Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 plus vs Samsung Galaxy S7 Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ημουν χρηστης iPhone απο εποχες iPhone 3G εως και το 6 Plus... Ειχα αγορασει ολα τα μοντελα ενδιαμεσα και ημουν φανατικος apple user, απο iPhone, μεχρι iPad και Macbook.

Εδω και 1 χρονο δουλευω αποκλειστικα Android ναυαρχιδες και πραγματικα δε βρισκω τον λογο να γυρισω ξανα σε iPhone.

Εδω και ενα 6μηνο εχω S7 Edge, φοβερη οθονη και απιστευτα ομορφη συσκευη, αδιαβροχη, καταπληκτικη καμερα με το πιο μικρο διαφραγμα στην αγορα αυτη την στιγμη (αν κανω λαθος διορθωστε με), γρηγορο και lag free, ο Touchwiz της Samsung εχει βελτιωθει πολυ και αυτο φαινεται!

Το iPhone 7 και το 7 Plus πραγματικα μοιαζει απαρχαιωμενο μπροστα του, με μεγαλυτερα πλαισια γυρω γυρω, μεγαλυτερο βαρος και συνολικα μικροτερη οθονη!

Δεν αντιλεγω οτι θα παιρνει updates για 4 χρονια ακομα ενω η Samsung ηδη τα καθυστερει, ομως συνολικα θεωρω πως παιρνεις μια πολυ καλυτερη συσκευη και σου μενουν και λεφτα στην τσεπη! Το iPhone βεβαια κραταει την αξια του απο την αλλη...

Έτσι ακριβώς. Και το s7 edge κρατάει την αξία του εφόσον δεν το πάρεις Day One που εκεί ναι θα χάσεις αρκετά χρήματα αν το πουλήσεις. 3 χρόνων samsung και από 400 το πουλαω άνετα 200 ευρω. Για τα υπόλοιπα τα είπες όλα όντως το ios δείχνει απαρχαιωμένο μπροστά στο Android από την έκδοση 4.2 και μετά. Πάντα ήταν καλύτερα τα Android όχι μόνο φέτος με το s7 edge για αυτό και φτάνει το 90% market share σιγά σιγά.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς. Και το s7 edge κρατάει την αξία του εφόσον δεν το πάρεις Day One που εκεί ναι θα χάσεις αρκετά χρήματα αν το πουλήσεις. 3 χρόνων samsung και από 400 το πουλαω άνετα 200 ευρω. Για τα υπόλοιπα τα είπες όλα όντως το ios δείχνει απαρχαιωμένο μπροστά στο Android από την έκδοση 4.2 και μετά. Πάντα ήταν καλύτερα τα Android όχι μόνο φέτος με το s7 edge για αυτό και φτάνει το 90% market share σιγά σιγά.

Για αυτο δε το παιρνεις day one, προσωπικα εδω και μερικα χρονια περιμενω 2-4 μηνες να πεσει η τιμη και χανεις ετσι οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα στην μεταπωληση...

Το iPhone μου αρεσε εως και το 6 Plus, απο τοτε ομως δεν εχω δει διαφορες καθολου για να με ξανατραβηξει... Και η τιμη παραμενει στον θεο, χωρις να σου προσφερει ουτε τα βασικα που βρισκεις πλεον αλλου (μεγαλη οθονη, μικρα bezel πχ )

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτο δε το παιρνεις day one, προσωπικα εδω και μερικα χρονια περιμενω 2-4 μηνες να πεσει η τιμη και χανεις ετσι οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα στην μεταπωληση...

Το iPhone μου αρεσε εως και το 6 Plus, απο τοτε ομως δεν εχω δει διαφορες καθολου για να με ξανατραβηξει... Και η τιμη παραμενει στον θεο, χωρις να σου προσφερει ουτε τα βασικα που βρισκεις πλεον αλλου (μεγαλη οθονη, μικρα bezel πχ )

Κάπως έτσι είναι στους 3 4 μήνες ότι Android και να πάρεις θα έχεις κανει καλή επιλογη. Day one χάνεις αρκετά άλλα πέφτουν γρήγορα οι τιμές. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα iPhone. Και μόνο οι άπειροι περιορισμοί που έχουν δεν τα αντέχω ούτε για 5 λεπτά. Ούτε 20 ευρω δεν θα έδινα που λέει ο λόγος. Γιατί να κάνω τη ζωή μου δύσκολη όταν στο Android κάνεις τα πάντα πολύ πιο γρήγορα και εύκολα? Απλά ο πολύς κόσμος δεν ξέρει να δουλέψει ένα σοβαρό λειτουργικό όπως το Android και προτιμάει το απλο γεμάτο περιορισμούς ios.

Δημοσ.

Κάπως έτσι είναι στους 3 4 μήνες ότι Android και να πάρεις θα έχεις κανει καλή επιλογη. Day one χάνεις αρκετά άλλα πέφτουν γρήγορα οι τιμές. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα iPhone. Και μόνο οι άπειροι περιορισμοί που έχουν δεν τα αντέχω ούτε για 5 λεπτά. Ούτε 20 ευρω δεν θα έδινα που λέει ο λόγος. Γιατί να κάνω τη ζωή μου δύσκολη όταν στο Android κάνεις τα πάντα πολύ πιο γρήγορα και εύκολα? Απλά ο πολύς κόσμος δεν ξέρει να δουλέψει ένα σοβαρό λειτουργικό όπως το Android και προτιμάει το απλο γεμάτο περιορισμούς ios.

Κοιτα, γνωμη μου ειναι πως σοβαρο το Android εχει γινει τα τελευταια 1-2 χρονια, προηγουμενως δε παλευοταν ακομα και αν επαιρνες συσκευη "ναυαρχιδα".

Ειχα Samsung Galaxy S3 και φιλο με S4 και δε παλευοταν καν το τηλεφωνο απο τα κολληματα... Η μπαταρια επεφτε για πλακα επειδη κολλουσαν στο παρασκηνιο εφαρμογες, δεν αντεξα και ξαναγυρισα σε iPhone.

Βεβαια τα πραγματα εχουν αλλαξει απο το S6 και μετα, για αυτο και πηγα σε Note 5, Mate 8, και τωρα πλεον σε S7 Edge.

Προσωπικη μου αποψη παντα αυτο γιατι ημουν χρηστης και iOS και Android.

Δημοσ.

Κοιτα, γνωμη μου ειναι πως σοβαρο το Android εχει γινει τα τελευταια 1-2 χρονια, προηγουμενως δε παλευοταν ακομα και αν επαιρνες συσκευη "ναυαρχιδα".

Ειχα Samsung Galaxy S3 και φιλο με S4 και δε παλευοταν καν το τηλεφωνο απο τα κολληματα... Η μπαταρια επεφτε για πλακα επειδη κολλουσαν στο παρασκηνιο εφαρμογες, δεν αντεξα και ξαναγυρισα σε iPhone.

Βεβαια τα πραγματα εχουν αλλαξει απο το S6 και μετα, για αυτο και πηγα σε Note 5, Mate 8, και τωρα πλεον σε S7 Edge.

Προσωπικη μου αποψη παντα αυτο γιατι ημουν χρηστης και iOS και Android.

Είναι αρχικά η έκδοση που με την 4.2 και ειδικά με την 5αρα πήρε τα πάνω του και έπειτα η ελάφρυνση του TouchWiz για τα samsung κινητά η αύξηση της Ram κτλ. Όντως παλιότερα δεν παλευόταν το s4 s3 s5 με stock Rom. Εγω πήρα το NOTE 3 και στη μιση ώρα το είχα βάλει custom Rom. Από τότε απολαμβάνω αυτό το υπερκινητο. Αν το είχα με stock θα τι είχα πετάξει την πρώτη βδομάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ηθελα την γνωμη σας επειδη σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο κινητο.Εδω και 4 χρονια εχω το nokia lumia 920.Ποιο πιστευετε ειναι το καλυτερο το iPhone 7 plus ή Samsung Galaxy S7 Edge ; Δεν ειχα ποτε κινητο ειτε με iOS ειτε Andoid.

Ευχαριστω

Εννοείται ότι πας για iPhone 7 Plus.

Πιο γρήγορο σαν συσκευή, πιο smooth λειτουργικό το οποίο είναι lag free και δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι με custom ROMs και βλακείες λες και αγόρασες 5 χρονών συσκευή που δεν μπορεί να τρέξει τελευταίο software (όπως πχ το Note 3 του Heybro), πολύ καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις, πιο ανθεκτικό, κάμερες που μπορείς να κάνεις περισσότερα, μεγάλη ποικιλία σε θήκες οι οποίες θα προστατέψουν την συσκευή σου χωρίς προβλήματα με κυρτότητα οθόνης.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Αλλα θα θες και ειδικό φορτιστή

Και δεν θα μπορείς να κάνεις πολλά παραπάνω από τα βασικά μιας και όλα είναι κλειδωμένα

Δημοσ.

Αλλα θα θες και ειδικό φορτιστή

Και δεν θα μπορείς να κάνεις πολλά παραπάνω από τα βασικά μιας και όλα είναι κλειδωμένα

Δεν πρόκειται να παει στο σάπιο iphone 7 Plus δεν συγκρίνεται με το εξαιρετικο s7 edge σε τίποτα.

Δημοσ.

Αυτό σου εξηγώ ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ έχουν υπέρ και κατά

Καποιο πραγματικο υπέρ του 7 Plus έναντι του edge πέρα από την λίγο καλύτερη μπαταρία?

Δημοσ.

Αντοχή στο χρόνο. Το edge είναι για βάθος 2 ετών, μετά η Samsung θα το παρατήσει. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια, αν θέλει να το κρατήσει 4 χρόνια ή θα πάρει το 7 Plus ή μετά πάει σε Pixel να έχει αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Αντοχή στο χρόνο. Το edge είναι για βάθος 2 ετών, μετά η Samsung θα το παρατήσει. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια, αν θέλει να το κρατήσει 4 χρόνια ή θα πάρει το 7 Plus ή μετά πάει σε Pixel να έχει αναβαθμίσεις.

Δηλαδή εγώ με 3 χρόνων samsung που έχω Nougat 7.1.1 έχω παρατημένο κινητό? Λύσσα με τις κουτσουρεμενες αναβαθμίσεις των iPhone.

Δημοσ.

Με custom rom βάζεις ότι θες, το θέμα είναι ότι μιλάμε για χρήστη windows phone που δεν έχει χρησιμοποιήσει Android και από το να καταλήξει με ένα τουβλάκι νομίζω πως θα επιλέξει να το αφήσει όπως είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...