Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά,μετά το τελευταίο win update σε καινούργιο λάπτοπ Lenovo G51-35/270gb/6gb ram/r5 m330 Amd Radeon κάρτα γραφικών/Win 10 64bit,μου βγάζει μετά από κάθε επανεκκίνηση μνμ ότι έγιναν αλλαγές ρυθμίσεων στο υλικό και χρειάζεται επανεκκίνηση!Αυτό παρατήρησα  ότι γίνετε μετά το τελευταίο win update και την ενημέρωση της κάρτας γραφικών!Προσπάθησα να τον απεγκαταστήσω τον οδηγό και να βάλω πιο παλιά έκδοση (της μάνας του),αλλά τζίφος!!Πάλι ενημέρωνε αυτόματα τη κάρτα και πάλι τα ίδια!Μίλησα και με τη Microsoft,αλλά ακόμα δε βγάλαμε άκρη!Τι μπορώ να κάνω για να πάψει να εμφανίζετε το μνμ κάθε φορά?Σας επισυνάπτω και φωτο με το μνμ.

UPDATE: Τελικά το έλυσα το πρόβλημα!!Πήρα τηλ.τη lenovo και μου δώσαν οδηγίες και κατέβασα τον τελευταίο οδηγό της κάρτα και όλα καλά!Συμπέρασμα δικό μου: Τα win update δεν είναι πάντα χρήσιμα!!

post-114306-0-61545000-1489413928_thumb.png

Επεξ/σία από petran66
Δημοσ.

Τα windows update είναι χρήσιμα. Πρέπει όμως να ενημερώνουμε που και που και τους οδηγούς του υλικού μας.

Το λάπτοπ είναι τα 10άρια από τότε που το αγόρασες, είχε 7άρια και τα αναβάθμισες ή δεν είχε λειτουργικό και του έβαλες εσύ τα 10άρια;

Δημοσ.

Συμπέρασμα δικό μου: Τα win update δεν είναι πάντα χρήσιμα!!

Tα Win updates είναι χρήσιμα αλλά για τον εαυτό τους (όχι πάντα βέβαια), καλύτερα να κλείσεις τις αυτόματες αναβαθμίσεις συσκευών.

post-275123-0-22461900-1490004391_thumb.jpg

post-275123-0-03592400-1490004427_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...