Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας !!! Περασα σε ένα 16gb usb τα windows 7

Και καθώς πάτησα το install now ( σε ένα hp 15 - r127nv notebook από << EFI usb mode >> ) μου έβγαλε το εξης μύνημα :

post-378161-0-73167900-1489483749_thumb.jpg

Έπειτα πάτησα οκ και εμφανίστηκε αυτό :

post-378161-0-94641900-1489483865_thumb.jpg

Τέλος πάτησα στο browse και έβγαλε αυτό :

post-378161-0-10118700-1489483957_thumb.jpg

Εάν ξέρετε κάτι και θέλετε να βοηθήσετε πείτε μ.

Δημοσ.

Με ποιο προγραμμα περασες το iso στο στικακι? Θα προτεινα να δοκιμασεις το rufus, αν δεν το εχεις κανει ηδη.

Δημοσ.

Windows 7 Aero Blue Lite Edition 2016 ?!?

Πως μπορειτε και εμπιστευεστε τετοιες πειραγμενες εκδοσεις, πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω! :mad:

Δεν φοβαστε μηπως μαζι με την εγκατασταση, μπει και κανα "δωρακι"?

Μπορει και η αυθεντικη εκδοση να εχει το ιδιο θεμα και να θελει driver, αλλα σιγουρα δεν θα λειπει καποιο DLL!

Δημοσ.

οταν λες δωρακι εννοεις ιος η κατι τετοιο ?
και απλα δοκιμη τα κανω γιατι ακουσα πολυ καλες κρτικες απο γνωστους μου 

Windows 7 Aero Blue Lite Edition 2016 ?!?

Πως μπορειτε και εμπιστευεστε τετοιες πειραγμενες εκδοσεις, πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω! :mad:

Δεν φοβαστε μηπως μαζι με την εγκατασταση, μπει και κανα "δωρακι"?

Μπορει και η αυθεντικη εκδοση να εχει το ιδιο θεμα και να θελει driver, αλλα σιγουρα δεν θα λειπει καποιο DLL!

Δημοσ.

Αν το λάπτοπ έχει usb2 και usb 3 θύρες (οι 3 είναι μπλέ συνήθως) δοκίμασε σε άλλη usb υποδοχή (μαύρη) γιατί τα 7άρια δεν έχουν drivers για usb3 ενσωματωμένους στην εγκατάσταση. Τώρα αυτή η aero blue lite green back front super dupper all in one έκδοση που έχεις δε ξέρω αλλά ούτε κι εγώ εμπιστεύομαι πειραγμένα από άλλους iso.

• Thanks 1
Δημοσ.

και με windows 7 professional αυθεντικά το ίδιο εμφάνισε και σε μένα ενώ το πέρασα το iso στο στικάκι με το πρόγραμμα εγγραφείς που προτείνει η microsoft

Δημοσ.

Αν το λάπτοπ έχει ΜΟΝΟ usb3 θύρες δεν θα καταφέρεις να στήσεις 7 από usb. Δες τι έγραψα πριν.

δοκιμασα και με 7 ultimate αλλα παλι (και με usb και με dvd )το ιδιο βγαζει δεν εχει 3.0 θυρες 

Δημοσ.

Είχε προεγκατεστημένα τα Windows 8;;, αν ναι, μπες στο Bios και βάλε το Secure Boot >>> Disable και το Legacy Boot >>> Enable.

τα εκανα αυτα 

Δημοσ.

Tότε δεν θα πας στο EFI αλλά στο Legacy Option. Σε άλλον υπολογιστή το δοκίμασες αν αναγνωρίζεται;;

σε αλλον υπολογιστη ειναι ολα κομπλε 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...