Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειναι εξυπνη επιλογη ο 4560 για διαφορους λογους : ειναι σε υπολογιστη για δουλεια και θελουμε να κανουμε αποσβεση σε βαθος 7ετιας,εχει δυο πυρηνες και ειναι τουμπανιασμενος για το "παρον"- ειναι στα ορια του δεν παει αλλο,ειναι σε πεθαμενο σοκετ 1151 οπου δεν προκειται να δεχτει 8πυρηνους ουτε 6πυρηνους,αρα στην καλυτερη να παει σε μερικα χρονια σε τετραπυρηνο.Αντιθετως το μονο μειονεκτημα του 6300 ειναι το νεκρο σοκετ,το οποιο ομως δεχεται 8πυρηνους.

Επισης ο 4560 δεν ειναι δοκιμασμενος,ολοι λιγο πολυ αναπαραγουμε οτι μας ποτιζουν τα sites,δηλαδη ψηνομαι να παρω εναν μετα το καλοκαιρι ετσι για δοκιμη και ετσι και δεν αποδιδει οπως πιστευουμε θα τρεχουν να κρυφτουν πολλοι απο εδω μεσα.

Ζω γι αυτές τις στιγμές...

Πεθαμενο σοκετ το 1151; Και επειδή έχω δοκιμάσει και 4560 και 4600 έχω άποψη και δεν ειμαι επηρεασμένος από κάποιο site.

Δοκιμασμένα λοιπόν, τίποτα παραπάνω δεν θα κάνει ο fx από τον pentium kaby.

Καταρχήν αχρειαστοι οι πυρήνες του, και αυτοί που θα χρησιμοποιεί θα είναι πιο αδυναμοι λόγω single core.

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε επεξεργαστής είναι για συγκεκριμένη χρήση και ότι δεν παίζουν ρόλο οι πυρήνες.. Είναι το σύνολο και η χρήση..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@3DJIN Για την συγκεκριμένη χρήση αρκεί ο g4560. Δεν προτάθηκε ούτε για επαγγελματικό video editing, ούτε για επαγγελματικά σχεδιαστικά προγράμματα.Συνεπώς όχι-δεν χρειάζεται όπως γράφεις να τρέξει να κρυφτεί κανείς από όσους τον συνιστούν-διότι οι προτάσεις αυτές γίνονται όταν πρόκειται για λιγότερο απαιτητική χρήση από τα προγραφόμενα . Και ναι, το 1151 είναι σημαντικό πλεονέκτημα λόγω αναβαθμισιμότητας (αν και πολύ πιθανόν να μη χρειαστεί στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά ok). Γράφεις ότι δεν είναι δοκιμασμένος. Λογικό, λίγων μηνών επεξεργαστής είναι. Με αυτή την λογική να μην προτείνονται ούτε οι i5 7500 & i7 7700k ακόμη όταν αρμόζουν σε ένα σύστημα επειδή είναι καινούργιοι και όχι τόσο δοκιμασμένοι; Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής (g 4560) προτείνεται ακόμη και σε συστήματα για ελαφρύ gaming με όχι τόσο ευρύ budget διαθέσιμο, και δικαίως κατά την άποψή μου. Τέλος, όχι - δεν ποτίζει ''σκέψη'' κανένα site. Η λογική περί καλής σχέσης τιμής/απόδοσης και φυσικά ο συνδιασμός αυτού με ένα συγκεκριμένο εύρος χρημάτων και ανάλογες απαιτήσεις ωθούν στην πρόταση για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, όπως και με άλλα κριτήρια για άλλους επεξεργαστές-όταν πρόκειται για διαφορετικές ανάγκες. Άν και, δεν νομίζω τόσο έγκυρες ιστοσελίδες του εξωτερικού που δοκιμάζουν συχνότατα επεξεργαστές να δίνουν υψηλή βαθμολογία στον g4560 τυχαία. Και οι ίδιοι οι χρήστες δηλαδή, στις δοκιμές τους (link). Αμφισβητείς όλα αυτά; Εκτός αν είναι όλα στημένα πια.

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 2
Δημοσ.

αν δεν πεσει στα χερια μου το cpu αυτο , δεν μπορω προτειvω διπυρηνο στα μεσα του 2017 οπου θα πρεπει να βγαλει μεχρι το 2024+ για δουλεια,επειδη υπαρχει η ταση που δινεται στα sites για ...και..καλα vfm...

Aς τον αγορασουν μερικα ατομα να μας πουν την εμπειρια τους σε γενικη χρηση και οχι gaming και video en.

Οπως το βλεπω εγω,τωρα καλος ειναι ...μεθαυριο...

οι πυρηνες ειναι το παν για workstation,αλλιως το λαγκ παει συννεφο,ας εχεις και τον κορυφαιο sc perf παλι λαγκ θα εχεις αν εχει δυο εικονικους πυρηνες.

Δημοσ.

Ο g4560 καταρχήν έχει 4 threads.

Παρτον να τον δοκιμάσεις ο ίδιος για να μην πολυλογουμε.

Οι πυρήνες μόνο το παν δεν είναι για το workstation..

Τι να το κάνω αν έχω 4 πυρήνες αδυναμους; προτιμώ 2 δυνατούς για δουλεία γραφείου και το hyperthreat θα λειτουργεί για τα υπόλοιπα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...