Προς το περιεχόμενο

[Ultrabook]DELL XPS 13 - 9350 Core i5-6200U/4GB/128GB @mediamarkt 899€[EΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_dell-xps-13-9350-core-i5-6200u-4gb-128gb-infinity-display-1172715.html

large_20160429100446_dell_xps_13_9350_i5

απο 1201+

http://www.skroutz.gr/s/7882776/Dell-XPS-13-9350-i5-6200U-4GB-128GB-FHD-W10.html

Οθόνη: 13.3" Full HD, Ανάλυση: 1920x1080, CPU: Intel Core i5 6200U 2.3 GHz, RAM: 4 GB, GPU: Intel HD Graphics 520, Σκληρός Δίσκος: 128 GB SSD, Λειτουργικό: Windows 10, Βάρος: 1.20 kg

999 Γερμανια

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4894854_-xps-13-9350-5132-dell.html

Επεξ/σία από dobro
  • Like 1
Δημοσ.

Καλή τιμή. Αυτό το θέλει κάποιος για φορητοτητα. Ολα τα ultrabook παίζουν πάνω από 1000 ευρώ ελλαδα. Η ram και ο δισκος αναβαθμίζονται? Ξέρει κάποιος?

Δημοσ.

Χάνεις ένα από τα καλύτερα ultrabook της αγοράς. Φοβερή, ποιότητα, οθόνη, αυτονομία....

Ισως αν και ποτε δεν θα κοιτουσα φορητο με μικροτερη οθονη απο 15.6 (και αυτη μικρη την θεωρω).

Φυσικα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα οπως λενε, απλα ενα 13αρι με ενα 15αρι δεν εχει καμια τρομερη διαφορα και παιρνεις μακραν καλυτερο 15αρι με αυτα τα χρηματα (ακομα και μπαταρια μπορεις να βαλεις με μεγαλυτερα mAh αν αυτο ειναι ενα θεμα - βεβαια 18 ωρες αυτονομια να την κανει τι καποιος?).

Δημοσ.

Ισως αν και ποτε δεν θα κοιτουσα φορητο με μικροτερη οθονη απο 15.6 (και αυτη μικρη την θεωρω).

Φυσικα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα οπως λενε, απλα ενα 13αρι με ενα 15αρι δεν εχει καμια τρομερη διαφορα και παιρνεις μακραν καλυτερο 15αρι με αυτα τα χρηματα (ακομα και μπαταρια μπορεις να βαλεις με μεγαλυτερα mAh αν αυτο ειναι ενα θεμα - βεβαια 18 ωρες αυτονομια να την κανει τι καποιος?).

Όλα σχετικά είναι. Εγώ εδώ και χρόνια έχω πετάξει τα μπαουλα 15+ και παίρνω ultrabooks η 2in1.

Με footprint 11" και αντίστοιχο βάρος έχεις ένα μηχάνημα που κουβαλας εύκολα παντου μαζί σου. Οπότε θέλω μεγάλη οθόνη απλά κουμπώνω στη 4Κ 27" μου και έχω σοβαρό μέγεθος.

Επίσης τα σπεκς δεν είναι πανάκεια.

Προσωπικά δε με συγκινεί ένα δυνατό μηχάνημα με αστεία πλαστικά που τρίζουν σαν τη χήρα στο κρεβάτι

Φυσικα όλα είναι θέμα προτεραιότητων;)

Δημοσ.

Όλα σχετικά είναι. Εγώ εδώ και χρόνια έχω πετάξει τα μπαουλα 15+ και παίρνω ultrabooks η 2in1.

Με footprint 11" και αντίστοιχο βάρος έχεις ένα μηχάνημα που κουβαλας εύκολα παντου μαζί σου. Οπότε θέλω μεγάλη οθόνη απλά κουμπώνω στη 4Κ 27" μου και έχω σοβαρό μέγεθος.

Επίσης τα σπεκς δεν είναι πανάκεια.

