kwstas arvanitidhs Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα ειναι ευκόλο να μου πείτε πως μπορώ στο wordpress site μου να βαλω χειροκίνητα τα google ads μεσα στα αρθρα μου το πρωτο να ειναι οταν ξεκιναει το αρθρο το αλλο στην μεση και το αλλον στο τελος ευχαριστω πολυ καθε βοηθεια πολυτιμη
alagond3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Καλησπέρα. Η ερώτηση μου είναι διαφορετικη απο αυτην του τοπικ αλλα ειπα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα. Ειπα να ξεκινησω Google Adwords όμως παρατηρώ ότι τα impressions που δινει ειναι πολυ χειρότερα από αυτά του Facebook. Συγκεκριμένα με 20€ ημερήσιο μπάτζετ μου δίνει 18+ clicks και 383+ impressions. Αντίθετα το Facebook για το ίδιο ημερήσιο budget δίνει 14.000 - 34.000 people. 1
alderman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Χωρίς να γνωρίζω το vertical στο οποίο ανήκεις, καθώς και ότι δεν αναφέρεσαι αν εννοείς Google Search ή Google Display Netwrok, τα Clicks και τα impressions της Google είναι πολύ πιο ποιοτικά από αυτά του FB. Με αυτό εννοώ πως τα clicks από τα Adwords φέρνουν ΠΟΛΥ περισσότερα COnversions από τα αντίστοιχα του FB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα