Jason13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Θα ηθελα να μου προτινετε εφοσον υπαρχει εναν αισθητηρα ηχου . Ο οποιος εφοσον ακουει ενα θορυβο (πχ συναγερμος π με ενδιαφερει) , να ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ με wifi , και να μου ερχεται email ή ειδοποιηση στο κινητο μου οτι κατι ακουστηκε. Γνωριζω για ip camera κλπ, με ενδιαφερει μονο ηχου!
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Αυτο το κάνουν απο μονα τους καποια σταθερά τηλέφωνα(συσκευές), αν εντοπίσουν κάποιον ηχο σε παίρνουν τλφ και με ανοιχτό το μικροφωνο σε αφήνουν να παρακολουθείς τον χωρο, πχ κάποια Gigaset SL
Jason13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 εχω μονο ιντερνετ απο ρουτερ με 3G , δν εχω τηλεφωνικη γραμμη. :/ Αλλη λυση;
FKLDS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ίσως να δοκίμαζες καμία εφαρμογή ήχου για android σε ένα δεύτερο smartphone που δεν χρησιμοποιείς, ώστε να σου στέλνει ειδοποιήσεις (π.χ. ψάξε στο google play για sound detector, noise sensor, sentector κλπ)
Jason13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Τοσο απλο πραγματακι δν μας εχουν φτιαξει αυτοι οι κινεζοι;; :/
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Γενικά δεν υπάρχει τίποτα που να παίζει με την υποδομή που εχεις, για να παιξει κατι τέτοιο πρέπει να στήσεις ονλινε μηχάνημα που να τρέχει καποιο πρόγραμμα και να κάνει αυτο που λες.
Jason13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Γενικά δεν υπάρχει τίποτα που να παίζει με την υποδομή που εχεις, για να παιξει κατι τέτοιο πρέπει να στήσεις ονλινε μηχάνημα που να τρέχει καποιο πρόγραμμα και να κάνει αυτο που λες. Τετοιο συστημα εχουν κατι καμερες , αισθητηρα κινησης και Ηχου με αμεση αποστολη σε email. απλα Θελω μονο ηχου, Εν τελει θα καταληξω σε μια καμερα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα