Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το φορουμ, ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα γιατι εχω την συγκεκριμενη συσκευη, αλλα αποτι ειδα ειναι δυσευρετες οι θηκες για το συγκεκριμενο μοντελο τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει να μου πει που μπορω να βρω καποια θηκη, γιατι το εχω 2 βδομαδες και σημερα το εγκαινιασα με μια ωραια τουμπα :P Ευτυχως σταθηκα τυχερος και δεν επαθε τιποτα, αλλα δεν νομιζω οτι θα ειμαι τυχερος και την επομενη φορα. Οποιος μπορει ας μου δωσει τα "φωτα" του. Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολο το φορουμ, ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα γιατι εχω την συγκεκριμενη συσκευη, αλλα αποτι ειδα ειναι δυσευρετες οι θηκες για το συγκεκριμενο μοντελο τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει να μου πει που μπορω να βρω καποια θηκη, γιατι το εχω 2 βδομαδες και σημερα το εγκαινιασα με μια ωραια τουμπα :P Ευτυχως σταθηκα τυχερος και δεν επαθε τιποτα, αλλα δεν νομιζω οτι θα ειμαι τυχερος και την επομενη φορα. Οποιος μπορει ας μου δωσει τα "φωτα" του. Ευχαριστω!!!

Αν θες από Ελλάδα, ρίξε εδώ μια ματιά

http://www.stoucky.gr/brands/Xiaomi-Smartphones/Xiaomi-Redmi-3-Pro-SP-en αλλιώς κοίτα στο miui.gr που σου είπε κι ο φίλος από πάνω αν θες από εξωτερικό

• Like 1
Δημοσ.

http://www.stoucky.gr/xiaomi-aksesouar/XIAOMI-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD&filter=294
Δημοσ.

καλησπερα παιδια και σορρυ που δεν απαντησα πιο νωρις, οχι δυστηχως δεν κοιταξα στο φορουμ της χιαομι, αλλα τελικα μαλλον θα καταληξω να παρω απο το εξωτερικο. Σας ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας. Καλη συνεχεια ευχομαι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...