Προς το περιεχόμενο

[SSD] Samsung EVO 850 500 GB 156€ (Αmazon.fr) [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο γαλλικό άμαζον η τιμή του Samsung είναι στα 144.5 ευρώ, με αποστολή στην Ελλάδα η τιμή ανεβαίνει στα 156, αυτή τη στιγμή η φτηνότερη τιμή στο σκρουτζ είναι 185 ευρώ, 16% φτηνότερα δηλαδή.

Όσοι μπορούν να εκμεταλλευθούν τη γαλλική τιμή τότε έχουν 22% έκπτωση σε σχέση με την τιμή στην ελληνική αγορά. Η τιμή αυτή είναι στο γαλλικό άμαζον από την Παρασκευή οπότε δεν ξέρω πόσο θα αντέξει (φάση δείτε το πριν το κατεβάσουν :P )

• Like 2
Δημοσ.

Η τιμή αυτή είναι στο γαλλικό άμαζον από την Παρασκευή οπότε δεν ξέρω πόσο θα αντέξει (φάση δείτε το πριν το κατεβάσουν :P )

Διαδόσται!!!11!11111!!!!!!!1!  :-D

• Like 2
Δημοσ.

πολυ καλη τιμη και προς στιγμην δελεαστηκα

περιμενω ομως τον 950 evo με τον m2

δεν αξιζει

m.2 εχει νοημα ο 960

• Like 1
Δημοσ.

Ποια η διαφορα των m.2 σε σχεση με τον "κανονικο" τυπο ssd?

Πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες οι οποίες στην πράξη σε κανονική χρήση δεν γίνονται αντιληπτές.

• Like 2
Δημοσ.

πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες read/write

χρησιμοποιειται ο διαυλος των Pci express μεσω της θυρας M.2

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθέσω επίσης ότι ένα "κουσούρι" που έχουν οι M2 είναι ότι παρουσιάζουν ποιό αργό boot σε σχέση με έναν κανονικό ssd. Ζεσταίνονται και ποιο εύκολα ένα άλλο αρνητικό. ¨Όλα αυτά με 8μηνη χρήση του 950 Pro. Τώρα βέββαια αν ο 960 είχε 100E ίσως και να το σκεφτόμουν να ξαναπάω σε M2 :-D .

• Moderators
Δημοσ.

"[sSD] Samsung EVO 850 500 GB - 144 ή 156€ (Αmazon.fr)"

Στο γαλλικό άμαζον η τιμή του Samsung είναι στα 144.5 ευρώ, με αποστολή στην Ελλάδα η τιμή ανεβαίνει στα 156, αυτή τη στιγμή η φτηνότερη τιμή στο σκρουτζ είναι 185 ευρώ, 16% φτηνότερα δηλαδή.

Όσοι μπορούν να εκμεταλλευθούν τη γαλλική τιμή τότε έχουν 22% έκπτωση σε σχέση με την τιμή στην ελληνική αγορά. Η τιμή αυτή είναι στο γαλλικό άμαζον από την Παρασκευή οπότε δεν ξέρω πόσο θα αντέξει (φάση δείτε το πριν το κατεβάσουν :P )

Πως μπορεις να το παρεις 144 δεν εχω καταλαβει. (η μαλλον εχω καταλαβει απλα πριν τα διορθωσω, ειπα να ρωτησω μπας και ειναι κατι αλλο και οχι να το στειλεις Γαλλια)

• Moderators
Δημοσ.

^ (για το 167 δηλαδη).

Ναι και εγω το ειδα. Τοσο ειχε και πριν λιγες μερες, επανεφεραν την τιμη που ειχαν. Ισως δεν την ειχε πιο πριν στο σκρουτζ. 

Επισης η τιμη στο γαλικο αμαζον ειναι 149.50 για τους Γαλλους οποτε με τα μεταφορικα παει πιο πανω απο αυτο του τιτλου.

Δημοσ.

Το πρωί δεν υπήρχε η τιμή αυτή (173 τελική). Οι πιο πολλές τιμές είναι στα 180+ αλλά αν λαμβάνουμε υπόψη μόνο τη φτηνότερη τότε είναι 10% έκπτωση άρα δε νομίζω να θεωρείται προσφορά.

Τα 144 είναι για όσους μπορούν να πάρουν από Γαλλία χωρίς τη διαφορά σε ΦΠΑ και μεταφορικά (δλδ Γαλλία και Βέλγιο σίγουρα) αλλά για την Ελλάδα και τους όρους του φόρουμ η τιμή είναι 156. Οπότε ας σβηστεί αν παραπλανεί.

• Moderators
Δημοσ.

Εγω οπως εγραψα και πριν, βλεπω 149.5 αρχικη τιμη, ισως το πρωι ηταν 144.5;

Αρα η τελικη παει 160+ οποτε δεν υπαρχει προσφορα πλεον, εβαλα και το σχετικο tag στον τιτλο.

Επισης στο http://www.snif.gr/showproduct/8393327/samsung-850-evo-series--500gb--2-5-inch-ssd--sata

τον εχουν 3 αλλα μαγαζια απο 168-174 + τα οποια μεταφορικα.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι πολυ πιο γρηγορο το interface επικοινωνιας

αλλα στον 850 δεν εχει καμια διαφορα.

ο 960 παλι εχει περιπου 3πλασια ταχυτητα απο τον 950, οποτε το m.2 σλοτ του ειναι απαραιτητο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...