Προς το περιεχόμενο

SMS μηνύματα μεσω web

9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει software αποκλειστικά για αποστολή μηνυμάτων (απλού κειμένου) μέσω internet; (Όχι υπηρεσίες διαφόρων παροχέων)

Το web2sms.otenet (που υπάγεται στη 2η περίπτωση) το 'κόβουν' τα firewalls ενώ τα διάφορα InstantMessaging προγράμματα που το υποστηρίζουν δεν είναι αυτό που ψάχνω και σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να χω κι άλλον ένα βραχνά στο κεφάλι μου (τα p2p φτάνουν και περισσεύουν)

Postάρετε κατά βούληση :roll:

Δημοσ.

Dokimase to ICQ.

ενώ τα διάφορα InstantMessaging προγράμματα που το υποστηρίζουν δεν είναι αυτό που ψάχνω και σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να χω κι άλλον ένα βραχνά στο κεφάλι μου (τα p2p φτάνουν και περισσεύουν)

Distixos den ginetai na exeis kai tin pita olokliri kai ton skilo xortato... :D

Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει software αποκλειστικά για αποστολή μηνυμάτων (απλού κειμένου) μέσω internet; (Όχι υπηρεσίες διαφόρων παροχέων)

Το web2sms.otenet (που υπάγεται στη 2η περίπτωση) το 'κόβουν' τα firewalls ενώ τα διάφορα InstantMessaging προγράμματα που το υποστηρίζουν δεν είναι αυτό που ψάχνω και σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να χω κι άλλον ένα βραχνά στο κεφάλι μου (τα p2p φτάνουν και περισσεύουν)

Postάρετε κατά βούληση :roll:

Καλημέρα,

εγώ πάλι έχω στείλει άπειρα - απο otenet - και δεν μου έχει "κόψει" τίποτα (ούτε το f/w των xp, ούτε το zalarm :!: :!: )

Δημοσ.

Thanks παιδιά, θα δοκιμάσω το http://www.1stwap.com :)

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι ο Παναγιώτης Σ. στέλνει κανονικά SMS ενώ έχει ενεργοποιημένο το ZoneAlarm. Πως ακριβώς κάνεις exclude μία σελίδα/site;

Μήπως Firewall->Expert->Add rule; Σε κάποια άλλα firewalls ήταν πιο απλή η διαδικασία...drag&drop την URL και τέλειωνες (μπορεί και να κάνω λάθος) :?

Δημοσ.

Θυμάμαι πως όταν το 1stwap δούλευε δοκιμαστικά πριν 2-2,5 χρόνια και το χρησιμοποιούσα, έστελνε στο κινητό, μηνύματα με ειδήσεις τις επιλογής μας. Ισχύει ξανά αυτό, γιατί βαριέμαι να κοιτάξω? :D

Δημοσ.

Βλέπω ότι σαν δυνατότητα, υπάρχει ακόμα. Τον κωδικό μου τον θυμάται ακόμα! Τωρα θα επανενεργοποιήσω δοκιμαστικά μερικές κατηγορίες ειδήσεων για να σας πώ εντυπώσεις...

Λοιπόν, η υπηρεσία είναι εκτός τελικά... Για να καταλάβετε, η πιο πρόσφατη είδηση είναι αυτή:

U.S.: No resolution, no inspectors

Despite an agreement between U.N. and Iraqi officials, the United States will oppose the return of U.N. weapons inspectors to Iraq ... Κρίμα.

Δημοσ.

Dokimase to ICQ.

Αφού ρε agiorgiti εδω και κάποιες μέρες το ICQ τα έχει παίξει... :( , δεν μπορείς να στείλεις sms...!!Tσεκαρέ το αν θες.... :o :D

Δημοσ.
Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι ο Παναγιώτης Σ. στέλνει κανονικά SMS ενώ έχει ενεργοποιημένο το ZoneAlarm.

Καλημέρα,

Το Web Filtering->parental Control->Off

Έχω otenet -> trusted site.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

PS Με ενεργοποιημένο το WFilt->Parent Contr, το insomnia το έδεινε σαν gambling site (ή κάτι τέτοιο), και το pathfinder(νομίζω - πάντως το ad-aware στα favorites το θεωρεί ως possible hijack browser (ή κάτι τέτοιο) και βαριέμαι να ρυθμίζω συνέχεια).

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο οτι έχω σύνδεση otenet.

Δημοσ.

Σύντροφοι (για να είμαστε στο κλίμα των ημερών :D ),

δοκίμασα το 1stwap.com και δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Θέλω οπωσδήποτε να υποστηρίζει Ελληνικά γιατί

I fu***** hate GREEKLISH.

Δεν το αντέχω με τίποτα να γράφω έτσι, αλλά και να διαβάζω τέτοια κείμενα (και στο Insomnia forum τα πράγματα δεν είναι καλύτερα :( )

Παναγιώτη Σ. να υποθέσω ότι η επιλογή Web Filtering->parental Control->Off, βρίσκεται στον Browser σου γιατί στο ZoneAlarm v4.5.538 δεν είδα κάτι τέτοιο.

Διά της ατόπου απαγωγής το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στον δικό μου browser (Opera) αφού το web2sms.otenet δουλεύει κανονικά μόλις απενεργοποιήσω το firewall. Ξέρεις πως μπορώ να κάνω το site της ΟΤΕ trusted; (μέσω ZoneAlarm πάντα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...