Rebel21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ενταξη μην γελιομαστε και μεταξη μας μακραν καλυτερη η . oled lg .full hd απο την samsung ks 8000 , oταν περνεις ks εχεις και το ρισκο του πανελ ...clouding & bleeding https://www.youtube.com/watch?v=LCcmIZkjF-4 Καταρχήν που βλέπεις την lg fhd και που είναι ακριβώς η μακράν ανωτερότητα?
Papakaliati Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 ενταξη μην γελιομαστε και μεταξη μας μακραν καλυτερη η . oled lg .full hd απο την samsung ks 8000 , oταν περνεις ks εχεις και το ρισκο του πανελ ...clouding & bleeding https://www.youtube.com/watch?v=LCcmIZkjF-4 Το βιντεο ειναι η αποδειξη οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να πληρωσεις στην τωρινη φαση για OLED. Πραγματικα η KS8000 φαινεται να βγαζει διπλασια φωτεινοτητα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Το βιντεο ειναι η αποδειξη οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να πληρωσεις στην τωρινη φαση για OLED. Πραγματικα η KS8000 φαινεται να βγαζει διπλασια φωτεινοτητα... Δηλαδή τώρα σε αυτό το video θεωρείς την εικόνα της samsung καλύτερη??? 1
vrwmiaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δηλαδή τώρα σε αυτό το video θεωρείς την εικόνα της samsung καλύτερη??? Η 7000 είναι, δες τα πόδια
Alexandros80 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Ευελπιστω καποια απαντηση απο κατοχο της ks8000. Η μονη μου αναστολη για να την παρω ειναι το ξεκολλημα του πισω πανελ. Ειδα βιντεο διαβασα σε αμερικανικα φορουμ της σαμσουνγκ και λενε μακρια. Οποιος εχει ας μας λυσει την απορεια αυτη. Ας με παρει και τηλεφωνο ##### αν επιτρεπεται το γραφω αλλιως ας το διαγραψει καποιος διαχειριστης. Πραγματικα καιγομαι θα ξθελα την αποψη σας. Αλεξανδρος Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2017 από billdanos
Papakaliati Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Οι αμερικανικές κσ8000 είναι οι ευρωπαϊκές κσ7000. Έχω την 65 κσ8000 ( την ευρωπαϊκή προφανώς) , απλά εξαιρετικη. Μόνο άμα πασ σε καλή ολεδ θα βρεισ κάτι καλύτερο, που πάλι δεν θα δεισ εύκολα διαφορά.
crapatzi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Κατοχος κι εγω της 65'' KS7000 (KS8000 στο USA), πολυ ευχαριστημενος. Αν την βρεις καπου διαθεσιμη παρτην με κλειστα ματια. Εγω ειχα θεμα με ξεκολλημενο καπακι σε 2 σημεια και ηρθε ανθρωπος απο το service σπιτι μου και την κουμπωσε. Αν ξανα ξεκολλησει σε κανα αλλο σημειο εκτος εγγυησης μαλλον θα την αφησω ετσι. Αυτο που μετραει ειναι η εικονα και εκει δεν παιζεται...!!!!!! Τα μοντελα 2017 εχουν λιγο χειροτερη εικονα (συμφωνα με το αξιοπιστο rtings) και οι τιμες τους ειναι στο θεο.
LivEviL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Πολλά προβλήματα όμως βρε παιδιά στις samsung! Σε πανελ Η πιο προβληματικές τηλεόρασης Οι αμερικανικές κσ8000 είναι οι ευρωπαϊκές κσ7000. Έχω την 65 κσ8000 ( την ευρωπαϊκή προφανώς) , απλά εξαιρετικη. Μόνο άμα πασ σε καλή ολεδ θα βρεισ κάτι καλύτερο, που πάλι δεν θα δεισ εύκολα διαφορά.Sony x930e Είναι μακράν καλύτερη αλλά είναι μοντέλο του 2017 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα