Pap_Lam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Γεια χαρά, ψάχνω να μεταφέρω το σήμα από τον αποκωδικοποιητή μου στο Mac. Έψαξα τα εξής (είχα τα 2 πρώτα) : - SlingBox M2 (δεν μου έκανε recordings μέσω PVR συν του ότι έχει πολλές διαφημίσεις) - Hauppauge Broadway (καλό αλλά είναι ακόμα στην Composite εποχή) - Monsoon Vulkano (μάλλον δεν υποστηρίζεται πλέον) - Emtec Movie Cube F200 (μάλλον τα ίδια με το Vulkano) - Belkin TV Plus (δεν υποστηρίζεται) - Megasat HD Wireless Streamer (μου λέει η ίδια η Megasat ότι δεν γίνεται) Για πείτε κι εσείς βρε παιδιά καμία συσκευή να μπορώ να βλέπω και να κάνω εγγραφές-recordings σε HD. Ευχαριστώ
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Τι αποκωδικοποιητη εχεις? Hdmi δινει σαν εξοδο? Και με ενα elgato hd γινεται η δουλεια!
Pap_Lam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Pace HD-831, ναι HDMI και Composite. Το Elgato HD πρέπει να συνδεθεί και στον υπολογιστή ; Αν ναι, δεν μου κάνει, ψάχνω για λύση μέσω Router διότι ο αποκωδικοποιητής με τον υπολογιστή είναι σε απόσταση.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Νομιζω μπορεις να το στησεις με εξωτερικη μνημη να γραφει. Μην σε παρω στον λαιμο μου ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα