Προς το περιεχόμενο

Samsung Ks8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνώ ότι για Player παίρνεις ΧΟΝΕ - S και έχεις και κονσόλα. 

Εγώ πάλι, κατέβασα το the revenant σε 4κ ανάληση και ήταν μονο 10 γιγα.  :huh:

• Like 1
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

συμφωνώ ότι για Player παίρνεις ΧΟΝΕ - S και έχεις και κονσόλα. 

Εγώ πάλι, κατέβασα το the revenant σε 4κ ανάληση και ήταν μονο 10 γιγα.  :huh:

Εγω παλι 50 χαχα!

post-317401-0-40472500-1490361193_thumb.jpg

Δημοσ.

Με πριζώσατε να κατεβάσω 4κ ταινία

Κι εμένα...

Υπάρχει κάποιος οδηγός ώστε να αντιλαμβάνεται κάποιος αρχάριος πως ξεχωρίζει αρχεία για κατέβασμα που είναι 4κ;

Δημοσ.

Βασικά κοιτάς την ανάλυση πρέπει να είναι 3840Χ2160.

Από torrent ή κάπου καλύτερα;

Ως προς τα torrent, χρησιμοποιείτε κάποιο vpn; Υπάρχει λόγος;

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ torrents ,αλλά έχω ένα premium λογαριασμό σε host site ( πχ easybytez) και κατεβαζω από κει με το μέγιστο δυνατό download speed που μου επιτρέπει η σύνδεσή μου. Είναι επί πληρωμή βέβαια αλλά τίποτα ιδιαίτερο ειδικά αν είστε 2_3 φίλοι και μοιράζεστε τα έξοδα.

Δημοσ.

EIχα στην σκεψη την αγορα αυτης της τηλεορασης ,εχω στην κατοχη μου την 48ju6510 curve απιστευτι εικονα βαθος κτλ .Θελω να παω για μεγαλύτερες ιντσες απο μια προχειρι αναζητηση πολλα προβληματα αυτο το μοντελο με το πανελ εχω διαβαση καμμενα pixel μπλε φωτισμος κτλ. Μηπως ειναι καλυτερη η Samsung UE55KS7500 που το βαθος που εχουνε η curve απλα σε κανει το σημα σαν 3d ..Στα 1119 ειναι αυτη η στιγμι η να περιμενω για την s9000 1,469 ε σε καλυτερη τιμη?

Δημοσ.

Η βάση της δεν καλιμπράρεται σωστά και η οθόνη δε στέκεται οριζόντια...

Καμιά ιδέα;

Έχεις βάλει σωστά, όλες τις βίδες; τις έσφιξε Σ αρκετά; συναρμολόγησε πρώτα την βάση, μετά βγάλε το καπάκι που γράφει σαμυ στην βάση και έχοντας την οθόνη στο κρεβάτι κούμπωσε την και βάλε τις μπλε βίδες

Δημοσ.

Έχεις βάλει σωστά, όλες τις βίδες; τις έσφιξε Σ αρκετά; συναρμολόγησε πρώτα την βάση, μετά βγάλε το καπάκι που γράφει σαμυ στην βάση και έχοντας την οθόνη στο κρεβάτι κούμπωσε την και βάλε τις μπλε βίδες

Καλά τις είχα σφίξει γενικά. Τέλως πάντων, σπάστηκα λίγο αλλά την ισορρόπησα.

Σε ευχαριστώ πάντως!

EIχα στην σκεψη την αγορα αυτης της τηλεορασης ,εχω στην κατοχη μου την 48ju6510 curve απιστευτι εικονα βαθος κτλ .Θελω να παω για μεγαλύτερες ιντσες απο μια προχειρι αναζητηση πολλα προβληματα αυτο το μοντελο με το πανελ εχω διαβαση καμμενα pixel μπλε φωτισμος κτλ. Μηπως ειναι καλυτερη η Samsung UE55KS7500 που το βαθος που εχουνε η curve απλα σε κανει το σημα σαν 3d ..Στα 1119 ειναι αυτη η στιγμι η να περιμενω για την s9000 1,469 ε σε καλυτερη τιμη?[/size]

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα ενημερωθείς εδώ μέσα!

Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ torrents ,αλλά έχω ένα premium λογαριασμό σε host site ( πχ easybytez) και κατεβαζω από κει με το μέγιστο δυνατό download speed που μου επιτρέπει η σύνδεσή μου. Είναι επί πληρωμή βέβαια αλλά τίποτα ιδιαίτερο ειδικά αν είστε 2_3 φίλοι και μοιράζεστε τα έξοδα.

Το netflix τι υλικό παρέχει, μας καλύπτει στην πράξη;

Υπότιτλοι υπάρχουν;

Δημοσ.

Καλά τις είχα σφίξει γενικά. Τέλως πάντων, σπάστηκα λίγο αλλά την ισορρόπησα.

Σε ευχαριστώ πάντως!

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα ενημερωθείς εδώ μέσα!

Το netflix τι υλικό παρέχει, μας καλύπτει στην πράξη;

Υπότιτλοι υπάρχουν;

Το Netflix έχει 4k υλικό και πολλές σειρές / ταινιες εχουν ελληνικούς υπότιτλους και προστίθενται συνέχεια αλλά πρέπει να έχεις VDSL σύνδεση για να κάνεις ικανοποιητικο streaming.
Δημοσ.

Προβλημα με τη βαση δεν ειχα..η TV παιζει απιστευτα οσο και να τη δοκιμαζω, απο οτι ειδα πηγε και η 49 KS9000 στα 1149 .

Παράγγειλα και ενα boxaki που υποστηριζει 4Κ που το βρηκα προσφορα, με τετοια TV εργαλειο θελει και τα αντίστοιχα μπιχλιμπιδια.

Για οποιον ενδιαφερεται, είναι σε flash sale το Alfawise H96 pro+ στα 69.99$ και με κουπόνι GBH96PE πέφτει στα 63.99$.

Δημοσ.

Η βάση της δεν καλιμπράρεται σωστά και η οθόνη δε στέκεται οριζόντια...

Καμιά ιδέα;

Εχεις κανει λαθος στην συναρμολογηση της βασης.. Στανταρ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...