Heybro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Με custom rom βάζεις ότι θες, το θέμα είναι ότι μιλάμε για χρήστη windows phone που δεν έχει χρησιμοποιήσει Android και από το να καταλήξει με ένα τουβλάκι νομίζω πως θα επιλέξει να το αφήσει όπως είναι. Θα έχει ένα κινητό με την εξαιρετική Nougat. Δεν θα μείνει με gb πχ που ήταν χάλια το 2011. Security updates θα πέρνει 4 χρόνια σίγουρα. Αν δεν θέλει custom δεν χάθηκε ο κόσμος η Nougat έχει τα πάντα και είναι κλασεις ανώτερη ως λειτουργικό από το λείψω ios 10. Αν θέλει custom μετά από καιρό εδώ είμαι να βοηθήσω όπου χρειαστεί.
polteris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Φαγατε βλεπω ολοι το τυρακι του ts. Αλλο ενα ανουσιο vs και ο ts αγορασε blackberry
chios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Oneplus 3t και καθάρισες ότι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία τηλεφώνων
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Φαγατε βλεπω ολοι το τυρακι του ts. Αλλο ενα ανουσιο vs και ο ts αγορασε blackberry Που το είδες;
zourman1981 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Να σου πω αλλο ενα υπέρ του μήλου Και πρόσεξε στο λέω σαν χρήστης s7 edge ΠΟΛΎ ΚΑΛΎΤΕΡΟ touch id sensor Και καλύτερα ηχεία
Μάριος3434 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγώ πάλι με την σειρά μου θα σου έλεγα να πας σε s7 edge το είχα πριν πάρω το iPhone 7 plus που έχω τώρα και το μετάνιωσα γιατί αντί να πάω σε κάτι καλύτερο πήγα σε χειρότερο. Τα καλά του iPhone είναι το σταθερό iOS που έχει και η μπαταρία που είναι στα ίδια επίπεδα περίπου με του s7 edge Το Samsung έχει καλύτερη οθόνη βασικά οθοναρα καλύτερη κάμερα για να περάσεις τπτ τραγούδια δεν χρειάζεται να κανείς 3 ώρες είναι πολύ πιο όμορφο δεν είναι σαν την παντόφλα το iPhone 7 plus Θα γύριζα στο s7 edge αλλά λέω να βγει το s8 για να πάω μια και καλή 1
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Να σου πω αλλο ενα υπέρ του μήλου Και πρόσεξε στο λέω σαν χρήστης s7 edge ΠΟΛΎ ΚΑΛΎΤΕΡΟ touch id sensor Και καλύτερα ηχεία Τι εννοείς με το Touch id sensor? Η αφή του? Γιατί αν λες αυτό δεν ισχύει εδώ και 4 χρόνια όλα τα samsung έχουν άψογο feeling στο touch.
polteris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Τι εννοείς με το Touch id sensor? Η αφή του? Γιατί αν λες αυτό δεν ισχύει εδώ και 4 χρόνια όλα τα samsung έχουν άψογο feeling στο touch. Προφανώς εννοεί τον fingerprint sensor 1
Heybro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Προφανώς εννοεί τον fingerprint sensor Ναι εκεί εχει καλύτερο αισθητηρα ισάξιο με των xiaomi που είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει στο Fingerprint Sensor.
petran91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αυτό που μερικοί πρέπει ντε και καλά να αποδείξετε πως η δική σας άποψη είναι σωστή και όλοι οι άλλοι είναι λάθος με ξεπερνάει.Οκ, είπατε την άποψη σας, ο καθένας έχει από μία, δεν χρειάζεται να την περάσετε σαν την σωστότερη όλων οπωσδήποτε.Μπαίνεις να διαβάσεις ένα θέμα και βλέπεις τα ίδια και τα ίδια με τα vs... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα