graphist83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Για fhd πολύ καλή, δε ξέρω αν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της (3ετίας πλέον) αξίζουν σήμερα.... Μιας και μιλούμε για oled, υπάρχει άξια λόγου διαφορά ανάμεσα στις 55b6v, 55c6v και 55e6v; Η Β6 με την C6 ειναι ιδιες. Απλα η C ειναι Curved. Οι σειρες G και Ε ειναι πιο λεπτες (Picture-on-Glass) και εχουν μια ηχομπαρα στην βαση στήριξης H G6 ειναι η πιο premium ,με uni-body σχεδιασμό και καλυτερο ηχο απο την Ε6. κατα τα αλλα είναι ιδιες οθονες με τον ιδιο εξοπλισμό. 1
Ghost1978 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Είχα καιρό να ποσταρω αν και διαβαζω το τι γράφεται. Παρέλαβα σημερα την KS8000 , η τηλεόραση ειναι σντικειμενικα απιστευτη.Ετοιμη για χρηση out of the box.στα 1049 Ευρω ειναι ευκαρια για high end tv. Ειχα παρει και την KS7000 για λιγες μέρες και επεστραφη DOA , το HDR της 8000 ειναι πιο smooth , ο ηχος ισχυει ειναι καλυτερος και αν το πιστευετε την 7000 φοβομουν να τη σηκωσω μιας και δεν εδειχνε δεμενη. Γενικα παντως σε αυτη τη κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα σαν την 8000 δεν παιζει. 1
Socratis_g Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Είχα καιρό να ποσταρω αν και διαβαζω το τι γράφεται. Παρέλαβα σημερα την KS8000 , η τηλεόραση ειναι σντικειμενικα απιστευτη.Ετοιμη για χρηση out of the box.στα 1049 Ευρω ειναι ευκαρια για high end tv. Ειχα παρει και την KS7000 για λιγες μέρες και επεστραφη DOA , το HDR της 8000 ειναι πιο smooth , ο ηχος ισχυει ειναι καλυτερος και αν το πιστευετε την 7000 φοβομουν να τη σηκωσω μιας και δεν εδειχνε δεμενη. Γενικα παντως σε αυτη τη κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα σαν την 8000 δεν παιζει. με γεια φίλε. σε τι απόσταση την έχεις? Φέρτη κοντά σου! Μην τη βοβηθείς. Ειδικά σε 4κ περιεχόμενο, πρέπει να είσαι κοντά για να το ζήσεις. 1
syban Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 έχει και αυτή πρόβλημα με τα ελληνικά κανάλια όπως οι KU ; ενδιαφέρομαι να κάνω την υπέρβαση και να την πάρω.
Joe22 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Είχα καιρό να ποσταρω αν και διαβαζω το τι γράφεται. Παρέλαβα σημερα την KS8000 , η τηλεόραση ειναι σντικειμενικα απιστευτη.Ετοιμη για χρηση out of the box.στα 1049 Ευρω ειναι ευκαρια για high end tv. Ειχα παρει και την KS7000 για λιγες μέρες και επεστραφη DOA , το HDR της 8000 ειναι πιο smooth , ο ηχος ισχυει ειναι καλυτερος και αν το πιστευετε την 7000 φοβομουν να τη σηκωσω μιας και δεν εδειχνε δεμενη. Γενικα παντως σε αυτη τη κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα σαν την 8000 δεν παιζει. Tι ρυθμίσεις έκανες; Υλικό που είδες;
Ghost1978 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Καταρχάς ευχαριστώ για τις ευχές..προβλημα στα Ελληνικα κανάλια δεν ειδα, επειδη δεν ειχα σκουσει κατι σχετικό πριν παρω τη TV γινε πιο συγκεκριμένος να το τσεκάρω. Αποσταση που την εχω ειναι 2 μέτρα. Ειχα μια σειρα 9 του 2012 επομενως εχω ενα μετρο συγκρισης και με αυτην..το upscale της 8000 κανει καλη δουλεια, τα χρωματα εχουν ζωντανια και η εικονα κυλα ομαλα. Εβαλα 4Κ και μου εφυγε το κεφαλι μολις καταλαβα τη λεπτομερεια που εχανα. Απο ρυθμίσεις δεν εχω αγγίξει τιποτα..θα παίξω ΣΚ αν και απο οτι βλεπω τα modes που εχει απο εργοστασιο καλύπτουν το μεσο χρήστη. Στη Δυναμική θελει να το συνηθισεις λιγο γιατι η φωτεινοτητα ξενιζει λιγο ( ειδικα τη γυναίκα). Αυτα σε γενικές γραμμές, ότι θέλετε ρωτηστε καο το δοκιμάζουμε. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Καταρχάς ευχαριστώ για τις ευχές..προβλημα στα Ελληνικα κανάλια δεν ειδα, επειδη δεν ειχα σκουσει κατι σχετικό πριν παρω τη TV γινε πιο συγκεκριμένος να το τσεκάρω. Αποσταση που την εχω ειναι 2 μέτρα. Ειχα μια σειρα 9 του 2012 επομενως εχω ενα μετρο συγκρισης και με αυτην..το upscale της 8000 κανει καλη δουλεια, τα χρωματα εχουν ζωντανια και η εικονα κυλα ομαλα. Εβαλα 4Κ και μου εφυγε το κεφαλι μολις καταλαβα τη λεπτομερεια που εχανα. Απο ρυθμίσεις δεν εχω αγγίξει τιποτα..θα παίξω ΣΚ αν και απο οτι βλεπω τα modes που εχει απο εργοστασιο καλύπτουν το μεσο χρήστη. Στη Δυναμική θελει να το συνηθισεις λιγο γιατι η φωτεινοτητα ξενιζει λιγο ( ειδικα τη γυναίκα). Αυτα σε γενικές γραμμές, ότι θέλετε ρωτηστε καο το δοκιμάζουμε. Βάζεις alpha hd και περιμένεις να δεις αν κάνει διακοπές ο ήχος.
