alani123321 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καληπσερα! Οταν εχουμε εκτροπη απο το σταθερο στο κινητο και κανουμε κληση απο το κινητο, χρεωνεται το κινητο μονο ε?
shreder Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Νομίζω ότι χρεώνεται και το σταθερό σαν κανονική κλήση
insomnia888 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Στη Forthnet ναι. Δεν υπάρχει έξτρα χρέωση. Κάνω εκτροπή τις κλήσεις του σταθερου προς το κινητό που εχω εφαρμογή block γιατι δεν την παλεύω με τις διαφημιστικές. Για άλλες εταιρείες δεν γνωρίζω. 1
kleo1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 στην εκτροπή χρεώνεσαι σαν κλήση από το σταθερό στο κινητό. δηλαδή αυτός που σε καλεί χρεώνεται για να καλέσει το σταθερό σου κι εσύ χρεώνεσαι για την κλήση (μεταφορά) από το σταθερό στο κινητό σου
insomnia888 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 στην εκτροπή χρεώνεσαι σαν κλήση από το σταθερό στο κινητό. δηλαδή αυτός που σε καλεί χρεώνεται για να καλέσει το σταθερό σου κι εσύ χρεώνεσαι για την κλήση (μεταφορά) από το σταθερό στο κινητό σου Εγώ πάλι δεν χρεωνομαι όταν δέχομαι κλήσεις στο κινητό μου που έχουν εκτραπεί από το σταθερό
isay Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καληπσερα! Οταν εχουμε εκτροπη απο το σταθερο στο κινητο και κανουμε κληση απο το κινητο, χρεωνεται το κινητο μονο ε? σταθερο Α κινητό Β σταθερό Γ κινητό Δ Ενεργοποιείς εκπτροπή απο το Α στο Β. Αν κάποιος (πχ οι ΓΔ) καλέσουν το Α, τοτε αυτοί (οι ΓΔ) χρεώνονται για την κλήση από τα Γ/Δ προς το Α ΚΑΙ το σταθερό Α χρεώνεται για την κλήση από το Α στο Β. Αν κάποιος (π.χ. οι ΓΔ) καλέσουν απευθείας το Β, τοτε οι Γ/Δ χρεώνονται την κλήση προς το κινητό Β. Το Α ειναι σαν να μην υπάρχει. Εγώ πάλι δεν χρεωνομαι όταν δέχομαι κλήσεις στο κινητό μου που έχουν εκτραπεί από το σταθερό Αν είσαι σε ειδικό προγραμμα (δωρεαν κλήσεις/χρόνος κλπ) ειναι λογικό να μη χρεώνεσαι ΑΛΛΑ ο κανονας είναι οτι χρεώνεται η εκπτροπή σε αυτόν που την κάνει (στο προηγουμενο παράδειγμα στο Α)
insomnia888 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 σταθερο Α κινητό Β σταθερό Γ κινητό Δ Αν είσαι σε ειδικό προγραμμα (δωρεαν κλήσεις/χρόνος κλπ) ειναι λογικό να μη χρεώνεσαι ΑΛΛΑ ο κανονας είναι οτι χρεώνεται η εκπτροπή σε αυτόν που την κάνει (στο προηγουμενο παράδειγμα στο Α) Ίσως για αυτό δεν έχω έξτρα χρέωση λογω "απεριόριστων κλήσεων προς σταθερά κινητά"
kfyros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καληπσερα! Οταν εχουμε εκτροπη απο το σταθερο στο κινητο και κανουμε κληση απο το κινητο, χρεωνεται το κινητο μονο ε? ναι. Προσοχή όμως με τις εκτροπές. Εκτροπή κινητού ΔΕΝ περνάει μέσα από το πάγιο. Χρεώνεται εκτός παγίου με την τιμή πόρτας που είναι συνήθως η μεγαλύτερη του παρόχου!!!! Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο με εκτροπή σταθερού, πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο σου!!!!
theanonymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Ξεθάβω για μια επιβεβαίωση. Έχοντας κάνει εκτροπή από το σταθερό στο κινητό, χωρίς όμως να τις απαντάω ποτέ (απλά βλέπω ποιος με κάλεσε), δεν υπάρχει κάποια χρέωση έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα