localy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 καλησπερα εχω κανει ενα λογαριασμο σε ενα υπολογιστη και εχω κατεβασει και δυο τρια extensions που χρησιμοποιω.και εχω ενεργοποιηση και τον συχρονισμο στο gmail ολα οκ.τωρα οταν κανω login και συχρονισμο σε ενα ipad συχρονιζει βλεπω ιστορικο αλλα δεν μου εμφανιζει τα extensions.γιατι ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 καλησπερα εχω κανει ενα λογαριασμο σε ενα υπολογιστη και εχω κατεβασει και δυο τρια extensions που χρησιμοποιω.και εχω ενεργοποιηση και τον συχρονισμο στο gmail ολα οκ.τωρα οταν κανω login και συχρονισμο σε ενα ipad συχρονιζει βλεπω ιστορικο αλλα δεν μου εμφανιζει τα extensions.γιατι ετσι?Οι browsers δεν είναι ακριβώς ίδιοι. Το iPad και τα android tablets δεν έχουν ίδιο λειτουργικό με pc και ούτε οι εφαρμογές είναι πανομοιότυπες. Προς το παρόν η μόνη λύση που έχω δει αλλά δεν έχω δοκιμάσει είναι επι πληρωμή αλλά επίσης και κάπως αργη και ακριβή γιατί στην ουσία κάνει χρήση κάποιου browser στο cloud σε servers που βρίσκονται σχετικά μακριά. VirtualBrowser for Chrome + Flash Browser, Java Player and Extensions - iPad Edition by Xform Computing https://appsto.re/gr/imP5z.i Αυτό είναι για chrome και υπάρχει και για Firefox νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα