Gadget_man Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ξέχασα το συνθηματικό στο 7αρι.δεν υπάρχει υπολογιστης.μπορω να κανω κατι τωρα αμεσα???
chios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Να τον θυμηθείς. Απορώ με ορισμένους ανθρώπους. 1
mylo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Αφού δεν το έχετε με τους κωδικούς, τι τους θέλετε; στη τελική βάλτε 12345.
Gadget_man Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Αν δεν εχετε απαντηση ρε παιδιά γιατι σχολιάζετε? Ετσι γιατι πρεπει να την πειτε σε καποιον?
chios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν στην λέμε ρε φίλε αλλά γιατί βάζεις κωδικό αφού δεν τον θυμάσαι. Και δεν είμαστε σίγουροι αν το τηλέφωνο είναι δικό σου ή το έχεις αγοράσει και είναι κλεμμένο, υπάρχει ποτέ πιθανότητα να ξεχάσω στο τηλέφωνο μου κωδικούς;;; ούτε μία στο εκατομμύριο μόνο αν πάθω αμνησία. 2
Gadget_man Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Η ανακτηση κωδικου σε διαφορα οπως φβ, κινητα κλπ, ειναι σε περιπτωση που καποιος τους ξεχασει οποτε ναι υπάρχει αυτη πιθανοτητα. Τωρα αν δεν εισαι σιγουρος αν ειναι δικο μου η το εχω κλεμμενο απλα προσπερασε την ερώτηση. Ολο αυτο π εγραψες εκτός οτι δε βοηθαει σε τίποτα με καθυστερεί.
Donalhioy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 υπαρχουν 2 απαντησεις 1) δωστο πισω στον κατοχο 2) Erase your device with iCloudIf you set up Find My iPhone on your iOS device or Mac, you can use iCloud to erase and restore it. From another device, go to icloud.com/find. If prompted, sign in with your Apple ID. Click All Devices at the top of your browser window. Select the device you want to erase. Click Erase [device] to erase your device and its passcode. Now you can either restore from a backup or set up as new. 3
AggelosTz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Κανένας δεν σε ειρωνεύεται αλλά ερώτηση τέτοιου στυλ δεν νομίζω ότι περιμένεις απάντηση για ευνόητους λόγους .... 1
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Βάλε το στον φούρνο μικροκυμμάτων για 3 λεπτά στο high. Θα φορτίσει την μπαταρία και θα ξεκλειδώσει την συσκευή. Προφανώς αστειεύομαι. Σε ένα κατάστημα Apple αν πας με την ταυτότητά σου και είναι στο όνομά σου, λογικά θα σε βοηθήσουνε. 2
ziaba Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ξέχασα το συνθηματικό στο 7αρι.δεν υπάρχει υπολογιστης.μπορω να κανω κατι τωρα αμεσα??? πολύ απλό κανε αίτηση από ταμπλέτ, κινητό αν δεν υπάρχει pc ότι τον ξέχασες και θα σου έρθει φόρμά στο email σου 1
Gadget_man Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλημεραα.ηθελα κατι για εκεινη τη στιγμη . Σήμερα θα το παω istorm. Ευχαριστώ οσους δωσατε λυση κ ρε παιδια δν με πειραξε οτι φοβαστε μην ειναι κλεμμενο, απλα λιγη ευγενεια δεν βλαπτει, δεν χρειάζονται ειρωνείες!!! Ειχα κιεγω τα νευρα μου εκεινη την ωρα!! Ευχαριστω και παλι 2
vchristod84 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλημεραα.ηθελα κατι για εκεινη τη στιγμη . Σήμερα θα το παω istorm. Ευχαριστώ οσους δωσατε λυση κ ρε παιδια δν με πειραξε οτι φοβαστε μην ειναι κλεμμενο, απλα λιγη ευγενεια δεν βλαπτει, δεν χρειάζονται ειρωνείες!!! Ειχα κιεγω τα νευρα μου εκεινη την ωρα!! Ευχαριστω και παλιΛογικά, Για να έχει κωδικό, θα έχεις βάλει και δακτυλικο αποτύπωμα. Γιατί δε σου αναγνωρίζει το δακτυλικο; Αποκλείεται να έχεις iPhone 7 και να είχες βάλει μόνο κωδικό, χωρίς να ξεκλειδώνει με αποτύπωμα 2
Gadget_man Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Οχι το παιρνει λαθος. Υπαρχει κάποιος που τα ξερει καλα να του δωσω τον αριθμο μου να μου πει ενα πραγμα που θελω? Μόλις συνδεθηκα σε υπολογιστη
vchristod84 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Οχι το παιρνει λαθος. Υπαρχει κάποιος που τα ξερει καλα να του δωσω τον αριθμο μου να μου πει ενα πραγμα που θελω? Μόλις συνδεθηκα σε υπολογιστηΑν πας σε κάποιο service εν τέλει, πες μας από περιέργεια τελικά τι έγινε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα