Cooker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του iphone 7 plus μόλις ένα μήνα. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι οτι εδώ και μία εβδομάδα μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα το messenger. Για παράδειγμα, προ ημερών προσπάθησα να στείλω ενα βίντεο 5sec και μπήκα στην εφαρμογή για να το στείλω και στάλθηκε μετά από αρκετή ώρα θα έλεγα. Παράλληλα, έκανα άλλη μία προσπάθεια να το στείλω μέσω του αλμπουμ, δηλαδή μπήκα στις φωτογραφίες μου και το έστειλα από εκεί στο messenger και στάλθηκε απευθείας. Μετά,όμως, όταν πάτησα ( στο messenger) την αναπαραγωγή του βίντεο δεν είχε κανονική ροή και κόλλησε για λίγο ο ήχος. Ταυτοχρόνως, το ίδιο συνέβη όταν πήγα να το δω από το αλμπουμ. Τέλος, μερικές φορές, όταν παω να στείλω κάτι στο messenger και το στέλνω κατευθείαν από το αλμπουμ, μου ανοίγει το παραθυράκι με τις συνομιλίες μου και κλείνει κατευθείαν. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση..?? Ξέρω, πως είναι καθαρά πρόβλημα του messenger. Υπάρχει,όμως, ενεδχόμενο να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο κινητό..? Δεν ξέρω κατά πόσο κατανοητός έγινα με την παραπάνω περιγραφή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
taslikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Πρόβλημα του messenger είναι. Θα το λύσουν.. πρόβλημα στο κινητό δεν κάνει. Προσπάθησε να σβήσεις την εφαρμογή και να την βάλεις ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα