Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το παραπανω ρουτερ εδω και μηνες σε hOL vodafone VDSL.
Oλα λειτουργουν αψογα εκτος απο το παρακατω περιεργο προβλημα. Οταν μπαινω στο facebook app απο iphone (προφανως μεσω wifi)  μετα απο λιγο σταματαει να φορτωνει περιεχομενο και να σκρολαρει προς τα κατω. Την ιδια στιγμη οποιοδηποτε αλλο app που χρησιμοποιει ιντερνετ λειτουργει κανονικα. Σβηνοντας απο το κιν το wifi, χρησιμοποιωντας λιγο 3G και ξαναναβοντας το, ξαναπαιρνει μπρος , φορτωνει λιγο υλικο και μετα σταματαει παλι.
Το ανησυχητικο ειναι με τον καιρο εμφανιζει το ιδιο προβλημα σε αρκετα μικροτερο βαθμο και με το instagram app και με το tmblr app.

Μερικα facts:
- εχω κανει επανειλημμενα ολα τα updates σε fb app και ios
- εχω κανει reset σε ολα τα settings του iphone
(με τα παραπανω, λειτουργει το app για καποιο διαστημα σωστα και μετα απο 1-2μερες ξαναχαλα)
- εχω δωσει σταθερη ip στο iphone
- ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ στο σπιτι με iphone (ανεξαρτητως μοντελου και εκδοσης ios), παντα στο fb app.
- σε οποιοδηποτε αλλο wifi router, το fb app λειτουργει απροβληματιστα

- το προβλημα υπηρχε απο την πρωτη μερα που πηρα το ρουτερ

Εχω ψαξει στο ιντερνετ εχω δει απειροελαχιστες παρομοιες αναφορες με λυσεις τα παραπανω. Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα, ουτε μπορω να φανταστω τι μπορει να συμβαινει.

Ελπιζω σε ενα ινσομνια θαυμα.

Επεξ/σία από mdr21
Δημοσ.

Εχω ακριβώς το ίδιο ρουτερ  αλλά με android και δεν εχω παρατηρήσει κάποιο θέμα. λογικά μαλλον το ios με το router καπου εχει bug...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...