Ghost1978 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αν και επρεπε να δω ενα 10λεπτο Ελληνικη σειρα αμφιβολου ποιοτητας το τσέκαρα..οχι δεν κολαει εκτος και αν το κανει σε αραια χρονικά διαστήματα .
syban Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 το είχα μετρήσει σε μια KU6000 και κόβετε ανά 40 περίπου δευτερόλεπτα στα 10 λεπτά θα το είχες καταλάβει σίγουρα, άρα καλό αυτό, ευχαριστώ.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Βάζεις alpha hd και περιμένεις να δεις αν κάνει διακοπές ο ήχος. Έχει φτιαχτεί ρε μπιλ
Joe22 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Βάζεις alpha hd και περιμένεις να δεις αν κάνει διακοπές ο ήχος. Τι 4κ υλικό έβαλες;
Ghost1978 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ταινία απο BD 4k player..το Deadpool για την ακρίβεια, εχει αρκετές σκηνες σε slow και ειδα πραγματική διαφορα, το βαθος είναι φοβερο και χωρις κανενα κολημα. Εβαλα και ειδα και παιδικο σε νορμαλ hd με τον μικρό που το βλεπουμε συχνά,πολυ καλη απόδοση χρωματων, εχει ζωντανια η άτιμη. Ειδα και μπασκετακι σε ERT HD επισης μια χαρα η ροη. Ειχα και εγω τις επιφυλαξεις μου για να προχωρησω σε αγορα..σε γνωστο καταστημα την εχουν στημενη αναμεσα σε Sony xd83 και uh850, περιττό να πω ποια βρηκα καλυτερη. Οι νεες QHD ηρθσν με τις τιμές που βγηκε η 8000 περσι , οι αξιοπρεπεις oled ειναι στα 2000 όπως και οι αντίστοιχες Led Sony...αρα? 2
Joe22 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ταινία απο BD 4k player..το Deadpool για την ακρίβεια, εχει αρκετές σκηνες σε slow και ειδα πραγματική διαφορα, το βαθος είναι φοβερο και χωρις κανενα κολημα. Εβαλα και ειδα και παιδικο σε νορμαλ hd με τον μικρό που το βλεπουμε συχνά,πολυ καλη απόδοση χρωματων, εχει ζωντανια η άτιμη. Ειδα και μπασκετακι σε ERT HD επισης μια χαρα η ροη. Ειχα και εγω τις επιφυλαξεις μου για να προχωρησω σε αγορα..σε γνωστο καταστημα την εχουν στημενη αναμεσα σε Sony xd83 και uh850, περιττό να πω ποια βρηκα καλυτερη. Οι νεες QHD ηρθσν με τις τιμές που βγηκε η 8000 περσι , οι αξιοπρεπεις oled ειναι στα 2000 όπως και οι αντίστοιχες Led Sony...αρα? Ψάχνομαι να την αγοράσω.Το 4k player το αγόρασες παράλληλα, έκανες έρευνα αγοράς; Είναι προφανώς απαραίτητο για θέαση υλικού 4k; Ευχαριστώ.
dfokas21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ψάχνομαι να την αγοράσω. Το 4k player το αγόρασες παράλληλα, έκανες έρευνα αγοράς; Είναι προφανώς απαραίτητο για θέαση υλικού 4k; Ευχαριστώ. Για 4Κ player μπορεις να χρησιμοποπιησεις xbox one s ,αλλιως πας σε panasonic/oppo/samsung με διπλασια σχεδον λεφτα. Αν δεν θες/μπορεις να παρεις player μπορεις να κατεβαζεις ταινιες σε 4κ αναλυση (υπολογιζε 40-60gb μεγεθος αρχειου). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα