Lum1nous Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Προχθες διαπιστωσα οτι μου εχει καει τοσο το pc οσο και το router . Βρικα απο εναν φιλο ενα router ( Zte ZXV10 W300B v5.2 ) το οποιο δεν χρησιμοποιουσε πια . Εκανα reset στο router και το συνεδεσα με την γραμμη μου . Απο οτι βρικα στις οδηγιες του , η ip του ειναι 192.168.1.1 . Ο οτε ( και καθε site ) στις οδηγιες για εγκατασταση λεει να συνδεθει με ethernet την πρωτη φορα και να μπει στην συγκεκριμενη ip για τις ρυθμισεις . Δυστυχως ομως δεν εχω κανεναν υπολογιστη στην διαθεση μου . Υπαρχει καποιος τροπος να κανω το setup απο android tablet ?
navigator0 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μπες ασυρματα στην IP του ρουτερ και κανε το setup ασυρματα.
Lum1nous Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δοκιμασα αλλα μου βγαζει σφαλματα . Ξερεις τι πηγαινει στραβα ?
navigator0 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δε νομιζω οτιειναι σφαλμα. Πατας administrator και θα σου ζητησει username και password για να μπεις στο ρουτερ.
Lum1nous Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Το κανω , και φτανω εδω , οπου οτι username/pass και να βαλω μενει εκει , κανει refresh . Στα user manual που βρηκα στο internet δειχνει οτι ειναι πρασινες οι 3 ενδειξεις στην αρχη . Το κουτι του router btw δειχνει κανονικα πρασινο στο power και στο wlan , πρασινο που αναβοσβηνει στο dsl αλλα ειναι παντα σβηστο το internet
chios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Το έχεις συνδέσει σωστά στην γραμμή του ίντερνετ;; στο ppp τι admin έχεις βάλει;; εκεί θα βάλεις τα στοιχεία του παροχου σου
soteras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Πηγαινε interface setup βαλε χειροκινιτα του κωδικους.Αμα το εχεις συνδεση σωστα μετα παο 15 περνει τους κωδικους μονος του.Το θεμα ειναι να δουλευει το ιντερνετ γενικα καθως αμα ειχες καμενο ρουτερ τοτε δεν ξερουμε πριν καει αμα δουλευε σωστα το νετ
navigator0 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Αν αναβοσβηνει το dsl η εχει προβλημα η γραμμη, η το ρουτερ, η δεν εχει γινει η σωστη συνδεσμολογια.
Lum1nous Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Η συνδεση θεωρω σωστα εχει γινει . Μεχρι να καει το προηγουμενο ρουτερ ειχα internet κανονικα . Οταν λες "τα στοιχεια του παροχου" ? Εγω εβαλα το username και το pass που ειχε το router απο κατω . ( το ρουτερ μπορει οντως να χει καποιο προβλημα , δεν γνωριζω αν λειτουργουσε σωστα παλιοτερα ) Edit : βρικα στο συμβολαιο με τον οτε ενα username και pass , δοκιμασα να τα βαλω αλλα το ιδιο αποτελεσμα . Εχει θεμα το router λογικα ? ( Μιλησα με τον οτε και περιμενω καινουριο την πεμπτη )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα