Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω ενα laptop το οποιο το εχω για να βλεπω ταινιες και internet στην τηλεοραση, εχει HDMI και περνει ηχο απο την Nvidia καρτα γραφικων που εχει πανω.

Επειδη ομως θελω να φτιαξω ενα mini-itx καινουργιο κουτακι, θελω να ρωτησω τα εξης.

ΟΚ εχουν οι περισοτερες μητρικες εχουν HDMI εξοδο και οπωτε εικονα θα πηγαινει στην HDMI θυρα της τηλεορασης.

π.χ σκεφτομαι για εναν μικρο Pentium G4560 με μια μητρικη απλη αλλα που θα εχει HDMI εξοδο.

Απο την HDMI παει και ο ηχος ή πρεπει να συνδεθει βυσμα στην πρασινη εξοδο απο την onboard καρτα ηχου?

Ακομα τι γινεται αν του βαλω και μια καρτα γραφικων π.χ gtx 1050 η οποια θα εχει δικια της HDMI εξοδο?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

1050 :eek: μπλιαχ :eek:

Από την hdmi της μητρικής θα παίρνει και ήχο παράλληλα με την εικόνα η hdmi είσοδος της τηλεόρασης,

εκτός κι αν ρωτάς κάτι άλλο και δεν το καταλαβαίνω.

Αν βάλεις discrete gpu θα μπορείς να διαλέξεις από τα playback devices από που να βγαίνει ο ήχος.

Προφανώς από το hdmi που θα έχεις συνδέσει στην τηλεορασή σου...

Δημοσ.

1050 :eek: μπλιαχ :eek:

Από την hdmi της μητρικής θα παίρνει και ήχο παράλληλα με την εικόνα η hdmi είσοδος της τηλεόρασης,

εκτός κι αν ρωτάς κάτι άλλο και δεν το καταλαβαίνω.

Αν βάλεις discrete gpu θα μπορείς να διαλέξεις από τα playback devices από που να βγαίνει ο ήχος.

Προφανώς από το hdmi που θα έχεις συνδέσει στην τηλεορασή σου...

Μια KS8000 55αρα Samsung εχω, και θελω να βλεπω καμια ταινια , γιατι το smart tv browser ειναι πολυ απλο.

Σωστα καταλαβες οτι ρωτησα αν απο το HDMI της mobo περνει και ηχο μαζι με την εικονα.

Για την GTX 1050 την εδωσα για σημειο αναφορας.

Μου αρκει και η HD610 της Intel.

Aυτη την στιγμη το Laptop ειναι ενας Duo Core Τ6400 2Ghz μαζι με μια 512mb Nvidia gm105 ddr2, και 4Gb ddr3 1333

Οπωτε για μονο internet και ταινιες μου αρκει και αυτα που εχει o G4560, και ειναι UFO σε αυτο που εχω τωρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...