JK_input Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω μια χαζή ερώτηση αλλά έχω πελαγώσει. Δικαιουμαι εταιρικο laptop, το οποιό θα μου αγοράσει η εταιρία μου που ειναι στο εξωτερικό. Μου λενε οι άνθρωποι δώσε μας ένα link απο κάποιο eshop και θα στο αγοράσουμε. ¨Ελα μου όμως που κανένα σοβαρό eshop δεν έχει επιλογή για Αγγλικά..... Σας έρχεται κάποιο στο νου που να έχει επιλογή να δεις το site στα Αγγλικά ή αν ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί εξωτερικού που να στέλνει γρήγορα στην ελλάδα? 1000 ευχαριστώ εκ των προτέρων....
isay Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ελειπεις πληροφορίες Θες αγγλικά για να διαλεξεις εσύ ή θες αγγλικά για να το δουν αυτοι; Απο ποια χώρα μπορει να αγοραστεί; Υπάρχει περιορισμός; Πως θα στο πληρώσουν; Θα πληρωσουν αυτοι με κάρτα; Μετρητα σε σενα; Γιατί δεν το αγοράζεις απο Ελλάδα και να το εχεις γρήγορα στα χέρια σου. Πιστωτικές δέχονται ολα τα σοβαρα μαγαζια Βλέπεις; easy answer : amazon.co.uk
JK_input Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ελειπεις πληροφορίες Θες αγγλικά για να διαλεξεις εσύ ή θες αγγλικά για να το δουν αυτοι; Απο ποια χώρα μπορει να αγοραστεί; Υπάρχει περιορισμός; Πως θα στο πληρώσουν; Θα πληρωσουν αυτοι με κάρτα; Μετρητα σε σενα; Γιατί δεν το αγοράζεις απο Ελλάδα και να το εχεις γρήγορα στα χέρια σου. Πιστωτικές δέχονται ολα τα σοβαρα μαγαζια Βλέπεις; easy answer : amazon.co.uk Αυτοι θα το αγοράσουν με την καρτά τους απλά θελουν αγγλικά οι ανθρωποι για να καταλαβαίνουν τι διαβάζουν. Δεν ξέρω από που θα το αγοράσουν από ότι κατάλαβα ο manager μου θα το πάρει με την καρτα του. Δεν εχω την δυνατότητα να δώσω 1000αρικο και να περιμένω να το "αποζημιώσουν" με τον μισθό μου δεν θα έχω ουτε για καφε μετά.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Eχω ενα μαγαζί στο εβαυ που ειναι αγγλια και πουλάει dell και αγοράζω κατα καιρούς απο εκει. http://www.ebay.co.uk/usr/ecomputers.ltd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα