Προς το περιεχόμενο

Wordpress customizer.php

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Έχω το ιδιο θεμα στην ενότητα "Internet"(δικο μου λαθος)Ενω ειμαι στην σελιδα και οχι στον πινακα ελεγχου,παταω πανω που λεει προσαρμογη-μικροεφαρμογες-διαλεγω την σελιδα που θα τις βαλω-και μολις παταω προσθηκη μικροεφαρμογων δεν εμφανιζονται ,παρα μονο αν παω το ποντικι πολυ δεξια,οπου στην τελικη δεν μπορω να επιλεξω καμια μικροεφαρμογη.Μονο μεσα απο τον πινακα ελεγχου μπορω να βαλω.

Δημοσ.

Δοκιμασε για αρχη να απενεργοποιησεις ολα τα plugins και να δεις αν το προβλημα διορθωνεται. Αν ναι, ενεργοποιησε τα ενα - ενα ξανα και δες ποιο ειναι αυτο που φταιει. Αν οχι, τοτε ξανακατεβασε το Wordpress και το theme και βαλτα παλι στο σερβερ μηπως φταιει ενα απο τα δυο.

Δημοσ.

Να πω οτι μονο στις μικροεφαρμογες μου το κανει αυτο.Τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα

Δοκικαζω και αλλο θεμα και δουλευει κανονικα.Δοκιμασα και να βγαλω το θεμα,το ξαναβαζω τα ιδια.Βεββαι κραταει τις ρυθμισεις παλι.Το θεμα ειναι επειδη εχω κανει ρυθμισεις πανω στο θεμα(χρωματα κλτ)και με βολεψε το θεμα αυτο,δεν θελω να το αλλαξω,Επισης ειχα κατεβασει μια αλλη πειραγμενη εκδοση του θεματος ,ναι μεν δουλευε στις μικροεφαρμογες αλλα ειχε θεματα αλλου.Εν τελη το κατεβασα παλι official και το προβλημα ειναι αυτο που προειπα.Το θεμα λεγεται FRUITFUL

Δημοσ.

Τοτε πιθανων να ειναι καποιο bug στο theme. Το οτι εχεις αποθηκευμενες ρυθμισεις δεν παιζει καποιο ρολο, λογικα και reset να το κανεις παλι δε θα λειτουργει το customizer. Προσωπικα, αν το προβλημα που αντιμετωπιζεις ειναι μονο αυτο, τοτε απλα κανε τις ρυθμισεις κανονικα απο το διαχειριστικο και οχι απο το customizer. Πηγαινε δηλαδη απο Εμφανιση - Μικροεφαρμογες αντι να πας μεσα απο το customizer. Μικρο setback.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι με βολευει απο εκει γιατι βαζω οποιο widget θελω σε συγκεκριμενες σελιδες,πργμα που δεν μπορω να κανω απο την διαχειριση μεσα.Μπορουμε να πειραξουμε καποιο αρχειο του θεματος απο μεσα μπας και γινει τιποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...