geioannou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 WIND- Διακοπη του τηλεφωνου χωρις ενημερωση μετα απο τρεις απλήρωτους λογαρισμους που ποτε δεν εστειλαν -παρελήφθησαν. Και μιας και εχουν μαζευτει πολλα, οι κάτοχοι τις γραμμης θελουν να αποχωρισουν. Που μπορουν να απευθυνθουν για να αποχωρισουν χωρις πεναλτι μιας και το συμβολαιο λήγει τον Δεκεμβρη?
Georgepsidas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 εφοσον χρωστας και υπαρχει ληξιπροθεσμο το ξεχνας για φορητοτητα...
zourman1981 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 δεν νομιζω να δικαιουσαι τετοιας μεταχειρισης... δεν εκανε σε κανεναν εντυπωση οτι δεν εχει ερθει κανενας λογαριασμος ? να ρωτησει εστω την εξ.πελατων ? το ποιο σοφο ειναι να πληρωσεις τους 3 μηνες που σου παρειχαν υπηρεσιες και τους εχεις πιστολαρει και να πας σε αλλο παροχο με προστιμο ομως αφου δεν τηρεις το συμβολαιο σου για να πας χωρις προστιμο αλλου πρεπει να βρεις εναν τροπο να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι δεν σου παρεχαν σωστες υπηρεσιες
geioannou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 γιατι ειναι σωστη υπηρεσια να μην σου εχουν σταλει οι λογαριασμοι. Εγω που εχω Vodafone και δεν ειχα πληρωσει 2 λογαριασμους επειδη ημουν εκτος αθηνων, μου στελναν μηνυματα κλπ και δεν το εκοψαν απροειδοποιητα !!!
zourman1981 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 τους το δηλωσες τον πρωτο μηνα που δεν σου ηρθε ? εχεις καποιο τροπο να αποδειξεις οτι δεν σου ηρθε και δεν το πεταξες ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μήπως ενεργοποίησε κάνεις αποστολή σε email? Πολλοί παροχοι το κάνουν πλέον και συνήθως δίνουν μια "συμβολική" έκπτωση όταν δεν τα θέλεις έντυπα Όπως είπαν επάνω, 3ις μήνες δεν ήρθε λογαριασμός δεν το σκέφτηκε κάνεις να πάρετε να ρωτήσετε? Και όχι δεν υπάρχει τρόπος να φύγεις χώρος να πληρώσεις την ρητρα επειδή θα σπάσεις το συμβόλαιο πρόωρα, άλλες εταιρίες βάζουν φραγη στον 1 ανεξοφλητο
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Λεω εγω τωρα. Μηπως έπρεπε να πας σε ενα κατάστημα της wind να ρωτησεις;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Καλά δεν θα τρέχει κι αυτός άλλα οι κάτοχοι της γραμμή εκ μέρους των οποίων ρωτάει...
geioannou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Αυτο που λετε σχετικα με το γιατι και οι ιδιοι δεν απόρησαν η γιατι δεν ενδιαφερθηκαν νωριτερα, εχεταε δικιο. Οταν ομως μιλαμε για συμβολαιο 14€ που μετα το περας των τριων μηνων ειναι στα 43€, ποιος μπορει να φανταστει οτι θα προβούν σε διακοπη χωρις προειδοποιηση!!!! Δεν λεω, χρηματα τους ειναι, αλλα δεν το κοβει η ΔΕΗ σε δεκαπλασιους λογαριασμους, θα το κοψουν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τρεις μηνες σε συνολικο ποσο κατω 45€!!!
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Αυτο που λετε σχετικα με το γιατι και οι ιδιοι δεν απόρησαν η γιατι δεν ενδιαφερθηκαν νωριτερα, εχεταε δικιο. Οταν ομως μιλαμε για συμβολαιο 14€ που μετα το περας των τριων μηνων ειναι στα 43€, ποιος μπορει να φανταστει οτι θα προβούν σε διακοπη χωρις προειδοποιηση!!!! Δεν λεω, χρηματα τους ειναι, αλλα δεν το κοβει η ΔΕΗ σε δεκαπλασιους λογαριασμους, θα το κοψουν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τρεις μηνες σε συνολικο ποσο κατω 45€!!! Δεν ξερω καμια εταιρεια που να σε ειδοποιεί, τουλάχιστον με αυτες που ειχα ή εχω συμβόλαιο
geioannou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 και η ολη ιστορια ξεκινησε με αλλο θεμα. καλεσα τεχνικο να ερθει να μου ελεγξει την γραμμη μιας και παρα τα 2,5km απο το αστικο κεντρο, συγχρονιζε στα 3,5 mbps και μετα απο καποιες ρυθμισεις απο μερος τους και firmware update που εκανα εγω στο ρουτερακι ανεβηκε στο 5,5mbps. Τους ειπα να ερθουν να κανουν λοιπον μια μετρηση στην γραμμη μεχρι το box και αυτοι ειπαν οτι θα πρεπει να κανουν ολοκληρωμενο ελεγχο και εαν δουν κατι στραβο μεσα στο σπιτι τοτε θα εχει χρεωση για τον συνδρομητη. εκει τους ειπα οτι μιας και εκρεμμει το ζητημα με τους λογαριασμους και οτι η οικογενεια ειναι δυσαρεστημενοι και σκεφτονται να φυγουν, ειπα στον τεχνικο να φυγει χωρις να κανει κατι. τοτε μου ειπε οτι εαν φυγει χωρις να κανει κατι, παλι θα χρεωσει την επισκεψη. Ετσι λοιπον ενω μιλουσα με τα γραφεια τους και με καποιο προϊστάμενο για να δωσει το ΟΚ για να φυγει ο τεχνικος χωρις να χρεωσει, τελικα τα βρηκαμε και ειπα, ας παει το παλιαμπελο και ας κανει ελεγχο ολοκληρωμενο. κλεινω το τηλεφωνο και λεω μιλαω στον τεχνικο να προχωρισει και μου λεει ο τεχνικος οτι η υποθεση εκλεισε και οτι πρεπει να φυγει με υπαιτιότητα του πελατη. και αναρωτιεμαι, αμα ειναι ετσι γιατι ο τεχνικος περιμενε μια ωρα στο αυτοκινητο και δεν ειχε φυγει νωριστερα !!!!! ειναι οντως απογοητευτικο το ολο συστημα και οι τεκτικες που ακολουθει η εταιρια. περιμενω απο το πρωι να μιλησω με τον προισταμενο του τεχνικου τμηματος και ακομα περιμενω...
l337 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Αυτο που λετε σχετικα με το γιατι και οι ιδιοι δεν απόρησαν η γιατι δεν ενδιαφερθηκαν νωριτερα, εχεταε δικιο. Οταν ομως μιλαμε για συμβολαιο 14€ που μετα το περας των τριων μηνων ειναι στα 43€, ποιος μπορει να φανταστει οτι θα προβούν σε διακοπη χωρις προειδοποιηση!!!! Δεν λεω, χρηματα τους ειναι, αλλα δεν το κοβει η ΔΕΗ σε δεκαπλασιους λογαριασμους, θα το κοψουν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τρεις μηνες σε συνολικο ποσο κατω 45€!!! Να πεις στους κατόχους άλλη φορά να είναι πιο προσεκτικοί και πιο υπεύθυνοι. Επίσης φυσικά και μπορεί να στο κόψουν και για 45 και για 10 και για 5 ευρώ. Έχουν κάθε δικαίωμα και είναι και απολύτως θεμιτό. Κάπως πρέπει να πληρωθούν και οι υπάλληλοι και όχι μόνο. Το γιατί δεν σας ήρθε ο λογαριασμός θα πρέπει να το ψάξουν με τον πάροχο ώστε να δουν αν εκδόθηκε και απεστάλλει αρχικά από αυτόν. Το τι γίνεται στην πορεία με τις ταχυδρομικές υπηρεσίες δεν αφορά τον πάροχο. Τέλος οι ίδιοι 3 μήνες δεν ενδιαφέρθηκαν να δουν τι έγιναν οι λογαριασμοί. Τώρα δηλώνουν έκπληκτοι που τους κόψαν την υπηρεσία και μάλιστα θέλουν να αποχωρήσουν και χωρίς penalty. Γελοιότητες και ανευθυνότητα μαζί.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Αυτο που λετε σχετικα με το γιατι και οι ιδιοι δεν απόρησαν η γιατι δεν ενδιαφερθηκαν νωριτερα, εχεταε δικιο. Οταν ομως μιλαμε για συμβολαιο 14€ που μετα το περας των τριων μηνων ειναι στα 43€, ποιος μπορει να φανταστει οτι θα προβούν σε διακοπη χωρις προειδοποιηση!!!! Δεν λεω, χρηματα τους ειναι, αλλα δεν το κοβει η ΔΕΗ σε δεκαπλασιους λογαριασμους, θα το κοψουν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τρεις μηνες σε συνολικο ποσο κατω 45€!!! Δεν είναι το ίδιο Σου ξανά λέω μου έχουν κάνει φραγη η forthnet επειδή έμεινε υπόλοιπο κάτω τον 10 ευρώ, η forthnet άσχετα το πρόγραμμα αν μείνει ένας λογαριασμός ανεξοφλητος σου βάζει φραγη εξερχόμενων Είπαμε αρχικά να μάθουν μήπως ενεργοποίησαν κάποια υπηρεσία για ηλεκτρονική αποστολή λογαριασμών, μετά αν ξέρουν πότε περίπου έρχεται ο λογαριασμός γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν νωρίτερα να δουν τι γίνεται? Αντε ένα μήνα τι ξέχασαν αντε 2ο το ξέχασαν δεν άρχισαν να αναρωτουνται τι γίνεται και δεν έρχονται λογαριασμοί ξαφνικά?
geioannou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 εμαθα οτι υπηρχε παγια εντολη απο εποχη ΤΕΛΛΑΣ και ξαφνικα το λογιστιριο τους δεν την αναγνωριζε ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα