Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 plus vs Samsung Galaxy S7 Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα την γνωμη σας επειδη σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο κινητο.Εδω και 4 χρονια εχω το nokia lumia 920.Ποιο πιστευετε ειναι το καλυτερο το  iPhone 7 plus ή Samsung Galaxy S7 Edge  ; Δεν ειχα ποτε κινητο ειτε με iOS  ειτε Andoid.

Ευχαριστω

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι κάνεις με το κινητό ?

Εννοώ ποια η χρήση που θες να κάνεις ?

Αν θες ένα περιορισμένο αλλά ασφαλές περιβάλλον πάρε iPhone

Αν θες το κάτι παραπάνω παίρνεις Android αλλά μαθαίνεις να ζεις με τις ανασφάλειες του

Πχ το edge με το τελευταίο update κατηγορείται ότι έπεσε πχ η απόδοση της μπαταρίας

Ε η Sammy αν βγάλει fix θα το κάνει σε ένα χρόνο

Αλλά έχει καλύτερη οθόνη πχ

Σου μιλάω σαν νυν χρήστης s7 edge και πριν από αυτό είχα το 6s για 15 μήνες

Αν δεν σε πειράζει ότι θα αργείς να παίρνεις τα updates που βγάζει η Google πρώτα πχ τώρα έχει βγει 7.1.1 σε Android ε η Samsung ακόμα δεν έχει δώσει σε όλες τις χώρες την 7.0 και δεν υπάρχει καν συζήτηση για κάτι παραπάνω

Και αρκετές χώρες είναι με 6ρα...

Βέβαια πλέον το edge έχει πέσει αρκετά οπότε είναι και αυτός ένας παράγοντας

Το καλό στο iPhone είναι η μεταπωλητικη αξία του αν είναι ελληνικό και στην πένα όμως

Επίσης στα συν του iOS το πολυ καλύτερο store (και ακριβότερο βέβαια)

Δημοσ.

Το θέμα είναι πολύσυζητημενο και απαντημένο. Καλύτερη επιλογή είναι το iPhone 7 plus λόγω κάμερας, μπαταρίας, επιδόσεις. Το galaxy έχει μόνο την οθόνη θετικό όμως εμφανίζει θέματα στα πιο απλά πράγματα όπως πχ η μπαταρία.. το iPhone θα αναβαθμίζεται για 4 έτη ακόμη το galaxy με το ζόρι 1-2 ακόμη...

Δημοσ.

Ναι αλλά το iPhone δεν παίρνει κάρτα μνήμης στικάκια δίσκους ποντίκια πληκτρολόγια και ότι άλλη USB βλακεία

δεν υποστηρίζει wireless mirorring παρά μόνο airplay αν έχεις Apple TV

Συνεργάζεται με λιγότερα και ακριβοτερα smart watches δεν στέλνει λαμβάνει​ αρχεία ασυρματα με άλλα κινητά εκτός iOS δεν δεν δεν...

Δεν έχει μεγάλη μπαταρία για τις ιντσες του

Επίσης δεν σπάει τόσο εύκολα

Εξαρτάται εσύ τι θες

Εγώ ας πούμε το γύρισα σε Android για μία εφαρμογή το stremio που δεν υπάρχει με ίδιες δυνατότητες στο Apple store οκ και Android 5 να είχα πάλι θα έτρεχε στην τελική

Δημοσ.

Υπάρχει ποτέ περίπτωση να βρεθεί το καλύτερο απο αυτα τα δυο και να το συμφωνισουμε κιολας ΟΧΙ

Πάρε αυτό που σου αρέσει, για μενα και τα δυο είναι κορυφαία επιλογή, προσωπικά θα έπαιρνα το samsung

Δημοσ.

S7 edge είναι μονόδρομος νομίζω. Ότι καλύτερο για το 2016 το iphone είναι 2 σκαλιά κάτω σε κάμερα οθόνη λειτουργικο. Μπαταρία λίγο παραπάνω το 7 Plus. Δεν υπάρχει σύγκριση οτιδήποτε μπει μαζί με το s7 edge.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε (S7 vs 7 Plus):

- Ανθεκτικότητα σε νερο IP 68 vs IP 67 (1-0) 

- Ανάλυση 1440 x 2560 pixels vs 1080 x 1920 pixels (2-0)

- Screen-to-body ratio 76.09% vs 67.58% (3-0)

- Camera Aperture size F1.7  vs F1.8  (4-0)

- Μπροστινή κάμερα 5 megapixels vs 7 megapixels  (4-1)

- Πίσω κάμερα Μονή vs Διπλή (4-2)

- RAM 4GB vs 3GB (5-2) 

- Μπαταρία 3600 mAh vs 2900 mAh (6-2)

- Ασύρματη φόρτιση ΝΑΙ vs ΟΧΙ (7-2)

- SD card ΝΑΙ vs ΟΧΙ (8-2)

- Αποστολή ringtone με bluetooth ΝΑΙ vs ΟΧΙ (9-2)

- Εγκατάσταση πειρατικών εφαρμογών ΝΑΙ vs ΟΧΙ (10-2)

- Αλλαγή γραμματοσειράς ΝΑΙ vs ΟΧΙ  (11-2)

- File Manager ΝΑΙ vs ΟΧΙ  (12-2)

Νικητής 12-2 το Galaxy S7 άρα 6 φορές καλύτερο άρα αυτό θα αγοράσεις

• Like 4
Δημοσ.

την ραμ μην την μετρας γιατι τα android θελουν 6 γιγα για να πανε σφαιρα (για ποιο λογο αλλωστε βγηκαν και κινητα με τοση ραμ)

στο s7 πες μου απο την μανα του με 5 εφαρμογες ανοιχτες ποση ραμ εχει ελευθερη

και το iphone με τις ιδιες εφαρμογες ποση ραμ εχει ?

εχω την αισθηση οτι με 1440p αναλυση τα 4 γιγα ειναι λιγα απο την αλλη στο μηλο τα 2 ειναι αρκετα για τα 1080P

επισης το οτι εχει μεγαλυτερα η μικροτερα bezels ενα κινητο δεν το κανει καλυτερο η χειροτερο

σε λιγο θα λεμε οτι το μαυρο ειναι καλυτερο απο το ροζ...

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε (S7 vs 7 Plus):

- Ανθεκτικότητα σε νερο IP 68 vs IP 67 (1-0)

- Ανάλυση 1440 x 2560 pixels vs 1080 x 1920 pixels (2-0)

- Screen-to-body ratio 76.09% vs 67.58% (3-0)

- Camera Aperture size F1.7 vs F1.8 (4-0)

- Μπροστινή κάμερα 5 megapixels vs 7 megapixels (4-1)

- Πίσω κάμερα Μονή vs Διπλή (4-2)

- RAM 4GB vs 3GB (5-2)

- Μπαταρία 3600 mAh vs 2900 mAh (6-2)

- Ασύρματη φόρτιση ΝΑΙ vs ΟΧΙ (7-2)

- SD card ΝΑΙ vs ΟΧΙ (8-2)

- Αποστολή ringtone με bluetooth ΝΑΙ vs ΟΧΙ (9-2)

- Εγκατάσταση πειρατικών εφαρμογών ΝΑΙ vs ΟΧΙ (10-2)

- Αλλαγή γραμματοσειράς ΝΑΙ vs ΟΧΙ (11-2)

- File Manager ΝΑΙ vs ΟΧΙ (12-2)

Νικητής 12-2 το Galaxy S7 άρα 6 φορές καλύτερο άρα αυτό θα αγοράσεις

Αν και τρολαρεις κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Για αυτό ούτε καν αναφέρθηκε το iphone 7 Plus στα καλύτερα κινητά του 2016 όταν υπάρχουν άλλα πολύ καλύτερα.

την ραμ μην την μετρας γιατι τα android θελουν 6 γιγα για να πανε σφαιρα (για ποιο λογο αλλωστε βγηκαν και κινητα με τοση ραμ)

στο s7 πες μου απο την μανα του με 5 εφαρμογες ανοιχτες ποση ραμ εχει ελευθερη

και το iphone με τις ιδιες εφαρμογες ποση ραμ εχει ?

εχω την αισθηση οτι με 1440p αναλυση τα 4 γιγα ειναι λιγα απο την αλλη στο μηλο τα 2 ειναι αρκετα για τα 1080P

επισης το οτι εχει μεγαλυτερα η μικροτερα bezels ενα κινητο δεν το κανει καλυτερο η χειροτερο

σε λιγο θα λεμε οτι το μαυρο ειναι καλυτερο απο το ροζ...

Πιαστε ένα motorola g πρώτης γενιάς με 1gb Ram. Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου πόσο lag Free είναι και πόσο γρήγορο. Ο λόγος? Έχει καθαρό Android. Το Android ως λειτουργικό είναι πανάλαφρο και με 1gb Ram δουλευει άψογα χωρίς lag. Με αυτά που βάζει κάθε εταιρία το βαραίνουν αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις την παλεύετε;

Πριν αρχίσω λέω ότι έχω Nexus 6P και δεν είχα ποτέ iPhone.

Όμως.

Ο φίλος λέει ότι έχει 4 χρόνια Windows phone. Το λειτουργικό με τις περισσότερες ελλείψεις. Συνήθισε να ζεί με αυτό και δεν τον πειράζουν. Ότι και να πάρει από τα δύο θα του φανεί διαστημόπλοιο.

Όμως η Samsung έδωσε τώρα την Android 7.0 και το Nexus μου που είναι φτιαγμένο τέλη του 15 πήρε την 7 τον Αύγουστο του 16. Δηλαδή 7 μήνες πριν το S7 edge που κοστίζει τα διπλά.

Κάτι μου λέει ότι θα το κρατήσει άλλα 4 χρόνια το τηλέφωνο άρα να πάρει iPhone. Ότι update βγεί τα επόμενα 4 χρόνια θα το πάρει εγγυημένα, και όχι σε 7 μήνες αλλά σε 7 ώρες.

Αν βάλεις μέσα το γεγονός ότι το edge έχει οθόνη που δεν παίρνει γυαλί και είναι μπρος πίσω γυάλινο και εύθραυστο as fuck, άρα θήκη από την πρώτη μέρα.

Αν θες Android πάρε ένα Pixel XL.

• Like 1
Δημοσ.

Πιαστε ένα motorola g πρώτης γενιάς με 1gb Ram. Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου πόσο lag Free είναι και πόσο γρήγορο. Ο λόγος? Έχει καθαρό Android. Το Android ως λειτουργικό είναι πανάλαφρο και με 1gb Ram δουλευει άψογα χωρίς lag. Με αυτά που βάζει κάθε εταιρία το βαραίνουν αρκετά.

εχω ενα στο συρταρι μου

δεν φανταζεσαι με ταupdates των google play services ποσο εχει βαρυνει

εχει καταντησει δυσχρηστο και για απλα πραγματα

Δημοσ.

Για μένα το μεγάλο μείον του plus απέναντι στο edge είναι η τιμή του ...σε χρήση κλπ ( για μένα πάντα ) μια από τα ίδια είναι ..

Εφόσον δεν είσαι συνηθισμένος στο iOS για να πας να τα "χώσεις" και να το πάρεις ... καλύτερα πάρε το Samsung ...

Δημοσ.

Ποιος θέλει κινητό που σε ένα χρόνο δεν θα παίρνει πια updates; Τι θα γίνει αν βρεθεί τρύπα στο Android και δεν βγάλει update η Samsung; Η μόνη επιλογή σε Android πλέον είναι κινητά της Google.

Δημοσ.

εχω ενα στο συρταρι μου

δεν φανταζεσαι με ταupdates των google play services ποσο εχει βαρυνει

εχει καταντησει δυσχρηστο και για απλα πραγματα

Επειδή έπιασα προχθές ένα Motorola πρώτης γενιάς μιας φίλης η οποία το έχει 3 χρόνια περίμενα να σέρνεται αλλά το κινητό πετούσε και το έχει φορτώσει πολύ πράμα.

Ποιος θέλει κινητό που σε ένα χρόνο δεν θα παίρνει πια updates; Τι θα γίνει αν βρεθεί τρύπα στο Android και δεν βγάλει update η Samsung; Η μόνη επιλογή σε Android πλέον είναι κινητά της Google.

Security updates περνουν 3 η 4 χρόνια μετά. Δεν έχει κανένα θέμα με ασφάλεια όσο ασφαλές είναι ένα ios είναι και ένα Android. Ποιος θα ξεχάσει τα 3 χακαρισματα που έγιναν στο ios και στο cloud της Apple? Για το Android σας θυμάμαι κανενα όλα αυτά τα χρόνια.

Δημοσ.

Ημουν χρηστης iPhone απο εποχες iPhone 3G εως και το 6 Plus... Ειχα αγορασει ολα τα μοντελα ενδιαμεσα και ημουν φανατικος apple user, απο iPhone, μεχρι iPad και Macbook.

Εδω και 1 χρονο δουλευω αποκλειστικα Android ναυαρχιδες και πραγματικα δε βρισκω τον λογο να γυρισω ξανα σε iPhone.

Εδω και ενα 6μηνο εχω S7 Edge, φοβερη οθονη και απιστευτα ομορφη συσκευη, αδιαβροχη, καταπληκτικη καμερα με το πιο μικρο διαφραγμα στην αγορα αυτη την στιγμη (αν κανω λαθος διορθωστε με), γρηγορο και lag free, ο Touchwiz της Samsung εχει βελτιωθει πολυ και αυτο φαινεται!

Το iPhone 7 και το 7 Plus πραγματικα μοιαζει απαρχαιωμενο μπροστα του, με μεγαλυτερα πλαισια γυρω γυρω, μεγαλυτερο βαρος και συνολικα μικροτερη οθονη!

Δεν αντιλεγω οτι θα παιρνει updates για 4 χρονια ακομα ενω η Samsung ηδη τα καθυστερει, ομως συνολικα θεωρω πως παιρνεις μια πολυ καλυτερη συσκευη και σου μενουν και λεφτα στην τσεπη! Το iPhone βεβαια κραταει την αξια του απο την αλλη...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...