Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στην Wind εδώ και 4 χρόνια.

Άψογος στις πληρωμές μου,σε αντίθεση με την Wind που όσον αφορά το ίντερνετ υπηρχαν μερες που σέρνεται κυριολεκτικά....

Τώρα τελειώνει το συμβόλαιο μου και με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση. Μου είπαν ότι στην περιοχή μου γίνονται εργασίες για αναβάθμιση της γραμμής οι οποίες θα έχουν τελειώσει τέλος του μήνα. Μάλιστα μου είπαν ότι η ταχύτητα μου θα ειναι15-17 .

Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό;

Επίσης μου πρότειναν να τηλεφωνήσω στο 1212 για να μου επιβεβαιωσουν όσα μου λένε από την wind.

Έχετε κάποια γνώση πάνω στο θέμα;

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη η ταχύτητα μου ειναι βία 8....

Υπάρχει καποιος απο εδω γυρω να μου πει τι ταχύτητα εχει ή πια εταιρεία ειναι καλύτερη στο θεμα ίντερνετ; (εκτος cosmote λόγω κοστους)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και εγω φιλε μου μένω κερατσινι Αμφιάλη και δεν εχω δει καν εργασίες για τα νέα kv του Vdsl. Οποτε μαλλον μπούρδες σου λενε! Και εγω ΟΤΕ ειμαι και πιάνω 8-10 mbps. Μόνο όταν δεις τις νέες καμπίνες και βάλεις Vdsl θα δεις διαφορά!!

Δημοσ.

Καλά δεν παίζονται στην wind πήρα στον τεχνικό τμήμα και δεν γνωρίζουν τίποτα για καμιά αναβάθμιση στην περιοχή.

Ούτε μεταξύ τους δεν συννενουνται

Δημοσ.

Καλά δεν παίζονται στην wind πήρα στον τεχνικό τμήμα και δεν γνωρίζουν τίποτα για καμιά αναβάθμιση στην περιοχή.

Ούτε μεταξύ τους δεν συννενουνται

Μεταξύ τους ποιοί;

Ο οτε δεν ειναι υποχρεωμένος να τους δίνει ραπορτο που κανει επεκτάσεις

Σε αυτο που υποχρεώνεται ειναι αν υπαρχει-εχει υποδομή στο ζητούμενο σημείο να την διαθέτει και στον πάροχο

Δημοσ.

Μεταξύ τους ποιοί;

Ο οτε δεν ειναι υποχρεωμένος να τους δίνει ραπορτο που κανει επεκτάσεις

Σε αυτο που υποχρεώνεται ειναι αν υπαρχει-εχει υποδομή στο ζητούμενο σημείο να την διαθέτει και στον πάροχο

Όχι εννοώ μεταξύ του στην Wind....

Στο 1212 πήρα ύστερα από προτροπή υπαλλήλου της wind για να επιβεβαιώσω τα λόγια που μου έλεγε σχετικά με την αναβάθμιση στην περιοχή...

Δημοσ.

Όχι εννοώ μεταξύ του στην Wind....

Στο 1212 πήρα ύστερα από προτροπή υπαλλήλου της wind για να επιβεβαιώσω τα λόγια που μου έλεγε σχετικά με την αναβάθμιση στην περιοχή...

Καλα αυτα της wind ειναι γνωστά πλεον σε ολους, στο ειπα και στο πρωτο ποστ μου

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στο Κερατσίνι έχουν μπει καμπίνες VDSL σε πάρα πολλά σημεία από τον Φεβρουάριο ήδη. Έχω τσεκάρει και παίρνουν και ρεύμα κανονικά. Έχω πολύ καιρό τώρα που ελέγχω όλους τους παρόχους μαζί και τον ΟΤΕ και κανείς δεν δείχνει διαθεσιμότητα...

Έλεος πια...

Δημοσ.

Αμφιάλη έχω 3 γραμμές, όλες σε HOL (Vodafone), χωρίς το παραμικρό θέμα. Ταχύτητα κλειδώματος, 14+. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Οι καμπίνες όντως έχουν μπει, έχουν σκάψει δύο φορές τους κεντρικούς δρόμους, και πλέον ελάχιστοι είναι σε PCM που ήταν και το θέμα της όλης περιοχής και δεν έδιναν καν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ. Αρκετά σχολεία στην Αμφιάλη έχουν ήδη VDSL, άρα η παροχή υπάρχει. Επίσης, ακόμα και σε νέες αριθμοδοτήσεις, η Voda δίνει POTS και όχι VoIP. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στο Κερατσίνι έχουν μπει καμπίνες VDSL σε πάρα πολλά σημεία από τον Φεβρουάριο ήδη. Έχω τσεκάρει και παίρνουν και ρεύμα κανονικά. Έχω πολύ καιρό τώρα που ελέγχω όλους τους παρόχους μαζί και τον ΟΤΕ και κανείς δεν δείχνει διαθεσιμότητα...

Έλεος πια...

Συγνώμη εγώ δεν έχω δει καμία καμπίνα νέου τύπου στο Κερατσίνι. Που έχεις δει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...