Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, 

Εχω ενα λαπτοπ asus με τα εξης χαρακτηριστικα: i5-6300HQ , gtx 950m , 4GB ram, 1ΤΒ HDD, windows 10. Το λαπτοπ ειναι καινουργιο και σε ολα σχεδον τα παιχνιδια που εχω δοκιμασει παρατηρω fps spikes και gpu usage drops, δηλαδη η χρηση της  gpu απο το 99% του φορτου ξαφνικα πεφτει αλλες φορες στο 0% , αλλες φορες στο 30% (χρησιμοποιω το msi afterburner)κτλ , θελω να πω οτι δηλαδη  πεφτει ξαφνικα και μαλιστα ανα 5-6 sec..Εχω επανεγκαταστησει τους τελεταιους drivers της καρτας , δοκιμασα και με τους αρχικους drivers που ηρθε το λαπτοπ απο την εταιρεια αλλα παλι τιποτα.ΟΙ θερμοκρασιες ειναι αρκετα καλες σε διαρκεια του παιχνιδιου , 58 βαθμοι για τον cpu και 59 για την gpu.

Δοκιμασα να τρεξω τα παιχνιδια με την integrated gpu αλλα και παλι ακριβως τα ιδια προβληματα

Δοκιμασα επισης πειραματιστω με τις ρυθμισεις του control panel της nvidia αλλα παλι κανενα  αποτελεσμα

Στο cs go και το battlefield 3 ειχα ακριβως αυτα τα πρoβληματα, εκανα update την καρτα ηχου και λυθηκαν εν μερει(παλα υπαρχουν fps drops αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο)

[στο insurgency παλι ολα ειναι ομαλα και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα]

Στο battlefield 4 παλι τα προβληματα συνεχιζουν...

Και τα δυο battlefield παιζουν ανετα στα 60+ fps(οταν δηλαδη δεν υπαρχουν τα fps drops) στα medium-high settings σε 768p οποτε σιγουρα δεν ειναι θεμα "ιπποδυναμης" του cpu ή της gpu

Στο battlefied 4 , με το msi afterburner o cpu ειναι περιπου στο 70% του φορτου ενω η ram που χρησιμοποιειται περιπου στα 3,1-3,5 GB 

Υπαρχει περιπτωση να ετυχα σε ελαττωματικο προιον?

Ευχαριστω και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο  :-)

Επεξ/σία από panira
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κανονικες ειναι οι επιδοσεις για το hardware που εχει. Μειωσε σε low τα settings στα παιχνίδια, δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις για ποιοτικο gaming με αυτο το notebook

• Like 1
Δημοσ.

κανονικες επιδοσεις αλλα αυτο δεν εξηγει τα spikes και τα usage drops του συστηματος. θα επεφταν τα καρε με το συστημα να δουλευει στο φουλ ομως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, 

Εχω ενα λαπτοπ asus με τα εξης χαρακτηριστικα: i5-6300HQ , gtx 950m , 4GB ram, 1ΤΒ HDD, windows 10. Το λαπτοπ ειναι καινουργιο και σε ολα σχεδον τα παιχνιδια που εχω δοκιμασει παρατηρω fps spikes και gpu usage drops, δηλαδη η χρηση της  gpu απο το 99% του φορτου ξαφνικα πεφτει αλλες φορες στο 0% , αλλες φορες στο 30% (χρησιμοποιω το msi afterburner)κτλ , θελω να πω οτι δηλαδη  πεφτει ξαφνικα και μαλιστα ανα 5-6 sec..Εχω επανεγκαταστησει τους τελεταιους drivers της καρτας , δοκιμασα και με τους αρχικους drivers που ηρθε το λαπτοπ απο την εταιρεια αλλα παλι τιποτα.ΟΙ θερμοκρασιες ειναι αρκετα καλες σε διαρκεια του παιχνιδιου , 58 βαθμοι για τον cpu και 59 για την gpu.

Δοκιμασα να τρεξω τα παιχνιδια με την integrated gpu αλλα και παλι ακριβως τα ιδια προβληματα

Δοκιμασα επισης πειραματιστω με τις ρυθμισεις του control panel της nvidia αλλα παλι κανενα  αποτελεσμα

Στο cs go και το battlefield 3 ειχα ακριβως αυτα τα πρoβληματα, εκανα update την καρτα ηχου και λυθηκαν εν μερει(παλα υπαρχουν fps drops αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο)

[στο insurgency παλι ολα ειναι ομαλα και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα]

Στο battlefield 4 παλι τα προβληματα συνεχιζουν...

Και τα δυο battlefield παιζουν ανετα στα 60+ fps(οταν δηλαδη δεν υπαρχουν τα fps drops) στα medium-high settings σε 768p οποτε σιγουρα δεν ειναι θεμα "ιπποδυναμης" του cpu ή της gpu

Στο battlefied 4 , με το msi afterburner o cpu ειναι περιπου στο 70% του φορτου ενω η ram που χρησιμοποιειται περιπου στα 3,1-3,5 GB 

Υπαρχει περιπτωση να ετυχα σε ελαττωματικο προιον?

Ευχαριστω και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο  :-)

Πολυ πιθανο για να μην πω σιγουρο,επειδη ανεβαζεις χρηση στην ram,τρεχει απο πισω το pagefile που διαβαζει απο το σκληρο με αποτελεσμα την στιγμαια πτωση στα fps.Λογικα με 4gb μνημη θα εισαι μια χαρα,

*edit με μια επιπλεον εννοω,συνολο 8gb.

Επεξ/σία από Shadows
  • Like 2
Δημοσ.

βάλε ραμ φίλε πήγαινε το 8 η 12 

α και να ξέρεις οι σκληροί που έχουν τα λάπτοπ ειδικά οι 5400 rpm είναι σάπιοι για παιχνίδια μόνο για back up είναι και σερφάρισμα

εγώ θα πρότεινα αν θέλεις καλύτερες επιδόσεις και έχεις όρεξη να δώσεις λεφτά βάλε αλλά 4γβ ραμ και εναν 250gb ssd και βγάλτον αυτόν για αρχειοθήκη και μετά θα είσαι αρχηγός

α και εννοείται πως η κάρτα που έχεις που έχεις το παίζει και high το battlefield 4 άνετα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...