LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μάλλον γιατί τις αγόρασαν 800-900 ευρώ κάποτε και νομίζουν πως αυτό ενδιαφέρει κάποιον άλλον εκτός τους ίδιους. Επίσης ενώ είναι όλες custom, σε καμία δεν έχει γίνει overclock, καμία δεν έχει ζοριστεί, παιχνίδια δεν έπαιζαν, λίγες ώρες χρήσης στην τριετία μέσα. Σε φάση μπιμπελό, τις πήραν να τις βλέπουν ένα πράγμα. Μετά κοροϊδεύουμε το μαρκετινγκ των εταιρειών. Για μενα λες; Που την εχω παρει και δεν παιζω καθολου παιχνιδια αντε δυο τρεις φορες τον μηνα να κανω καμια επεξεργασια βιντεο με Premiere 1
saxos55 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Dude, ξέρεις τι εννοώ. Χωρίς να ξέρω κάποιον και το τι ρόλο βαράει στο φόρουμ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πήρε μια Asus 1070 Strix OC για οτιδήποτε άλλο πέρα από το να της πιεί το αίμα με το καλαμάκι. Οτι θα υπάρχουν εξαιρέσεις, σίγουρα. Αλλά θα είναι αυτό. Εξαιρέσεις. Όχι το 99% των πωλητών. Μην προετοιμάζεις το έδαφος για όταν θα θέλεις να την πουλήσεις. Θα μου στείλεις απλά pm.
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μπα δεν εχω σκοπο να την δωσω Απλα ξερω οτι σε κανα 2-3 χρονια ο γιος μου θα μπορει να παιξει κανενα παιχνιδακι σε 1080p Να μου πεις υπαρχει και το τρυπακι της αναβαθμισης αλλα και στις τηλεορασεις εκανα αναβαθμιση καθε χρονο αλλα πλεον με την κριση εχω ξεμεινει με την Panasonic Plasma 50GT30 εδω και 5 χρονια
pcos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 ηταν μεγαλη ευκαιρια να σταματησουμε να ασχολουμαστε συνεχεια με τα αψυχα και να αρχισουμε να φροντιζουμε περισσοτερο τα εμψυχα! σορρυ για το οφφ τοπικ 2
LF21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ξανά σε προσφορά και ακόμα χαμηλότερη τιμή! 370€ τελική μαζί με τα μεταφορικά: https://www.amazon.fr/gp/product/B01HRYEQBU/ Skroutz από 422€ και πάνω: http://www.skroutz.gr/s/9339995/Gigabyte-GeForce-GTX1070-8GB-Windforce-OC-GV-N1070WF2OC-8GD.html
Remiel Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλημέρα, Προσπάθησα να κάνω προσθήκη την προσφορά αλλα στην χώρα παράδοσης δεν εμφάνιζε την Ελλάδα.Μήπως η προσφορά είναι μόνο για Γαλλία ;
bill987 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλημέρα, Προσπάθησα να κάνω προσθήκη την προσφορά αλλα στην χώρα παράδοσης δεν εμφάνιζε την Ελλάδα.Μήπως η προσφορά είναι μόνο για Γαλλία ; Δοκίμασα τώρα, κανονικά στέλνει Ελλάδα!
Kakarot89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, σκεφτόμουν να αγοράσω είτε την gtx 1060 είτε την rx580, αλλά στα λεφτά αυτά νομίζω αξίζει η 1070. Ξέρουμε κάτι για τη συγκεκριμμένη υλοποίηση? Γενικά δε βρίσκω πολλά reviews. Επειδή δε γνωρίζω Γαλλικά και προχωράω με google translate, υπάρχει κάτι στα ψιλά γράμματα που πρέπει να προσέξουμε? Ευχαριστώ
Dantε Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Γενικα οι προσφορες που βαζει τωρα στις 1070 το αμαζον ειναι οι μεσαιες εκδοσεις και δε πουλανε συνηθως πολυ,διοτι τιμολογιακα δεν εχουν λογο υπαρξης. Οχι δεν υπαρχει κατι στα μικρα γραμματα. Προσοχη στα στοιχεια σου. Περιμενω και εγω μια asus 1070 απο αλλη προσφορα στην ιδια τιμη.
Thrylos7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Την ειχα ποσταρει χτες αυτην την προσφορα αλλα μου σβησανε το θεμα δε ξερω γιατι. Νομιζω οτι αξιζει για οποιον ειναι στη γυρα για 1070. Αν καποιος ηθελε να ξοδεψει λιγοτερα για μια rx580/1060 πχ, τοτε δε το θεωρω και τοσο υπερ-προσφορα που να πιεστει να δωσει το εξτρα 100ρικο. Απλα για 580 περιμενετε κανα 15νθημερο γιατι τωρα φερνουν διαθεσιμοτητα και ομαλοποιουνται οι τιμες. Μονο Γερμανια δειχνει σχιτικα λογικες
Dantε Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Υπαρχει ηδη θεμα για τη προσφορα με την asus για αυτο θα στο σβησανε.
Machima22 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Γιατι να μη μπορεις? Ok σε ευχαριστω ! Εχουμε και καμια προσφορα σε οθονη gaming 144 hz στα 2 k αναλυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα