Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες ημέρες λόγω ότι είχα διάφορα προβλήματα με το hardware προσπάθησα να ενεργοποιήσω τα win 7 η ενεργοποίηση γινόταν μόνο μέσω του αυτοματοποιημένου τηλεφωνικού συστήματος, σε κάποια στιγμή με ενημερώνει το σύστημα ότι δεν μπορεί να γίνει ενεργοποίηση και ότι ίσως έχω πέσει θύμα απάτης, τηλεφωνώντας στην Microsoft μίλησα με έναν  ευγενέστατο υπάλληλο ο οποίος μου είπε ότι αυτό έγινε για την ασφάλεια μου, όταν τον ρώτησα τι εννοεί δεν ήταν σε θέση να μου δώσει σαφή απάντηση τι εννοεί για την δική μου ασφάλεια απλά  μου είπε είδε το σύστημα ότι έγιναν πολλές προσπάθειες για ενεργοποίηση του προιόντος και θεώρησε οτι κατι δεν πάει καλά και για αυτό το λόγο μου μπλόκαρε το κλειδί η άδεια win 7 pro που έχω αγοράσει είναι retail που σημαίνει οτι έχω δικαίωμα να χρησιμοποιώ το προιόν όποτε θέλω και όσες φορές θέλω σε διαφορετικούς υπολογιστές αρκεί η εγκατάσταση να γίνεται μόνο σε έναν υπολογιστή πάντα κάτι που επιβεβαίωσε και ο υπάλληλος, με ενημέρωσε δε οτι απο δω και πέρα για όσες προσπάθειες ενεργοποίησης θα πρέπει να τηλεφωνώ στην Microsoft εργάσιμες πάντα και ζητώντας έναν εκπρόσωπο να γίνεται προσπάθεια ενεργοποίησης αποφεύγοντας την αυτοματοποιημένη διαδικασία γιατί δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί το προιόν γιατί το κλειδί θα είναι πάντα μπλοκαρισμένο και ερωτώ έχει τέτοιο δικαίωμα να το κάνει αυτό ή και αυτό είναι μια προσπάθεια της Microsoft να προωθήση τα win10?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...