Προς το περιεχόμενο

Samsung Ks8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eικονες απο samsung ,θα κανω υπομοvη μεχρι τον επομενο μαιο ,που θα εχουν πεσει η τιμες (θα κυκλοφορισει σε λιγο καιρο to neo line up tv. qled απο samsung)

Μην γίνεσαι σπαμερ

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με 0.034 cd/m2 black levels και 96% ακρίβεια κατά το DCI-P3, 21ms input lag και με εναν απο τους καλύτερους επεξεργαστές κίνησης, δεν νομίζω οτι τα διλήμματα σας θα επερεπε να ειναι τοσο έντονα. Πλεον την 55αρα 8000 την  βρισκετε στα 1200€ Σε αυτα τα λεφτα δεν υπάρχει κατι αλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με 0.034 cd/m2 black levels και 96% ακρίβεια κατά το DCI-P3, 21ms input lag και με εναν απο τους καλύτερους επεξεργαστές κίνησης, δεν νομίζω οτι τα διλήμματα σας θα επερεπε να ειναι τοσο έντονα. Πλεον την 55αρα 8000 την  βρισκετε στα 1200€ Σε αυτα τα λεφτα δεν υπάρχει κατι αλλο.

Παίζει και μια προσφορά στα 1199 για την LG55EG910 oled curved αλλά μιλάμε για full HD όχι 4Κ και δεν το λες και "φρέσκο" μοντέλο...

Δημοσ.

Το έγραψα και σε διπλανό φόρουμ, πήγα να κάνω update με Wi-Fi αλλά δεν με δίνει την επιλογή.θέλει αναγκαστικά καλώδιο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Το έγραψα και σε διπλανό φόρουμ, πήγα να κάνω update με Wi-Fi αλλά δεν με δίνει την επιλογή.θέλει αναγκαστικά καλώδιο;

Δεν μου ακούγεται λογικό κάτι τέτοιο. Δεν έχει και επιλογή να κάνεις update με stickάκι στο οποίο θα έχεις περάσει το firmware?

Δημοσ.

Παίζει και μια προσφορά στα 1199 για την LG55EG910 oled curved αλλά μιλάμε για full HD όχι 4Κ και δεν το λες και "φρέσκο" μοντέλο...

Παίζει που;   :-D

Δημοσ.

Δεν μου ακούγεται λογικό κάτι τέτοιο. Δεν έχει και επιλογή να κάνεις update με stickάκι στο οποίο θα έχεις περάσει το firmware?

Δεν ξέρω για το στικάκι,27 σκαλοπάτια την είχα αγκαλιά και την έστησα μόνο για να δω τον αρχηγό στο σερβαιβορ.δεν έμεινε κουράγιο

Ένα καλό που βρήκα, βλέπει τον δίσκο που έχω κοτσάρει στο ρούτερ και μπορώ να πω ότι αντικαθιστά το tv box

Δημοσ.

Mediamarkt

Για fhd πολύ καλή, δε ξέρω αν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της (3ετίας πλέον) αξίζουν σήμερα....

Μιας και μιλούμε για oled, υπάρχει άξια λόγου διαφορά ανάμεσα στις 55b6v, 55c6v και 55e6v;

Δημοσ.

Η 910 σαφως δεν συγκρινεται με B6 C6 κτλ. Ειναι παλιο μοντελο, ειναι FHD δεν υποστηριζει τα νεα codecs, πασχει απο πολυ judder, εχει υποτυποδεις προστασια απο burn in κσι εχει παρα πολυ χαμηλη φωτεινοτητα κτλ..

Αν επιμενεις για OLED πας στα νεα μοντελα.

Δημοσ.

Η 910 σαφως δεν συγκρινεται με B6 C6 κτλ. Ειναι παλιο μοντελο, ειναι FHD δεν υποστηριζει τα νεα codecs, πασχει απο πολυ judder, εχει υποτυποδεις προστασια απο burn in κσι εχει παρα πολυ χαμηλη φωτεινοτητα κτλ..

Αν επιμενεις για OLED πας στα νεα μοντελα.

Έχεις άποψη για τη διαφορά των μοντέλων που ρώτησα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

καντε υπομομονη ερχονται οι καινουργιες και απεχουν πλεον σε ποιοτητα εικονας απο οτι εχει κυκλoφορηση μεχρι τωρα η h samsung...

55" Class MU8000 4K UHD TV
Δημοσ.

καντε υπομομονη ερχονται οι καινουργιες και απεχουν πλεον σε ποιοτητα εικονας απο οτι εχει κυκλoφορηση μεχρι τωρα η h samsung...

55" Class MU8000 4K UHD TV

Το θέμα είναι πότε και σε ποιες τιμές..?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...