Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Smartphone, watch, google glasses, bluetooth και το "commuter" (ffs για όνομα και υλοποίηση) και έγινες ο ultimate κάγκουρας που ενώ οδηγάει σπαταλά όλη του την αντίληψη στο να τα χειρίζεται. Μόνο εργονομία δεν έχει η προσέγγιση που ακολουθούν οι εταιρείες.

Εντομεταξύ είναι απλά μια wireless multitouch επιφάνεια που προσαρμόζεται πάνω στο ρούχο και συνδέεται με το κινητό.

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έλα και το έξυπνο βρακί,αερίζεσαι και αναλύει τι έφαγες,αν σε πείραξε,αν έφαγες υγιεινά,πως πας από μεταβολισμό και πόσο χαρτί θα χρειαστείς μετά.

Δεν είναι κακό το σακάκι ωραία ιδέα και υλοποίηση αλλά τελείως gimmick για μένα.Ευχαριστούμε για το άρθρο.

• Like 3
Δημοσ.

Οι περισσότεροι που θα το αγοράσουν θα είναι λόγο του ότι θα μπορούν να κάνουν DISMISS την κλήση του αφεντικού τους με στιλ.

Δημοσ.

Να ελέγχεις το κινητό και το smartwatch? Δλδ ως τώρα δεν είχαμε το smartwatch στο χέρι μας για να ελέγχουμε το κινητό? Και τώρα αυτό το προϊόν δλδ μπορεί να ελέγχει το smartwatch το οποίο έτσι και αλλιώς είναι συνδεμένο με το κινητό?

Απλά μου φαίνεται τόσο παράξενο. Τι άλλο θα δούμε....

Δημοσ.

Ας πάμε και μια βόλτα με το ποδήλατο σαν άνθρωποι να ξεφύγει το μυαλό μας, να πάρουμε αέρα. Απαντάμε στην κλήση 5 λεπτά μετά.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις μίλησα με φίλη που δουλεύει στη Levi's - Δεν θα έρθει Ελλάδα. Το έχουν βγάλει και σε παντελόνι όπου προφανώς θα χαιδεύεις τα μπούτια σου όλη μέρα ή κάτι άλλο τεσπα. "Η αγορά της Ελλάδας δεν είναι έτοιμη για τέτοια τεχνολογία" μου είπε. Με τα σχόλια που διαβάζω εδώ μέσα, ΛΟΓΙΚΟ. Τι περιμένατε δηλαδή ότι από εκεί που δεν είχαμε τίποτα σμαρτ π.χ. για τα ρούχα θα κάνουμε ένα τεράστιο άλμα χωρίς μεταβατικό στάδιο σε ρούχα που φοριούνται και καθαρίζονται μόνα τους μόνο με φωνητική εντολή τύπου "σμαρτ στρινγκάκι μπές αλλά μη με κόψεις";;;

• Like 2
Δημοσ.

Να σταματήσεις το ποδήλατο και να απαντήσεις το κωλοτηλέφωνο ρε παπάρα που θες και έξυπνο μπουφάν.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μίλησα με φίλη που δουλεύει στη Levi's - Δεν θα έρθει Ελλάδα. Το έχουν βγάλει και σε παντελόνι όπου προφανώς θα χαιδεύεις τα μπούτια σου όλη μέρα ή κάτι άλλο τεσπα. "Η αγορά της Ελλάδας δεν είναι έτοιμη για τέτοια τεχνολογία" μου είπε. Με τα σχόλια που διαβάζω εδώ μέσα, ΛΟΓΙΚΟ. Τι περιμένατε δηλαδή ότι από εκεί που δεν είχαμε τίποτα σμαρτ π.χ. για τα ρούχα θα κάνουμε ένα τεράστιο άλμα χωρίς μεταβατικό στάδιο σε ρούχα που φοριούνται και καθαρίζονται μόνα τους μόνο με φωνητική εντολή τύπου "σμαρτ στρινγκάκι μπές αλλά μη με κόψεις";;;

Εγώ περιμένω την "έξω" αγορά που είναι έτοιμη..

• Like 1
Δημοσ.

Βιάζεται τόσο πολύ που ειναι πολύτιμος χρόνος να σταματήσει να μιλήσει στο τηλ κατα τα αλλά παει με το ποδήλατο στη δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...