Προσωπικά δε με συγκινεί ένα δυνατό μηχάνημα με αστεία πλαστικά που τρίζουν σαν τη χήρα στο κρεβάτι

Φυσικα όλα είναι θέμα προτεραιότητων ;)

Τα specs δεν ειναι πανακεια, αλλα οσο καλυτερα τοσο μακρυτερα θα σε πάει. Τα πλαστικά δεν εχουν καμια σημασία αν υπάρχουν ή αν τρίζουν και δεν καταλαβαινω αυτο πως προεκυψε σαν κριτηριο γενικως (και στα κινητα). Σημασια εχει να ειναι compact, να εχει σωστο σασι (ο σκελετος του, τα hinges), να ειναι ελαφρυ... το αν θα εχει plastic, alu, titanium κλπ.... ειναι για το θεαθήναι και οχι ουσία.

απο εκει και πέρα ο φορητος του θεματος ειναι ακριβός και με πολυ κακα χαρακτηριστικα. Avoid.

Δημοσ.

Απορώ με όσους συγκρίνουν ένα ultrabook με ένα τυπικό 15 ιντσών και θεωρούν το ultrabook ακριβό... Το κάθε ένα καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες και δεν συγκρίνεται με το άλλο. Είναι σαν να συγκρίνεις ένα Mazda MX-5 με ένα RAV-4 ή κάτι ανάλογο... Για εμάς που το ultrabook το κουβαλάμε όλη μέρα και δεν το έχουμε μόνιμα σε ένα γραφείο, οι 13 ίντσες είναι μονόδρομος. Από την άλλη για να πάρεις επώνυμο με 15 ίντσες και τέτοια ποιότητα κατασκευής τα χρήματα που θα δώσεις είναι συχνά τα ίδια και περισσότερα (π.χ. DELL XPS 15)

Προσωπικά δεν έχω πάρει ποτέ laptop μεγαλύτερο από 13.3 ίντσες και με βάρος πάνω από 2 κιλά... τυχαίνει μάλιστα να έχω τον προκάτοχο του θέματος και είναι ότι καλύτερο για την χρήση που κάνω. το συγκεκριμένο του θέματος έχει μόνο 4Gb μνήμη και δεν αναβαθμίζεται - δεν θα το πρότεινα για τον λόγο αυτό και μόνο.

• Like 3
Δημοσ.

Τα specs δεν ειναι πανακεια, αλλα οσο καλυτερα τοσο μακρυτερα θα σε πάει. Τα πλαστικά δεν εχουν καμια σημασία αν υπάρχουν ή αν τρίζουν και δεν καταλαβαινω αυτο πως προεκυψε σαν κριτηριο γενικως (και στα κινητα). Σημασια εχει να ειναι compact, να εχει σωστο σασι (ο σκελετος του, τα hinges), να ειναι ελαφρυ... το αν θα εχει plastic, alu, titanium κλπ.... ειναι για το θεαθήναι και οχι ουσία.

απο εκει και πέρα ο φορητος του θεματος ειναι ακριβός και με πολυ κακα χαρακτηριστικα. Avoid.

Ε τότε να βάλουμε σπεκς και να τα σερβίρουμε σε μια κούτα χάρτινη

Προσωπικά για ένα μηχάνημα που σερνω όλη μέρα και χρησιμοποιώ 3-4 ώρες καθημερινά, το να αγγιζω άθλια πλαστικά με αστεία συναρμογή με χαλάει.

Από την άλλη, με χαλάει επίσης να σερνω μπαούλο 3 κιλών με τεράστιο footprint σε ένα μικρό backpack

Το κακά χαρακτηριστικά σχετικό είναι

Για χρήση office, one note, αλλά και περιστασιακή χρήση autocad όταν δεν έχω κανονικό desktop workhorse είναι εξαιρετικό

Με την ίδια λογική και 15" και 17" είναι αστείες για σοβαρή δουλειά.

Οπότε καλύτερα μικρό footprint και σύνδεση σε εξωτερική οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο, όταν έρθει η ώρα για δουλειά και τελος

Ολοκληρώνοντας, θα πω πως σε αυτά τα χρήματα θα πηγαινα σε surface pro 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...