Προς το περιεχόμενο

Samsung Ks8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά η LG 65 E6 είναι μακράν καλύτερη από την Samsung 65 ks8000? Οι τιμές που έχω βρει είναι 2599+soundbar κ 1699 αντίστοιχα. Βοηθήστε με.

Δημοσ.

Παιδιά τελικά την έκλεισα την e6. Από βδομάδα θα την έχω μάλλον. Μετά από κάτι βίντεο που είδα you tube σε πολλές ks8000 ξεκολουν οι πλάτες των τηλεοράσεων. Δείτε backpanel damage ks8000. Όχι,είναι η LG E6 με το soundbar από κάτω + sh7 δώρο. Η τιμή ήταν ειδικά για εμένα επειδή πριν 3χρόνια σχεδόν είχα πάρει την lg 65LA970v κ πριν 2 μήνες μου παρουσίασε σκιες στο πάνελ με αποτέλεσμα να χάσω τόσα χρήματα, να μη συμφέρει να επισκευαστει.

Δημοσ.

Μετά από κάτι βίντεο που είδα you tube σε πολλές ks8000 ξεκολουν οι πλάτες των τηλεοράσεων. 

Ρε παιδια, το πλαστικο καπακι πισω πως ξεκολλαει, δεν ειναι βιδωμενο το πισω καπακι, ειναι κολλημενο στην TV ???

Δημοσ.

Που ακριβως βρηκες την 65Ε6 στα 2600 με δωρο Soundbar, και σε ολο το παγκοσμιο Ιντερνετ δεν την εχω δει κατω απο 3500;

Και για τις KS8000 το παραμικρο παραπονο δεν εχω ακουσει τετοιου ειδους. Το οτι ξεκολλανε οι πλατες ακουγετε τουλαχιστον αστειο.

Δημοσ.

Που ακριβως βρηκες την 65Ε6 στα 2600 με δωρο Soundbar, και σε ολο το παγκοσμιο Ιντερνετ δεν την εχω δει κατω απο 3500;

Και για τις KS8000 το παραμικρο παραπονο δεν εχω ακουσει τετοιου ειδους. Το οτι ξεκολλανε οι πλατες ακουγετε τουλαχιστον αστειο.

Παιδιά τελικά την έκλεισα την e6. Από βδομάδα θα την έχω μάλλον. Μετά από κάτι βίντεο που είδα you tube σε πολλές ks8000 ξεκολουν οι πλάτες των τηλεοράσεων. Δείτε backpanel damage ks8000. Όχι,είναι η LG E6 με το soundbar από κάτω + sh7 δώρο. Η τιμή ήταν ειδικά για εμένα επειδή πριν 3χρόνια σχεδόν είχα πάρει την lg 65LA970v κ πριν 2 μήνες μου παρουσίασε σκιες στο πάνελ με αποτέλεσμα να χάσω τόσα χρήματα, να μη συμφέρει να επισκευαστει.

Δημοσ.

Η KS8000  έχει βιδωμένη πλάτη. Η KS7000 (αμερικάνικη KS8000) έχει κολλημένη και έχουν αναφερθεί θέματα με ξεκολλημένες πλάτες (εμένα 5 μήνες δε μου χει προκύψει κάτι, οπότε μάλλον είναι θέμα τύχης).

Δημοσ.

Μακρια από OLED !!! Από τότε που πήρα oled θέλω να σπάσω όποια led τυχαίνει να κάθομαι .. και έχω σοβαρό πρόβλημα με το monitor που έχω στο pc μου, έχουν τόσο φως πλέον (γιατί πριν δεν ήξερα)  που δεν μπορώ ούτε να δουλέψω :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...