logokrimenos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ψάχνω να βάλω μια ip camera στο σπίτι γιατί λόγω δουλειάς σε άλλη πόλη πάμε στο σπίτι μια φορά τον μήνα. Έχω εγκαταστήσει συναγερμό και μια dummie camera στον εξωτερικό χώρο, αλλά θα ήθελα να βάλω και μια ip camera μέσα για να μπορώ να μπω και να δω μια στο τόσο τον χώρο (κάποιες φορές μου τηλεφωνεί ο συναγερμός οτι υπάρχει θέμα και τελικά έχει κάποια διακοπή ρεύματος) μπαίνοντας απο την κάμερα θα μπορώ να δω τι παίζει (αν δεν μπορώ να μπω θα σημαίνει οτι δεν υπάρχει ρεύμα). Έχετε να προτείνεται κάποια καλή (ας είναι και απο εξωτερικό) στα 50 με max 60euro
tsiro7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Δες την tplink nc220 στα 45 ευρώ. Την έχω για την ίδια δουλειά με σένα και είμαι ευχαριστημένος. Έχει και ειδοποίηση μέσω email αν ανιχνεύσει ήχο η κίνηση. Δεν ξέρω τι συναγερμό έχεις αλλά θα σου πρότεινα να του βάλεις αν δέχεται πλακέτα για έλεγχο μέσω ίντερνετ, να μπορείς να τον ελέγχεις και να σου στέλνει ειδοποιήσεις για τα πάντα Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2017 από tsiro7 1
logokrimenos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δες την tplink nc220 στα 45 ευρώ. Την έχω για την ίδια δουλειά με σένα και είμαι ευχαριστημένος. Έχει και ειδοποίηση μέσω email αν ανιχνεύσει ήχο η κίνηση. Δεν ξέρω τι συναγερμό έχεις αλλά θα σου πρότεινα να του βάλεις αν δέχεται πλακέτα για έλεγχο μέσω ίντερνετ, να μπορείς να τον ελέγχεις και να σου στέλνει ειδοποιήσεις για τα πάντα Για νυχτερινή λήψη πρέπει να ενεργοποιήσεις εσύ κάτι ή γίνεται αυτόματα? Γενικά έχω με χρονοδιακόπτη μια μικρή λάμπα να φωτίζει κατα διαστηματα το βράδυ για να φαίνεται σαν δραστηριότητα στο σπίτι, οπότε θα υπάρχει τις περισσότερες ώρες μια πηγή φωτός δίπλα, αλλά όταν δεν θα υπάρχει θα κάνει δουλειά μόνη της?
tsiro7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Την βαζεις στο αυτοματο και εισαι οκ ,εχει πολυ καλη νυκτερινη ληψη ακομα και στο απολυτο σκοταδι.Αυτο με τη λαμπα θα το αποφευγα αν ελειπα συνεχεια απο το σπιτι.Επισης αν ανιχνευσει κινηση σου στελνει φωτο στο email.Το μονο αρνητικο που μαλλον εχουν ολες οι ip camera ειναι οτι μπορει να φαει καμμια αποσυνδεση και μετα δεν θα μπορεις να μπεις να δεις το χωρο,γινεται σπανια και σε μενα κυριως μετα απο μεγαλη διακοπη ρευματος και οχι ετσι στο ασχετο. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2017 από tsiro7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα