katsigiannis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 4gb ram έχει. Χρειάζεται πάνω απο 8 ειναι η αλήθεια. Θα αλλάξω τον εσωτρικό και τον υπάρχον θα τον βάλω ως time machine σε usb 3 θήκη μέχρι να πάρω ssd. Πιστέυω ότι θα αντέξει.
atheatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 4gb ram έχει. Χρειάζεται πάνω απο 8 ειναι η αλήθεια. Θα αλλάξω τον εσωτρικό και τον υπάρχον θα τον βάλω ως time machine σε usb 3 θήκη μέχρι να πάρω ssd. Πιστέυω ότι θα αντέξει.Και με 8 ram είσαι κομπλέ. Ssd οπωσδήποτε. Κάνε ενα στικάκι με diskmaker x και φύλαξε το να είσαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.
katsigiannis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω migrate με τον παλιό δίσκο σε θήκη usb και με τον καινούριο μεσα.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω migrate με τον παλιό δίσκο σε θήκη usb και με τον καινούριο μεσα. Δεν θα το κάνεις απ' τον προβληματικό δίσκο. Θα το κάνεις απ' τον καινούριο Time Machine δίσκο.
atheatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω migrate με τον παλιό δίσκο σε θήκη usb και με τον καινούριο μεσα. Μπορείς. Καθαρή εγκατάσταση και μετά migration assistant , αν και θα στο βγάλει σαν επιλογη,αφού ολοκληρώσεις την εγκατάσταση του λειτουργικού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα