαχνα υπότιτλους για την Βασίλισσα του Χιονιού και δεν έβρισκα πουθενά, με αποτέλεσμα να φάω πολλές ώρες κάνοντας Edit ένα srt στα πολωνικά. Άσε τραυματική εμπειρία.
ss13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μάλλον θα πάω κι εγώ για Media Player , να ησυχάσει το κεφάλι μου , άρα με αυτό έχεις ταινία με υπότιτλους και μέσω του Media Player παίζουν κανονικά , αυτό εννοείς ; Είτε βάζεις μέσω Torrent την ταινία να την παίξει η τηλεόραση ; Ελπίζω να μην κάνω ηλ΄1θ@ες ερωτήσεις , ευχαριστώ για την βοήθεια
Lolarikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ναι βάζεις την ταινία και παίζει χωρίς να κάθεσαι να καις τον υπότιτλο με reencode.
micos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Βασικά, οποιοδήποτε android tv box με 2gb ram / 16gb emmc και s905 και πάνω είναι αρκετό. Από τιμές, ξεκινάνε συνήθως στα 50€ περίπου.
ss13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 micos000 και Lolarikos ευχαριστώ πολύ είσαστε πολύ κατατοπιστικοί , αν θέλω άλλες πληροφορίες θα σας ρωτήσω πάλι , ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα