mihalis19 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Ερώτηση επειδή έχω τρομερό πρόβλημα με το upload και το download στο σπίτι μου. Παλεύω με 4mbps με το ζόρι σε κάθε γραμμή Μπορώ με κάποιο τρόπο να ενώσω τα 2 router που έχω για να εκμεταλλευτώ καλύτερο up και down? 1) Πρέπει να είναι στον ίδιο πάροχο και τα 2? Αν αλλάξω πάροχο θα έχω θέμα? 2) Πρέπει να είναι συγκεκριμένα router για να το κάνω αυτό? 3) Τα router είναι και τα 2 tp link 4) Ποια είναι τα αρνητικά της σύνδεσης των 2 routers? 5) Θα με οφελήσει σε κάτι όλο αυτό? Και τέλος πως το κάνω.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Νομιζω στην ελλαδα δεν παρέχετε αυτη η υπηρεσία, ακομα και αν εισαι στον ιδιο παροχο, το μονο που θα καταφέρεις ειναι κατεβάζεις μια απο την μια γραμμή και μια απο την αλλη, ανάλογα σε ποια ip θα γίνει το request Υπάρχουν δυο περιπτώσεις 1. adsl bonding (πρόσθεση των δυο ταχυτήτων) 2. adsl balancing (μια απο το ενα μια απο το αλλο) ελεύθερη μετάφραση 1
Knight of Mercy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Οτι γράφει ο Νίκος ισχύει ακόμα και συστοιχία routers να στήσεις.Η γραμμή σου είναι ελεγμένη, γιατί τέτοιες ταχύτητες?
mihalis19 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Είμαι στο πορτο ράφτη η δικαιολογία είναι ότι είμαι μακρυά από το Dslam Κανένας πάροχος δεν μου δίνει περισσοτερο' να μην μιλήσω για snr και για το ότι κάθε 3 και λίγο η γραμμή μαζεύει λάθη με αποτέλεσμα να έχω 4-5 mbps αλλά και όχι ποιοτικά! Είμαι στην forthnet τώρα. Πριν έρθω στην forthnet πειν 3 χρόνια στον ΟΤΕ έπιανα 1mbps!! Τρομερό! Γενικότερα έχω πρόβλημα με το online gaming που είναι και το βασικότερο! Διορθώθηκε λιγο η κατάσταση από όταν ενεργοποίησα το fast path! Αν έχετε καμία ιδέα δεκτή! Ορίστε και μια φωτό από το router! Να σημειώσω ότι Όσο ανεβαινει το download τόσο δεν δουλεύει σωστά η γραμμή! ( αποσυνδέσεις δεν έχω) Μόλις κάνω restart το router κλειδώνει σε χαμηλότερη ταχύτητα και ισιώνει λίγο η γραμμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα