Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασες αν μπορεις ενα αλλο φλασακι, μηηηηηπως δεν εχει καλη συμβατοτητα με το laptop το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Γνωστό πρόβλημα τελευταία με τα win  7 σε usb. Δεν γράφετε σωστα το iso στο usb.

Στις 10 φορές θα γραφτεί 1 σωστά (τόσο καλά).

Υπάρχει σχετικό άρθρο στη γνωσιακή βάση της microsoft.

Δοκίμασε κι αυτό "Windows 7 USB DVD Download Tool"

Θα σου πρότεινα αν έχει dvd το laptop σου να το γράψεις και να δοκιμασεις από 'κει.

Δημοσ.

Γνωστό πρόβλημα τελευταία με τα win  7 σε usb. Δεν γράφετε σωστα το iso στο usb.[...]

Αυτό πάλι από που προκύπτει;

Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα 7άρια και τη μεταφορά τους σε usb, εκτός αν το usb είχε πρόβλημα ή αν προσπαθεί κάποιος να στήσει 7άρια από usb σε λάπτοπ που έχει μόνο usb3 υποδοχές.

Δημοσ.

υπαρχουν ισος αξιοπιστα εκει εξω που εχουν ολα τα updates και υποστηριξη usb 3.0 εγω προσωπικα αυτα δουλευω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ να του στειλω λινκ γτ εδω δεν μπορω για τους γνωστους λογους.

Δημοσ.

Τον δίσκο τον άλλαξες από achi σε ide;

Και γιατί παιδεύεσαι με τα 7άρια;

Όχι δεν το έκανα αυτο. Πως το κάνω ?

Δημοσ.

Όχι δεν το έκανα αυτο. Πως το κάνω ?

μεσα απο το bios.

καπου στις επιλογες του sata, θα σου λεει sata mode η κατι παρομοιο...και θα σου γραφει AHCI-IDE-RAID συνηθως.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις έζησα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Έβαλα μία 4αρα μνήμη και έναν ssd και είπα να βάλω win 7. 

Ενώ είχα βάλει τα περί legacy και disable το secure boot το λάπτοπ και με cd εξωτερικό και με το στικακι έκανε το ίδιο σφάλμα. 

Με βοήθησε ένα σχόλιο εδώ πέρα για usb 3 που έλεγε. Για τους δίσκους επιλογή sata mode κλπ δεν υπήρχε. 

Οπότε έκανα disable κάτι που έλεγε για usb 3 . (Οι θύρες usb είναι όλες μαύρες. Νόμιζα δεν έχει καν usb 3) . Και μετά έκανα πάλι boot και η εγκατάσταση προχωράει κανονικά :) ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...